Sardínia - Rezort Baia Dei Pini

chavierka
26. aug 2015

Bol tu niekto? Alebo sa sem chystá? potešia ma vaše názory,odporúčania, rady, varovania....vďaka

elis1985
26. aug 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

Táto oblasť nie, no Sardínia je super

dkethe
26. aug 2015

Vraj su okolo mociare a treba si nabalit viac repelentov nez opalovakov :/

chavierka
autor
26. aug 2015

@elis1985
@dkethe fuha, máte osobnú skúsensť? či?Boli ste niekde na sardinií, o odporúčate?

korytnacka81
26. aug 2015

nic moc, su urcite lepsie, plaz dost daleho, na plazi chyba sprcha, ubytovanie spartanske 🙂 kuchyna tiez nic moc, vela mrazenej zeleniny a nie cerstvej, neviem cez ktoru CK, ale ten slovensky animacny tim hrozna bieda.. satur urcite.. este sa maju co ucit.. more a plaz nadherne.

chavierka
autor
26. aug 2015

@korytnacka81 takže hladať niečo iné, však...?

korytnacka81
26. aug 2015

@chavierka juh sardinie je ovela lepsi ako sever

chavierka
autor
26. aug 2015

@korytnacka81 vieš mi odporučiť aj niečo konkretne?

korytnacka81
26. aug 2015

my sme boli v calaserena village, ale je to tiez prechadzka k moru, tam to bolo urcite lepsie, citaj hlavne recenzie 🙂 sardinia je krasna cela

korytnacka81
26. aug 2015

@chavierka 🙂

chavierka
autor
26. aug 2015

@korytnacka81
s cestovkou či bez?

korytnacka81
26. aug 2015

@chavierka boli sme s CK, skus aj bez CK, len tam bol problem s lietadlom a prestupovali by sme bez CK

sandra551
27. aug 2015

@chavierka Ja som bola pred mesiacom na Sardínii bez CK - letela som do Alghera a chodili sme na pláž Mugoni a La Pelosa hlavne 🙂 La Pelosa je podľa mňa jedna z najkrajších pláží v Európe. Bolo to úžasné, a tiež reštaurácie v Alghere sú krááásne aj atmosféra, západ slnka vidíš priamo. No krása 😵 A nie je to ďaleko ani presunom na Castelsardo.

syvafe
27. aug 2015

Ja na Sardinii zijem....zavisi co ocakavas od dovolenky a co sa Ti paci.......urcite by som na Tvojom mieste volila pristupnost na plaz a do mesta.....predpokladam, ze prilietas do AHO.....je to mesto cca 45 000 obyvatelov s mnozstvom okolitych plazi.....a ak Ti mozem poradit zvol si radsej nejake ubytovanie cez internet nejaky B&B alebo apartman.....cestovky obycajne maju v ponuke ubytko trochu od ruky a vo vacsine pripadov so stravou, ktora ma velmi daleko od tunajsej kuchyne.......drzim palce.
Odporucam oblasti Stintino, Castelsardo, San.Teodoro, Alghero, okolie Cagliari, S.Teresa atd.....

sandra551
27. aug 2015

@syvafe Tvoje odporúčané oblasti som si všetky prešla, La Maddalena a Isola Rossa boli tiež krásne oblasti, ale mne sa suverénne najviac páčilo práve na Stintine a v okolí Alghera. Prekrásne more a pláž, neuveriteľná kuchyňa, vyskúšali sme každý deň iné reštaurácie a oblizujem sa ešte doteraz 😵 Navyše tie stredoveké hradby v okolí Alghera a samotné mesto sú prekrásne. Dá sa spraviť aj veľa výletov napríklad do Neptúnových jaskýň, Bosa a pod.

