Sama s deťmi na dovolenku do zahraničia

3. apr 2024

Ahojte, chodíte same s deťmi do zahraničia? Deti maju 3 a 7. Chcela by som ísť do Chorvátska, Talianska, pripadne UK alebo Nemecko. Dosť cestujeme sami po Slovensku vlakom, busom. Radsej idem vlakom ako autom, je to pohodlnejšie pre všetkých. A pýtam sa najmä kvôli bezpečnosti. Mala som uz skúsenosť, ze nas niekto obtazoval ale vykricala som ho a hned sme mali pokoj. Ake su vaše skúsenosti?

anjelicek26
3. apr 2024

Chodím roky bezne stovky kilometrov.. ale vždy autom.. kvôli batožine a prestávkam, mobilite na mieste. A áno aj bezpečnosti.

marianarem
3. apr 2024

Bez problemov by som isla do zahranicia, co uz ine sa moze v menovanych krajinach stat ako tu na SK.

autor
3. apr 2024

@marianarem a boli ste?

lenqua_12325
3. apr 2024

Chodievam s 2 deťmi do Turecka.

marianarem
4. apr 2024

S detmi sice nie, lebo chodi s nami manzel, ale ako solo zena som bola velakrat, aj napr. V Turecku, Thajsku, Albansku (a teda nie zavreta v rezorte, cestovala som, zoznamovala sa s ludmi). To moze zniet este nebezbecnejsie, ale bolo to super praveze.

cookie29
4. apr 2024

ale jasne cestujeme... autom, lietadlom... sice skor vyberam rezorty kvoli pohodlnosti ale nie je problem, rovnako stare deti a chodime od narodenia

autor
4. apr 2024

@lenqua_12325 na letisko busom a z letiska transfer priamo do regortu?

autor
4. apr 2024

Sama nemám problém ísť kamkoľvek ale s deťmi si prídem zranitelnejsia

lenqua_12325
4. apr 2024

Nechodím do rezortu, ale do apartmánového hotela.
Vopred si objednávam overený taxík. Pohoda. Vyzdvihne ma šofér, naloží nás, kufre a ide sa.