Sardínia - Orosei - Marina Beach

erosmal
21. aug 2018

Boli ste tam niektorá? Nejaké recenzie? Tipy čo je tam zaujímavé, čo sa oplatí vidieť, kam ísť? Ďakujem

floriana_
21. aug 2018

@erosmal Relatívne blízko sa nachádza mestečko Nuoro, ktoré je považované za Atény Sardínie. Je to významné centrum kultúry, umenia... je tam vela múzeí a je to tam naozaj krásne.
Dá sa požičať auto a ísť trochu prebádať aj iné pláže - odporúčam oblasť San Teodoro, pre mna osobne topka - pláže La Cinta, Budoni, Lu Impostu, Porto Taverna...

Celkom pekný parčík/archeologické nálezisko - Sorgenti Su Gologone

marcelatt
4. jún 2019

@erosmal boli ste v tom hoteli minule leto ci nie? lebo my zvazujeme tento rok...a nevieme sa rozhodnut ci tam ist alebo neist 🙂 poradte

erosmal
autor
4. jún 2019

@marcelatt boli sme, bolo super ale keby som si mala vybrať druhý raz pojdem na sever. Hotel je aj pekný, aj jedlo dobré aj pláž pekná ale ak čakáš "karibik" tak ten tam nenájdeš, ten je na severe.

marcelatt
5. jún 2019

@erosmal v akom zmysle to myslis? my sme posledne roky stravili v grecku (korfu, rodos...), je to take to klasicke grecko...ani cisto, ani spina..vzdy sme boli v 4 a viac hviezdickovom hoteli...my bazeny nepotrebujeme, lebo vzdy koncime na infuzkach v nemocnici..tak sa bazenom vyhybame...ale chceme pekne ubytovanie a krasne pieskove more...ziadne ze ist v topankach do mora a drzat sa za ruky vsetci ze komu skonci vytknuta noha medzi kamenmi...a este by sme chceli to, ze vecer sa da ist sa prejst po promenade niekam...lebo take ako je v turecku ze hotel oploteny a za plot radsej nechodit, to nechceme...tak porad prosim, dakujem

erosmal
autor
5. jún 2019

@marcelatt pre mňa to bola druhá dovolenka pri mori (prvá pred 5 r bulharsko). My sme išli na sardiniu lebo sme chceli ísť do IT ale zároveň sme mohli až v septembri. Všade je čisto, nádherne záhrady, kvety, palmy.. Pláž vždy čistá, vždy upravená, nikdy sa nestalo aby sme nenašli voľné lehátka.. Pláž sa na môj vkus dosť rýchlo zvažuje, po 4 metroch si po stehná vo vode (tak ale zas ja som aj dosť malá).. Ale nie je to že ideš a ideš a voda stále po kolená.. Piesok je tiež taký hrubší, nie vyslovene jemnučký.. Ku pláži sa prechádza ponad taký kanál po moste a večer je ten most už uzamknutý (tuším od 20:00). Neďaleko je mestečko, boli sme aj pešo aj "vláčikom" pre mňa dosť nezáživné.. Ak máte decká tak sú stále nejaké animácie, a detí bolo hojne teda.. Hotel bol čistý, servis super, jedlá tiež.. Sú tam tri vonkajšie bary, Portico hneď pod hotelom, jeden pri bazénoch jeden na pláži. Akurát cítiš, že si zo slovenska.. Nie je to to, čo all inclusive iných krajín.. Napr. naše all trvalo len od 10-22hod. ostatným neobmedzene. Minerálka, káva, pivo je zadarmo, ale nalejú ti to do 2dcl pohárika, plastového. Ostatní dostanú do skla kľudne aj pol litra.. Nie je to obmedzené, ale bolo to čudné sedieť pri stole mať na ňom 4 malinké pivá a 2 vody.. A tiež tam nebudeš behať každých 5 sekúnd po 2dcl vody.. Ak chceš iné nealko platíš, zmrzlinu platíš, alkohol platíš.. A odporúčam hneď pri príchode kúpiť repelent - ten ich (nejaké 3e v obchode pri vstupe do hotela) lebo tie ich komáre nebzučia ale keď ťa štipnú svrbí to 100x horšie ako tie naše. Nič viac mi nenapadá, pýtaj sa ak je ešte niečo čo by si chcela vedieť.

sintra
5. jún 2019

@erosmal to, co opisujes, ze mali ti 'z inych krajin' lepsie, sa vola ultra all inclusive. Vy ste mali zjavne len all inclusive. Narodnost nehra rolu, ide o to, aky rezim si si zaplatila.

erosmal
autor
5. jún 2019

@sintra nie, hovorila nám to priamo delegátka, že proste je to tak..

sintra
5. jún 2019

@erosmal sory neverim tomu.

erosmal
autor
5. jún 2019

@sintra ako v pohode mne to je jedno či veríš či nie 😀 len ti vravím čo bolo povedané mne. Ak oni mne klamali tak klamem aj ja tebe, ale my sme sa tým už ďalej nezaoberali..

eliska13
5. jún 2019

@erosmal boli ste letecky či autom?

erosmal
autor
5. jún 2019

@eliska13 letecky

sintra
5. jún 2019

@erosmal ved tak to aj ja chapem, ze to delegatka siri bludy. Je to blbost.