S prieduškarom pri mori

lucynka4
26. feb 2015

Ahoj maminky maly je prieduskar a tak by sme chceli ist k moru aspon na mesiac..ja s malym a prestiedali by sa tam s nami aj stary rodicia ci svagrovci..mate skusenisti s takymto pobytom? Asi by sme riesili sever chorvatska svokrovci boli v Pule vraj je tam fajn.

nigguska
26. feb 2015

A co vlastne potrebujes vediet?

lucynka4
autor
26. feb 2015

Nejake tipy a rady ..mozno mi poradite nejake fajn miesto a mozno povite ze je to blbost..maly bude mat dva roky a tak nas do kupelov nechcu poslat a tak skusam more vraj je to fajn..hmm

evala777
26. feb 2015

ahoj, našim more pomáha, my si síce dvojmesačný pobyt dovoliť nemôžme, nakoľko sú už školopovinný ale snažíme sa každý rok aspoň na ten týždeň ísť a mám pocit, že je to lepšie....síce lieky berieme stále (moji sú alergici s nábehom na astmu) ale nebývame tak často chorí....

manzanillaa
26. feb 2015

Ahoj, nám tiež bolo odporúčané more., 2 x za rok..myslím, že by stačil aj 1 týždeň...vraj potom dieťa vie normálne fungovať aj pol roka...ale ideme skúsiť kúpele, kde môže byť liečené dieťa-alergik, aj dospelý-alergik-tak by sa preliečil aj manžel, aj syn (4 roky)...a ja si doplatím celé, ale aspoň budeme spolu🙂

nigguska
26. feb 2015

@lucynka4 tak pokial si to mozete dovalit tak v tom nevidim najmensi problem...ale asi by som to rozdelila na 2 tyzdne a dva tyzdne...ma len dva a bude mu za tebou smutno

lucynka4
autor
26. feb 2015

Ved preto by som to chcela riestit tak ze sa prestieda rodina aby sme usetrili..dufam ze by mu to pomohlo lebo od oktobra sme kazde dva tyzdne chory..aj my lieky a spreje berieme pravidelne..tak uvidime dakujem za nazor 🙂

lucynka4
autor
26. feb 2015

@manzanillaa moja mamina navrhla 2 tyzdne tatry a more tiez 2 ja by som sla aj mimo sezony ved by to bolo lacnejsie a vraj staci ze sa tam prechadzame..do kupelov vraj az od troch rokov mozeme..my budeme mat v maji este len dva..🙂

manzanillaa
26. feb 2015

Neviem ako Tatry, ale to už by som šla radšej k moru..predsalen, ten morský slaný vzduch asi viac pomôže..ešte sme chodili aj do solnej jaskyne, aj to trošku pomohlo..ale dosť to stojí, chodiť tak každý deň aj mesiac vkuse..

lucynka4
autor
26. feb 2015

@nigguska no ja som povedala ze keby mu to malo pomoct tak by som si aj pozicala..no a to je tiez problem lebo este sme neboli bez seba viac ako noc..takze aj ja by som asi mala problem bez neho a este tak daleko heh

lucynka4
autor
26. feb 2015

@manzanillaa solnu mi ani nestihneme lebo tam vraj moze ist len zdravy a kym sa tam vzdy dostaneme zasa sme chory!! Hruuuza!!

manzanillaa
26. feb 2015

@lucynka4 Toto obdobie máte blbé..my tiež od 2 rokov chorí, ako 3 ročný šiel do škôlky, tam sme boli za celý rok dokopy asi mesiac, inak stále chorí, soplíky, kašel a tak dookola...teraz má 4 roky a už je v tej škôlke častejšie..ale máme za sebou tú soľnú jaskyňu a začali sme chodiť k alergologičke, kde mu zistila alergiu na prach, roztoče, peľ..nasadila liečbu a zdá sa mi, že je to lepšie..krčný zas odporúčal vybrať nosnú mandľu, ale ak bude tak ako teraz, tak mu ju vybrať nedáme, lebo stav sa mu zlepšil min. o 50 %...a ešte teda tie kúpele skúsime a možno v lete aj more..

lucik194
26. feb 2015

pokial je prieduskar tak na 2 tyzdne je more malo, to ti povie kazdy lekar, odporuca sa minimalne 3-4 tyzdne pri mori..... teda pokial si to mozete dovolit a mas volno tak nevaham a idem hned.....
Pula je vacsie mesto ja by som zvolila asi nieco mensieho, kvoli prieduskam nech tam zvytocne nemate vela aut 🙂

katinka71
26. feb 2015

nasmu Marcovi more pomohlo od 14 mesiacov do 30 mesiacov mal 5x priedusky zapalene,liecbu uz mal ako astmatik,my chodime tyzden zaciatkom juna a este v septembri po tyzdni,boli sme uz aj prelom septembra a oktobra a kupali sme v mori kazdy den v taliansku,more mame do tych 400 km,odtych 30 mesiacov doteraz nemal zapal priedusieky tj vyse roka

lucynka4
autor
27. feb 2015

@manzanillaa to mi vravi kezdy ze vyrastie z toho tak dufam ze to tak bude..aj my chodime alergologicke a liecime sa ale najnovsie nam povedala ze by sme sa nemali stretavat s detmi co si neviem predstavit lebo maly miluje deti a ludi okolo seba..🙂 dufam teda ze aj mi budeme na tom lepsie do skolky ho nedam este vydrzime rok doma mozno aj dva a urcite skusime aj tu solnu jaskynu dakujem pekne za radu a vsetko dobre prajem 🙂

lucynka4
autor
27. feb 2015

@lucik194 som este na materskej tak preto by som chcela vyuzit to a ist na dlhsie a viacere pisete ze je to fajn tak sa na to dam a zacnem pomaly hladat nejake fajn ubytko a miesto..nepoznam sever chorvatska ani co sa tyka pocasia ani ake su tam plaze takze asi zacnem gooooglit ;)

lucynka4
autor
27. feb 2015

@katinka71 ja by som chcela ist v kuse asi na mesiac koly ceste nech ju nemerame dvakrat..a tiez by som isla najradsej v juni ale uz mame tri akcie na jun tak som zvazovala dva majove a dva junove tyzdne len sa bojim pocasia..tak uvidim ako to nakoniec sklbime 🙂

manzanillaa
27. feb 2015

@lucynka4 Ja by som dva roky nečakala, kým pôjde do škôlky,ale ako 3 ročného by som ho dala, aspoň na slkúšku na pár hodín a uvidíte...vidím na mojom, že keď je v škôlke, robí pokroky..a na druhej strane, keď pochytá všetky bacili v škôlke, snáď nebude tak často chorý v škole..