Sardínia - fakultatívne výlety

lilienlukacs
7. jún 2015

Mile modrokoníčatá a všetky vášníve cestovateľky, velmi rada privítam Vase skúsenosti ohladom dovolenky na krásnom ostrove Sardnínia. Cestovna kancelária ponuka nejake fakultatívne výlety avsak velmi rada by som vedela vas nazor co ste tam videli co vas skutocne ohromilo, okuzlilo, co vam zobralo dych co skutocne treba vidiet.. Vsetky výlety sa financne samozrejme nedaju absolvovat, a auto si neplanujeme prenajimat. Preto ak ste nejaky ten vylet absolvovali prosím podelte sa o skusenosti. Dakujem krasne!

Fakultatívne výlety od CK:
Ostrov Korzika- Bonifacio Golfo Aranci
Pláž San Teodoro - La Cinta
PORTO CERVO - BAJA SARDINIA
Santa Teresa di Gallura Golfo Aranci
Súostrovie La Maddalena

evitka83
7. jún 2015

@lilienlukacs my sme presli celu sardiniu autom a jedine co si skutocne pamatam, ze sa mi pacilo, bolo mestecko castelsardo. Inak nic moc. Biele plaze sme hladali s ipadim na kolenach podla mapy 🙂 este celkom fajn bolo cala gonone. Ale moj muz vravel, korzika je ovela krajsia. Ja som tam nebola, tak zhodnotit neviem, ale ja osobne by som druhykrat na sardiniu nesla...

slimstar
7. jún 2015

Určite aj Sardínia stojí zato, Taliansko má čo ponúknuť. Mne sa tam veľmi páčilo, bola som v Taliansku ale nie na ostrove Sardínia.
Tie miesta by som si dala do googlu a podľa obrázkov a videí, by sme sa rozhodli kam áno a kam nie. Určite existujú aj fóra kde sa o týchto miestach ľudia zmienujú či už v slovenčine alebo v angličtine.

Prajem príjemnú dovolenku.

lilienlukacs
autor
7. jún 2015

@evitka83 Tak to citam prvy koment ze by sa tam niekto nevratil. Som prekvapena.

zuzka148
7. jún 2015

Sardinia je uuuuzasna. Hned by som tam isla opat. Krasne plaze (biely piesok, cistucke more), prostredie, super jedlo. Pre mna vyborna dovolenka 😉 Ale my sme boli tak, ze sme si kupili letenku do Alghera a odtial cestovali kade tade, takze skor tato strana. Neviem porovnat ake su tie ostatne casti.

lilienlukacs
autor
7. jún 2015

My by sme mali byt na Costa Smeralda oblast Golfo Aranci.

gennara
7. jún 2015

Ahojte. My sme boli dole na juhu, od Cagliari po San Antiochio, Nora, Pula, ale najkrajsie bolo vo Villasimiuse. Mozno to bolo aj tym, ze sme boli v aprili, ked dovolenkari tam este neboli, teplo bolo 28 az 30 stupnov, miestni tiez este velmi na plaz nechodili, tak sme boli na 7 kilometrov dlhej plazi uplne sami. Neskutocne, ako v raji 🙂 A oproti inym miestam tam bola uz aj teplucka voda 🙂 Ja som rozhodnuta, ze sa tam este vratim, ale natrvalo 🙂)))

lilienlukacs
autor
7. jún 2015

@gennara dakujem krasne za koment velmi si ma potesila🙂

horana
8. jún 2015

@lilienlukacs Tak urcite Pláž San Teodoro - La Cinta sa oplati viac nez Santa Teresa di Gallura Golfo Aranci, teda z tychto dvoch by som sla na to prve.
Súostrovie La Maddalena zalezi aky program, ked aj nejake pekne plaze zastavky kupanie v tyrkyse ci z lode, sla by som aj sem.
Ostatne by som vypustila a predsa len si na 1 den prenajala auto a zasla na Stintino la Pelosa.

zuzka148
8. jún 2015

La Pelosu odporucam aj ja 😉 Nadherne je tam

lilienlukacs
autor
8. jún 2015

Dakujem dievcata!