chavierka
autor
27. aug 2015

@syvafe dakujem pekne

syvafe
27. aug 2015

Nemas zaco 😉
Ak by si sa rozhodla pre Alghero daj mi vediet.....poradim Ti nejake B&B......a samozrejme aj ine kedze som tu doma😉😉😉

chavierka
autor
27. aug 2015

@syvafe my sme skor chceli ist s cestovkou.nejako si netrufam "na vlastnu past"...mozno keby nemam male dieta,som odvaznejsia...taliansky viem len pozdravit,podakovat a naratat do desat...cize sa nic nedorozumieme...trocha anglictiny a nemciny...tak neviem, ci by sme to sami zvladli z letiska transfer na hotel atd....pozerala som ponuky z ck satur...len vsade je to dalej ba plaz a mimo miest hlavne...alebo myslis,ze ozaj lepsie sami bez ck? A ubytovat sa priamo v Algehoro ci? Ak vies,tak ma potesia nejake tipy aj na ubytko a vseliake rady samozrejme....to len tak nenatrafim hoc kde na sardincanku 😉...mas cas,chceme ist az 2016....len nechcem vyhodit peniaze za skaredu dovolenju;tak radsej chcem patrat...informovat sa,aby som nasla krasne miestecko....

jasminet
27. aug 2015

@chavierka kukni aj villasimius, hotel cormoran... ale to je juh, pri cagliari

mariannali
27. aug 2015

my sme boli tento rok tiež v Alghere ale bez cestovky, my chodíme iba na vlastnú päsť, bolo tam krásne, nádherné pláže, more super, aj mesto je krásne, ubytovanie sme mali B&B asi 10 min. od pláže

syvafe
27. aug 2015

Chavierka pozri si na bookingu fotky B&B Sweet Alghero alebo B&B Sweet Home v Alghere.....su to znami takze nie je problem.....ak by ste sa ubytovali priamo v Aho tak nie je problem aby som Ti cokolvek poradila. Inac ak budes mat presny termin kedy chcete ist daj mi vediet a dam Ti kontakt aj na ine Slovenky v inych castiach Sardinie o ktorych viem, ze prenajimaju......cez CK sa Ti velmi neoplati kedze maju iny system na akom pracuju.....napr. priamo v AHO v B&B sa cena na noc s ranajkami na osobu pohybuje od 25-40 eur podla obdobia....... Odporucam od juna do zaciatku augusta alebo potom v septembri.....v auguste su ceny zvysene koli tomu, ze Taliani maju celozavodne dovolenky.....kludne sa ozvi ak budes chciet😉😉😉

sandra551
27. aug 2015

@chavierka My sme boli v hoteli za cca 80 € na noc, ale nebol to B&B ale normálny hotel s raňajkami, terasou s výhľadom na more a kúsok od pláže a to sme zajednávali 3 týždne pred dovolenkou 🙂 Z letiska je to blízučko zo 10 minút autom, my sme si brali taxa za asi 20 € priamo pred hotel, ale viem, že asi za 1.50 na osobu sa dá ísť aj busom do centra Alghera 🙂
Bez jazyka by som rozmýšľala asi aj ja či bez CK, takže to ťa chápem. Ale podľa mňa na nejakých základoch by si to zvládla tiež, navyše ak idete až za rok... aspoň máš motiváciu učiť sa anglicky 🙂

chavierka
autor
27. aug 2015

@sandra551 a pamätáš si názov hotela?akurát to pozerám

syvafe
28. aug 2015

Ano premava aj autobus priamo z letiska do centra. Da sa najst aj hotel za dobru cenu. Sandra551 kde ste boli ubytovani? V Europe, vo Floride alebo v hotel Alguer?
Chavierka oplati sa Ti toho pozriet viac a vybrat si co sa Ti bude pozdavat najviac......😉
Ak by si chcela ist na opacnu stranu krasne plaze su aj v okoli S.Teodoro......je to kusok od Olbia a do Olbie lieta v lete BA-Olbia SMARTWINGS

chavierka
autor
28. aug 2015

@syvafe pozerala som aj hotely.je tam toho vela.vies mi poradit,kt. ma dobru polohu?blizko plaz,aj centrum,restiky,obchodiky.ake su plaze v tomto meste?treba si tam nosit nieco si ponukaju slnecniky a lehatka?ako dlho tam byvas...?v dobrom zavidim 🙂a da sa v pohode prestravovat v restikach?

