Sardínia začiatkom júna?

katka22a11
29. máj 2019

Ahojte,chystate sa niekto začiatkom júna na Sardíniu?

babi81
29. máj 2019

@katka22a11 my ideme ako vzdy prelom august/september 🙂

vikusjk
30. máj 2019

@babi81 chodievate na Sardiniu pravidelne? Je tam aj nieco pre deti? Dobry tip sa vzdy hodi ;) Dakujem

babi81
30. máj 2019

@vikusjk chodime pravidelne villassimius, to je na juhu, neviem presne kam idete a ake velke mas deti, nasa mala tento rok 3, takze pre nas dolezite bolo plytke a teple more, krasny piesok a nie vela turistov, oddych a relax.vacsinou chodime do maleho komplexu, kde mas bazen pre deti a ihrisko.

aglkv
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikusjk
30. máj 2019

@babi81 dakujem za tipy 🙂 nechystam sa tento rok tam, teda zatial som to nemala v plane, ale do buducna urcite radi Sardiniu navstivime, tak dobre vediet 🙂 Inak moja ma 7, a tiez preferujeme teple more a pozvolny vstup do mora.

babi81
30. máj 2019

@vikusjk tie prve 3 su z plaze villassimius, krasna dlha plaz na prelome august/september potom uz malo ludi, raz sme boli v auguste a uz nikdy viac, to plati o vacsine talianskych plazi kedze ma vacsina dovolenku len v auguste.viem o com hovorim mam tam svokrovcov 🙂 dalsie foto su z inych plazi ked si prenajmes auto mozes obehat.

vikusjk
30. máj 2019

@babi81 dakujem 🙂

oli_
14. júl 2019
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.
ross137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz