Ahojte, ako je to teraz z lietanim z Viedne? Docitala som sa, ze AT od juna nevyzaduje covid pass na vstup do krajiny. Krajina, do ktorej letim, to tiez nevyzaduje. To znamena, ze staci mi len obciansky a idem? Aerolinka tiez nevyzaduje covid pass? Docitala som sa na ich strankach, ze povinne su len respiratory v lietadle a na letisku. Zistovali ste uz niekto ako to je teraz na leto? Je nieco, na co dat pozor? Dakujem
@oliverceky v MHD na uzemi Viedne ano (jedno z mojich deti tam studuje a hovori, ze ked vlak vyjde z Viedne, vsetci davaju ruska dole 🙂. Ako to je na letisku, neviem, no v Rakusku ako takom opatrenia zrusili, Vieden nie.
@anonym0001 myslim, ze uz zrusili aj respiratory na letisku, v lietadle neviem, ved tak si jeden daj do vacku a mas vybavene. Test ak ti netreba, tak mas uplne po starostiach. My sme leteli este ked test trebalo a aj tak nam ho nikto nekontroloval
ak si krajina do ktorej letis neziada test/ockovanie, tak letecka spolocnost teda urcite nie. Na transfer do viedne tiez nic nepotrebujes... zial neviem ci vo Viedni treba respirator, o necely mesiac ma to bude zaujimat presnejsie, kedze letime z Viedne.
@katkaseiner
@lizardd
Tak to je super, dakujem 👍
leteli sme z Viedne v pondelok, sice nie Ryanairom ale respirator ani na letisku ani v lietadle
treba pozriet ako to ma krajina kam ides. ak ma povinny respirator vo verejnej doprave tak ho musis mat aj v lietadle, nas nato upozornili v lietadle
Leteli sme minulý týždeň z Viedne wizz ale respirátor ani na letisku ani v lietadle
@anonym0001 my sme leteli minulý tyzden z ke do viedne letušky respiratory mali aj par cestujúcich, spat na sk posádka bez respiratorov. Na letisku väčšina bez respiratorov, vo vlakoch, busoch metre vsetci povinne respirator
@anonym0001 to vo Viedni ešte respiratory treba?