Ahojky došli sme dnes na sardiniu a škaredé počasie sme tu 10 dni hlasi take škaredé počasie asi 2 týždne kto ná skúsenosti so sordiniou je požné žeby sa to zmenilo ja chcem sa samozrejme oppáliť bolo ny mi to luto keby som si to neužila ako sa patrí na dovolenke mne je tu dosť chladno
Aj my sme boli tyzden dozadu, 70% casu prsalo, chodili sme v bundach, prechadzali sme sa, ked nahodou neprsalo a potom sme si prenajali auto a isli za lepsim pocasim, sardinka nie je velka, vzdy sme nasli smer, kde menej prsalo a tam sa dalo aj bez bund. Ale teda prisli sme takej farby, ako sme z SK odisli. Ale nam to az tak nevadilo
Ja som bola presne v takomto case prelom maja - juna pred par rokmi, ale veru neokupala som sa ani raz. Aj ked nam prsalo menej, ale voda bola chladna, muz si ale v pohode aj zaplaval. Vacsinu casu sme stravili prechadzkami.
Checkni pocasie cez windy.com
https://www.windy.com/-Rain-thunder-rain?rain,4...
Nevyzera byt dazdivo cely cas, tak drzim palce, nech Vam to vyjde a uzijete si ako sa maximalne len da 🙂
@nadaa1 žiaľ počasie je niekedy beovplyvnitelne. Ale keď sa dá, turistikujte. Sardínia má krásne pohoria