Pekný deň maminky.Mám 2,5 ročnú dcérku,ešte nosí plienočky (snažíme sa ju odučiť).Chcem sa spýtať,ako to "funguje" na dovolenkách..Neviem či keď pojdeme s ňou do vody,či ju brať s plaveckými plienkami,alebo može byť len v plavočkách..Plánujeme ju tam nechávať čo najviac bez plienočiek.
@mummy01 Takže to nieje ako na klasickom "plážovom" kúpalisku?Nevedela som,či može ísť "holá" do vodičky..Aj ja chcem zato skúsiť bez plienky,možno sa to skor podarí pri mori ako doma 😉
@evkalamperova no ja som sa nikoho nepytala ci moze ci nie 😀 ale hola nebola,na to som citliva lebo sa bojim aby si ju nahodou niekto zvrhly nefotil,takze mala cele plavky.Par krat sa jej podarilo vycikat na plazi,vedu som z toho nerobila kedze sa po verejnej plazi vzdy svorky psov premavali a ti spinili kade chodili a to tiez nikoho netrapilo....Z dovolenky sme odchadzali uz odplienkovany 😉
@mummy01 to slovo !holá"som myslela len v plavočkách..Kúpili sme jej teraz nové,tak aby sa nám aj zišli 😀 Takže ideme bez plienky...aspoň si zvykne.-Ďakujem
@evkalamperova no my sme teraz pri mori a je tu vela deticiek,ktore su uplne hole a tie co nevedia sa este pytat, tak cikaju kade tade,
nasa najmladsia je tiez bez vsetkeho,ale ona sa pyta cikat, tak ja s nou chodim na WC.ale nie vzdy sa mi tam chce o ziuteka,tak ju dam cikat k stromom,netreba robit z toho vedu,ked havinka sa vedia vycurat a vyserikat aj na detske ihrisko,tak potom dieta moze si ulavit aj do mora 🙂
My sme to riesili tak, ze do hoteloveho bazena rozhodne v nepremokavej plienke (dostat aj v DMke) a do mora bez plienky, alebo v plavkach. Myslim, ze do mora sa dieta moze vycikat, do bazena by to asi bolo hlupe, ked je tam viac deti 🙂
moja dcerka je uz dva mesiace bez plienky a ked sme boli minuly tyzden na kupku, tak ma pani plavcicka, ci co to bolo, okrikla, ci sa uz pyta, ked ma plavky? ale ked sa nepyta, urcite by som ju nedala v plavockach normalnych do bazena, kde su ine deticky, ved urcite jej ujde..ani tebe by sa nepacilo, keby sa tvoja dcerka kupala v moci inych deti....ja by som radsej zvolila kupacie plienky a mimo bazena nech je bez nich a nich...my sme dlho chodili s nocnikom pod kocikom, lebo nechcela vonku inak cikat, ale uz sa vycika aj pod strom a podobne, ked treba..
niekedy sa cudujem nad otazkami mamiciek..ak chcete,tak jej dajte plavecku plienku a ked vie uz ovladat svoje cikanie,tak jej ju nedavajte..moja dcera ma rok a pol a plienky na dovolenke nepotrebovala 😀
@evkalamperova Ahoj,my sme tak na dovolenke dceru od plienok oducili.Proste som plienku nedala,iba na spanie ju mala a cely den chodila v plavkach.