Ahojte.
Zmenili niekomu v nedávnej dobe deň odletu? Letenky mám zakúpené už 2 mesiace na leto. Včera mi prišiel e-mail, že mi odlet zo Slovenska presúvajú o deň neskôr. Mám 3 možnosti
- akceptovať túto zmenu (budeme na dovolenke teda o deň kratšie, čo by som nerada)
- zrušiť rezerváciu a vrátia mi plnú sumu (to tiež nechcem keďže už máme aj ubytko a auto zajednané, plus letenky na leto sú teraz o 400 eur drahšie ako vtedy keď som kupovala)
- zadarmo si upraviť let +/- 1 deň ako mám na zakúpených letenkách (nikde sa ale neviem preklikať na zmenu bez poplatku, všade mi hádže 45 eur/osoba, ani sa neviem dovolať na Support linku, ani ten automatický chat nič nevyriešil od rána.
Má s tým niekto reálnu skúsenosť akým spôsobom sa urobí zmena odletu (zdarma)?
Mne sa to stalo par rokov do zadu, ze zrusili moj let a ja som si prebookovala let na nasledujuci den normalne zadarmo. Skus ist cez link co ti v maili poslali a cez svoje konto. Ked sa pozries na stranke aerolinky na ten let co si mala povodne kupeny uz tam nie je? Cely sa zrusil a ty si mas booknut miesto v iny den?
No zial vyzera to tak, ze musis akceptovat ich podmienky a uz je len na tebe, co si vyberies. Bud den neskor alebo v ten den za poplatok. Neviem ako to ma Ryanair, ale svagrina sa snazila dovolat do Wizzairu a ani sa nedostala na linku. Automaticky ju vyplo pri ucte 80 libier.
@namornicka áno presne tak celý let je zrušený v ten deň. Link mi poslali, ale nefunguje mi (normálne som nalogovaná a nič) 😔
Nech skusi ten link niekto iny napr. z ineho prehliadaca alebo cez apku.
Vždy som priamo na linke vyriešila, ak to neišlo priamo cez link, ktorý ti poslali.