Sardínia so psom

16. júl 2024

ahojte mozem si s niekym popisat kto bol so psom na sardinii? nejde mi ostrov tam sme boli vela krat ale ohladom cesty

dakujem

btus
16. júl 2024

ak autom, tak musíš vedieť, ako tvoj pes zvláda cestovanie. Pretože cesta len do Livorna je cca 12-14 hod + potom cca8 hod trajekt. lietadlom cestovať so psom neodporúčam. Neviem si predstaviť dať psíka do podpalubia. To ak, tak potom radšej vymyslieť inú destináciu.

autor
16. júl 2024

ahoj mne ide len otrajekt ona dava autom aj 15 hod to je ok bola si so psikom takto?

zojazoja
16. júl 2024

to tazko my mozme vediet. ale na kazdom trajekte co sme boli vzdy bol nejaky pes alebo psy. ked zvladne cestu autom, a je zvyknuta cestovat, zvladne aj trajekt.

btus
16. júl 2024

nie, nešli sme, napokon sme radšej zvážili cestu lietadlom a psíky nechať doma. Navyše by nám to zabralo 4 dni dovolenky. ale ak zvládne 8 hodín necikať ( čo by pre psíka nemal byť problém), ja si myslím, že v pohode. Pred nástupom na trajekt poriadne psíka vyvenčiť. V prípade "nehody" na trajekte mať k dispozícii mokré vreckovky, sáčky a ešte niečo na utretie podlahy. Za psíka sa na trajekte platí.

autor
16. júl 2024

dakujem vam za odpovede chcela som sa poradit konkretne o trajekte ci ste boli so psami v kabinach, alebo na palube, mam pocit ze kabiny su povinne, nasa nie je znasanliva mega extra ci odporucate nejaku spolocnost, je ich viac a tak, dakujem za odpovede

mistymay33
16. júl 2024

My sme boli na sardinii so psom. Boli sme trajektom, my sme mali kajutu. Isli sme v noci, takze sme sa vyspali a rano sme cerstvi vystupili a pokracovali.
Kupovali sme listky na trajekt cez internet vopred, cestou tam sme mali obycajnu kajutu a cestou späť sme mali tu “psiu” kajutu, rozdiel bol jedine v tom, ze ta psia nemala koberec. Inak vsetko take iste… postele, postelne pradlo, uteraky… vsetko bolo ciste. Inak cestovalo vela ludi so psami, psy mozu byt v podstate vsade okrem restauracie. Vela ludi bolo len tak na hornej palube so psami, alebo mali rozlozene katimatky rozne na chodbach a tam s nimi spali.

anicka176
16. júl 2024

Neboli sme so psom, ale na trajekte spoločnosti Grimaldi bolo veľa psov, myslím, že majú aj kabíny kde môžu ísť psy a na najvyššom poschodí boli asi 2 plochy s kamienkami, kde sa môžu ísť psy vyvencit a teda psov na trajekte bolo dosť 😊