Ahoj vidím výhodné letenky cez ryanair aplikáciu ..letenka za výhodnú cenu a na pelikane je o 45 euro drahšia. Mate skúsenosti s kupovanim ketenky priamo cez ryanair.com aplikáciu? Lebo ja som vždy len cez pelikan a som nová v týchto veciach. Ďakujem krasne
@sushi15 zaujala ma cena . Preto sa pýtam lebo vždy som cez pelikana kupovala. A dnes že pozriem priamo ryanair
kupujem priamo cez Ryanair, nič zložité. stiahni si appku.
To si Pelikan nadhadzuje ceny, vzdy je to tak. Preto kupujem vzdy priamo cez letecku spolocnost - to je jedo, ci Ryanair, Wizz, EasyJet, alebo Emirates, proste hocico vzdy priamo
Ahoj, pelikan je super na vyhľadanie leteniek v tom zmysle, že vieš, v akom obdobi sa za aké ceny lieta.
V covidovych časoch ľudia prišli na to, prečo nekupovať cez pelikána. Vždy je lepšie kúpiť z oficiálnej stránky prepravcu, pretože ak sa aj niečo stane, rychlejsie sa veci vyriešia priamo cez prepravcu, pretože pelikan je len sprostredkovateľ - bude sa dištancovať a nebudú chcieť to riešiť.
My sme počas covidu neodleteli, zrušili nám let a ako kompenzáciu ponúkli bud kredit na účte alebo vrátenie peňazí. Z pelikanu sa ľudia dllĺ´ho naťahovali. Takze vždy je lepšie kúpiť cez oficiálnu stránku 🙂 a pelikan použiť iba ako cenový vyhľadávač 🙂 príjemný let želám
@mondolina ano priamo cez apku som teraz kúpila. Už tam mam rezerváciu let všetko . Ja sa týchto veci celkom bojím. Pelikan po slovensky všetko a tuto som mala obavy.
@timusenka222
Prepac ale nesuhlasim.
My sme mali kupene letenky cez pelikan do norska a v den letu sa zrusili vsetky lety (prisiel covid) - pelikan nam krasne vratil vsetky peniaze a rychlo. Uplna spokojnost.
Ryanair si vieš nastaviť tuším aj po česky.
@mondolina a Chuck in si urobím 24 hodín pred odletom?
@zmrzlinka2021 to ste mali šťastie, lebo nám vrátili cenu letenky len vo forme voucheru, inú možnosť neponúkali, aj to im trvalo skoro rok
@dundulica Fakt? Den nášho odletu sa všade uzavreli letiska.
@zmrzlinka2021 my sme mali letenky do Reykjavíku, asi mesiac pred odletom sa zrušil let
áno
V konecnom dosledku nemusi byt letenka vobec lacnejsia.
Chodila som kedysi tiez cez 'najlacnejsie', ale s batozinou, poistenim a pripadnymi komplikaciami sa to v konecnom dosledku vobec neoplati. O meskaniach, ruseniach atd sa rozpravat snad ani nemusime.
Cize priamo cez letecku spolocnost. Najlepsie je si oblubit jednu (u mna Lufthansa) a potom mas aj zlavy atd.
Miliony ludi si kupuju letenky priamo cez ryanair, nemas sa coho bat
Online check-in si urob na stránke https://www.ryanair.com/cz/cs/lp/check-in je v češtine
Ja som včera po prvý raz išla kúpiť letenky cez RA a automaticky ma to hodilo na pelikan. A potom som iba oči pucila...hneď poistenie, administratívny poplatok 8€, podpalubna batožina do 10kg 64€ , predpokladám, že jedna cesta. To, čo mi z Pelikana píšu o poplatkoch, sa dosť odlišuje od poplatkov RA. Som nahnevaná sama na seba.
@caldera otvorila si si naozaj stránku https://www.ryanair.com/cz/cs ?
nemôže ťa hodiť na Pelikán.
Vždy je lepšie kupovať letenku priamo cez leteckú spoločnosť