Ahojte prosím Vás využili ste na dovolenke takýto stan pre deti? Neviem či to nie je zbytocnost
@bamboa kde sa da prosim ta kupit vyssia rada? diky
@pieksamaki 😂 decathon
@bamboa aha. dik 🙂
Vždy sme si zaplatili slnečník a lehátko a deti si tam aj pospali,aj veci sme zložili,ja som nikdy stan na plaži nevidela.A vliekli sme toho na pláže dosť,ešte aj stan ani náhodou.Ale tak niekto zaparkuje meter od pláže,my nie sme ten prípad.
Tiež máme z decathlonu už pár rokov a spokojnosť. Len si treba pozrieť video, to my každý rok potom pri skladaní šaškujeme🤣
Berieme na dovcu, som zvedava ako a ci vyuzijeme. 🙂
@janinah ty čím si staršia, tým si ustipacnejsia.
Moje deti boli vždy v stane v prvej rade pri vode tam sa hrali s kyblikom, alebo keď sme boli vo vode oni spali v stane bola som 2,3 m od stanu.
@nuna2112 lepsi je so sieťkou aspoň sa hýbe vzduch.Ak má veľký výrez hore som prevesila osušku a bol väčší tieň.Ale kupujeme z decathlonu každý rok bez toho nejdem na dovolenku, jazero, deti ho majú na dvore
Kupovali sme s tým, že mám dieťa a žijeme pri mori, tak sa určite zíde... pravda je, že sme ho veľmi rýchlo predali. Keď fúka vietor, stan sa deformuje a nie je veľmi praktické tam sedieť. Keď vietor nefúka, drží sa tam horúci vzduch a je tam na nevydržanie teplo. Jedinú výhodu som nakoniec videla v tom, že rodiny s plážovými stanmi veľmi často rozveselia ostatných návštevníkov pláže 🙂
My mame nejaky z decathlonu a pravda je, ze ho vyuzivame malo. Na druhej strane asi zalezi-my nie sme standsrdne cele dni na plazi, v tej najvacsej palave sme biekde v tieni aj tak, takze ho nepotrebujeme. Ak chces byt cely den pei vode, kde nie je tien, urcite sa zide
Presne, ako pise @annm81, zijeme pri mori a berieme ho tak raz za leto. Bud fuci a nedrzi dobre alebo je v nom teplo ako v saune.
@nuna2112 nam ten maly vydrzi sezonu, deti to potrhaju, ale my mame 5, no presne ako to pisu mi na plaz ideme ako neviem co, nafujovacky, deky, kolesa, vodu, neboli sme 3 roky, tak snad si to deti ponesu same. este predtym aj kocik
@nuna2112 máme vyššiu radu 🙃, ale paráda. Využívame vždy 👍