Ryanair batožina na palubu

15. júl 2021

Kočky ako to je? 40x20x25cm tasku si môžem zobrať na palubu. Kufor som si doplatila, ale môžem k tomu ešte k sebe kabelku? Či to už nemôžem? Dakujem

syslik81
15. júl 2021

zalezi aky druh letenky si kupila ci priority alebo nie ... ked si kupovala letenku mala si tam 3 moznosti a podla toho cenu .. btw v emaile pop zakupeni by si totiez mala mat napisane

autor
15. júl 2021

@syslik81 ako to zistím? Let Košice-Praha

mirage
15. júl 2021

nezalezi, odkial a kam letis, ale co mas zaplatene 🙂

autor
15. júl 2021

@mirage kúpila som čo bolo 😂 kde najdem čo vlastne mám?

autor
15. júl 2021

A mám urobiť check in dopredu? Z domu?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2021

@mb2021 akých 55€?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2021

@mb2021 to sa vážne platí?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2021

@mb2021 dakujem, no ten 40 20 25 viem že môžem brať. Priplatila som si 10kg podpalubny kufor. Len ta kabelka mi vŕta v hlave či to môžem/nemôžem 🤔🤔🤔

qetka
15. júl 2021

nie, mozes mat kabelku do max rozmerov 40x20x25, nic viac.
plus teda kufor, co si zvlast zaplatila.
Ja som naposledy mala taku mini tasticku cez plece - v nej penazenku, doklady a mobil - viac sa tam nezmestilo (ma asi 15x15x5) a kazali mi ju dat do ruksaku, co som mala. Ze iba jedna batozina. Tu tasticku som mala, aby mi niekto neslohol veci z ruksaku a preto, ze sa mi nechce vzdy vyberat a odkladat z ruksaku OP, alebo mobil. Baba bola prilis akcna, vravim, ze to je tasticka na doklady, ale nanutila ma ju schovat 🤦‍♀️

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2021

Aha okey, dakuejm Vám

syslik81
15. júl 2021

@mb2021 neviem ako pri kratkych letoch ale teraz ma ryanair chek in na letisku -kvoly kontrole testov ehranice etc.... vsetko ohladne check inu ti pride este na email .. pripadne si ho skontroluj isto tammas vsetky udaje ...

kacusik69
16. júl 2021

dodam ze 10 kg kufor do podpalubia - teda “CBAG” je do rozmerov 55/40/20

autor
17. júl 2021

@kacusik69 rozmery sa tam vôbec neuvádzajú

autor
17. júl 2021

Mám to za sebou… absolútne nikto nekontroloval koľko príručnej mám… mala som aj tasku aj kabelku. A videla som že niektorí mali aj rozmerovo oveľa oveľa! väčšie príručné ako mohli mať… 🤷🏽‍♀️

qetka
17. júl 2021

tak to si dobre dopadla.
Ono zavisi na tom, kto tam je a asi aj kolko maju casu, ako plno…
Raz som zazila, ze vazili prirucnu a normalne kazali vyberat a vyhadzovat veci z nej 🤦‍♀️ Ja som to vyriesila, ze som si na seba hodila bundu, aj ked som sa skoro uvarila, ale ludia okolo vyhodili rifle a bombonieru, co chvilu pred tym na letisku kupili. A tiez som zazila, ako kazali ludom strkat batozinu do tych skusacov, jeden si pukol kufor, dalsi ju potom nevedel vybrat, lebo ju tam musel kopat, aby sa zmestila a tiez dalsiu, co sa nezmestila, tak musela zaplatit a isiel kufor dolu, Vazenie som zazila iba jeden jediny krat, kontroly rozmerov asi 3x