chavierka
autor
28. aug 2015

@syvafe pozerala som aj hotely.je tam toho vela.vies mi poradit,kt. ma dobru polohu?blizko plaz,aj centrum,restiky,obchodiky.ake su plaze v tomto meste?treba si tam nosit nieco si ponukaju slnecniky a lehatka?ako dlho tam byvas...?v dobrom zavidim 🙂a da sa v pohode prestravovat v restikach?

syvafe
29. aug 2015

Skoro vsetky hotely su priamo pri plazi alebo v blizkosti....plaz je pieskova a hotel v ktorom sa ubytujes vo vacsine pripadov ma aj svoje slnecniky a lehatka.....popri celej plazi mas pesiu promenadu az do centra s mnozstvom barikov a restauracii......neviem do akej ceny chces ist......hotely su va max vzdialenosti do 1,5 km od centra......da sa vystravovat v pohode v restikach, pizzeriach alebo v niektorych baroch na plazi. Aj ostatne plaze mimo mesta su lahko dostupne busom ktory premava niekolko krat za den.
A byvam tu uz 13 rokov😃😃😃

chavierka
autor
29. aug 2015

@syvafe pozerala som aj ceny leteniek, ubytovania atd. možno sa fakt radšej pustíme na vlastnú päsť, asi budem hladať hotel pri pláži...neviem, prečo CK neponúkajú aj takéto niečo v mestách, ale len rezorty daleko od všetkého.....a cena...no nechcem utratiť veľa, ale aj keď by sme išli sami 3 osoby /2 dosp. + dieťa 4 roky/ letenky, ubytko a strava, tak sa asi zmestíme určite do ceny čo ponúkaju CK za rezorty "v divočine"...teda nemám predstavu, čo tam stojí nejaký ten obed, večera, nápoje v reštike, či nápoje vo fľaši v obchodoch, voda, džúsiky, pivo v bare na pláži, lehátka na pláži....ale zas nemyslím, že by to bolo max drahé či? aké máte ceny? A nechcem byť tak otravná ako už asi aj som 😀 , ale vieš mi poslať foto z pláže, promenáda, mesto alebo niečo real na mail?ak nejaké máš samozrejme......moc dakujem, že som na teba natrafila, že mi môžeš priamo a realne poradiť!!!! P.S.takže keď si vyberiem hotel, asi ho aj budeš "poznať", však?

chavierka
autor
29. aug 2015

@sandra551 ahoj a v ktorom hotely ste bývali?ak si bola spokojná, napíš mi prosím názov hotela. rezervovali ste si cez booking? pozerám hotely a niektoré sú už plné na júl 2016..je to možné?!....

syvafe
30. aug 2015

Chavierka skus si pozriet hotely napr. Florida, Oasi, Europa, City Alguer, Alguer.....su to 3 hviez.hotely pri plazi ake maju ceny......da sa v pohode vystravovat vonku......pizza stoji v priemere okolo 6 euro a robia ich velke.....cena napojov v restikach a baroch sa pohybuje okolo 2-3 euro ( fanta, cola, ladovy caj) voda 0,5 stoji 1 euro, kava a cappuccino 1-1,50 euro, pivo 2 eura atd.....zalezi od baru alebo restiky, v obchode voda 1,5 l stoji okolo 40-50 centov.........2 lehatka + slnecnik na cely den cca 12-15 euro ale hotely maju vo vacsine pripadov svoje......listok na bus stoji 1 euro jednosmerny alebo su aj celodenne listky........ja osobne by som vsak volila B&B......mas to s ranajkami v blizkosti centra a plazi a urcite vacsi klud ako v hotely😀 a cena na jul sa pohybuje cca 35 euro na osobu za noc.......inac fotky najdes na weebe......staci zadat do vyhladavaca Alghero immagini a vyhodi Ti kopec fotiek😉😉😉 P.S ano hotely poznam vsetky😀😀😀😀😀

chavierka
autor
30. aug 2015

@syvafe florida sa mi páči, super poloha, aj volný termín v juli, ale ponukaju len dvojložkovú izbu bez pristelky, nemajú volne ubytovanie 2 + 1...škoda, tak budem hladat dalej