Ahojte, chodíte same s deťmi do zahraničia? Deti maju 3 a 7. Chcela by som ísť do Chorvátska, Talianska, pripadne UK alebo Nemecko. Dosť cestujeme sami po Slovensku vlakom, busom. Radsej idem vlakom ako autom, je to pohodlnejšie pre všetkých. A pýtam sa najmä kvôli bezpečnosti. Mala som uz skúsenosť, ze nas niekto obtazoval ale vykricala som ho a hned sme mali pokoj. Ake su vaše skúsenosti?
Bez problemov by som isla do zahranicia, co uz ine sa moze v menovanych krajinach stat ako tu na SK.
@marianarem a boli ste?
Chodievam s 2 deťmi do Turecka.
S detmi sice nie, lebo chodi s nami manzel, ale ako solo zena som bola velakrat, aj napr. V Turecku, Thajsku, Albansku (a teda nie zavreta v rezorte, cestovala som, zoznamovala sa s ludmi). To moze zniet este nebezbecnejsie, ale bolo to super praveze.
ale jasne cestujeme... autom, lietadlom... sice skor vyberam rezorty kvoli pohodlnosti ale nie je problem, rovnako stare deti a chodime od narodenia
@lenqua_12325 na letisko busom a z letiska transfer priamo do regortu?
Sama nemám problém ísť kamkoľvek ale s deťmi si prídem zranitelnejsia
Nechodím do rezortu, ale do apartmánového hotela.
Vopred si objednávam overený taxík. Pohoda. Vyzdvihne ma šofér, naloží nás, kufre a ide sa.
Chodím roky bezne stovky kilometrov.. ale vždy autom.. kvôli batožine a prestávkam, mobilite na mieste. A áno aj bezpečnosti.