Mamicky,poradite mi nejaku solidnu cestovnu kancelariu,ktora ponuka aj 5-8dnove dovolenky letecky all inclusive?Chcela by som ist s malym sama(viem,bude to o drzku,ale nie to je predmetom temy) k moru,najlepsie piesocna plaz.Vdaka za kazdu radu. 😉 A zas aby som neprisla o majland. 😉
@freyjanr Dakujem 🙂 Preto som napisala,ze nie to je predmetom temy 🙂 Chcem ist urcite k moru,tatino nemoze,a mne uz more slnko piesok chyba. Ale mam aj trosku strach zo samoty,nie zo starostlivosti o dieta,tak sa rozhodujem. 😉
@tehulka_mk a nejaka kamaratka by s tebou nesla?aj ked nejde o starostlivost urcite by ti dobre padlo keby ti niekto maleho nachvilku postrazi nech si mozes zaplavat,verim ze nejaka kamaratka by s tebou isla
@tehulka_mk strachu zo samoty by som sa urcite nebala. Minuly rok sme boli v turecku a bolo tam viacej mamiciek ci dokonca oteckov s detmi. Urcite by som volila cestovku ktora na trhu funguje niekolko rokov.satur, koala, firotour ci kludne aj rakuske cestovky.
Ja mam dve deti a sama sa s nimi neodvazim ist lebo kazdy chce robit nieco ine. Raz som brala aj mamu ci skus aj kamosku troska si oddychnes.
@tehulka_mk Turancar mozem aj ja doporucit, 2x sme s nimi letecky boli na greckych ostrovoch a pracovala tam aj moja kamoska. Myslim, ze maju v ponuke aj take kratsie pobyty.
viem, ze to nie je predmet temy, ale skus sa aspon zamysliet, co bude, s tvojim dietatkom ked nahodou ochories /hnacky su napr.uplne bezne/, alebo sa zranis... 😒 ....uz len preto, by som sama nesla, aspon s kamoskou.
@vadimka No 🙂 Uz som pisala vyssie,ze hladam kamosku,neboj 🙂
@tehulka_mk my mame velmi dobru skusenost s hydrotour.sk.
@tehulka_mk ja mam cely zivot najlepsie skusenosti s turancarom a viem ze robia aj 7 dnove pobyty pri mori,pozry si stranku http://www.turancar.sk/ a aj ked sa stavim ze sa tu najde kopec odporkyn co ti budu radit nech nejdes s malym dietatkom ja viem ze pre zdravie je more velmi prospesne,so mnou museli na odporucanie lekara od malicka chodit