Ryanair mi zmenil dátum odletu. Ako postupovať?

13. mar 2023

Ahojte.
Zmenili niekomu v nedávnej dobe deň odletu? Letenky mám zakúpené už 2 mesiace na leto. Včera mi prišiel e-mail, že mi odlet zo Slovenska presúvajú o deň neskôr. Mám 3 možnosti
- akceptovať túto zmenu (budeme na dovolenke teda o deň kratšie, čo by som nerada)
- zrušiť rezerváciu a vrátia mi plnú sumu (to tiež nechcem keďže už máme aj ubytko a auto zajednané, plus letenky na leto sú teraz o 400 eur drahšie ako vtedy keď som kupovala)
- zadarmo si upraviť let +/- 1 deň ako mám na zakúpených letenkách (nikde sa ale neviem preklikať na zmenu bez poplatku, všade mi hádže 45 eur/osoba, ani sa neviem dovolať na Support linku, ani ten automatický chat nič nevyriešil od rána.

Má s tým niekto reálnu skúsenosť akým spôsobom sa urobí zmena odletu (zdarma)?

abbey1
13. mar 2023

Vždy som priamo na linke vyriešila, ak to neišlo priamo cez link, ktorý ti poslali.

namornicka
13. mar 2023

Mne sa to stalo par rokov do zadu, ze zrusili moj let a ja som si prebookovala let na nasledujuci den normalne zadarmo. Skus ist cez link co ti v maili poslali a cez svoje konto. Ked sa pozries na stranke aerolinky na ten let co si mala povodne kupeny uz tam nie je? Cely sa zrusil a ty si mas booknut miesto v iny den?

riamia91
13. mar 2023

No zial vyzera to tak, ze musis akceptovat ich podmienky a uz je len na tebe, co si vyberies. Bud den neskor alebo v ten den za poplatok. Neviem ako to ma Ryanair, ale svagrina sa snazila dovolat do Wizzairu a ani sa nedostala na linku. Automaticky ju vyplo pri ucte 80 libier.

autor
13. mar 2023

@namornicka áno presne tak celý let je zrušený v ten deň. Link mi poslali, ale nefunguje mi (normálne som nalogovaná a nič) 😔

namornicka
13. mar 2023

Nech skusi ten link niekto iny napr. z ineho prehliadaca alebo cez apku.