Rybník Bašovce pri Piešťanoch. Máte skúsenosti?

miciatko
7. aug 2011

Baby je alebo nieje v prevadzke tento rybnik a ak ste tam boli co je tam a oplati sa tam ist s detmi ??

zojka05
7. aug 2011

ahoj!rybník je v prevádzke a po rekonštrukcii to tam vyzerá pekne,už sa tam robí tuším aj nejaké ubytko,je to pekne urobené aj pre detičky tam je trampolína šmyklavka...a čo sa týka reštaurácie,tak je velmi pekná a my sme boli max.spokojný,pekné prostredie deti si pobehajú 🙂 ale všetko je otázkou vkusu,takže treba si pozriet.... 😉

veronikam
7. aug 2011

Ja som pocula od kamaratky, ze jedlo nic moc, ale neviem, osobne som neskusala. 😉

miciatko
autor
7. aug 2011

@zojka05 a je tam aj ta opicia draha a lov ryb by tam ml byt, je ci to tam nieje??

zojka05
7. aug 2011

no na jar to prebral iný majitel a tú dráhu zhodil,už to bolo také zanedbané,aj to jedlo bolo hrozné a predražené,ale ako som písala pred tým,teraz je to tam velmi pekné... a aj ten lov rýb tam je...a majú prijatelné ceny...

miciatko
autor
7. aug 2011

@zojka05 dakujem moc ,pojdeme pozriet

zojka05
7. aug 2011

inak velmi pekne je aj na rybníku v Bojnej pri Topolčanoch,tam majú aj takú malú Zoo,kone,levy, pštrosy,zajkov.... 😀

raona
7. aug 2011

@zojka05 potvrdzujem, aj nam sa v Bojnej pacilo a hlavne malej ihrisko detske a zvieratka 🙂

miciatko
autor
7. aug 2011

@zojka05 ano aj tam sa chystame bo budeme v Piestanoch na par dni, tak chceme popozerat okolie 🙂)

elise
18. aug 2011

v bašovciach na rybníku je to vynovené nový plot okolie. ale otras jedlo nič moc na výber (predtým bol lepší výber) neochotný personál je teraz dlho sa čaká.ako detské ihrisko je tam tranpolína šmyklavka a preliezka a stoji to na kamienkoch tak keby dieťa padlo má kamienky v rane.

208603rf1451
11. mar 2014

Podporte ruskú mafiu !?! Gratulujem. Je to len a len ruský pod vod.