Rumunsko - Mamaia

madaraszka
21. aug 2014

Bol niekto na dovolenke v Rumunsku za posledné 2 roky...konkrétne na MAMAI? AK áno...kupovali ste zájazd cez cestovku? Cez ktorú?

bonaqa2013
21. aug 2014

my sme tam boli kedysi dávno, ale sami nie cez cestovku. No nikdy viac. Samá špina, fuj. Moja mama sa čuduje že sme tam nedostali nejaký týfus.... Zato hnačky sme mali všetci a poriadne.

nicolle21
22. aug 2014

akoze ja nechcem rypat, ale autorka temy sa vyslovene pyta, ci tam bol niekto za posledne 2 roky a ty bonaqa2013 jej napises, ze kedysi davno a fuj.. ako porovnavat letoviska spred 20 rokov a teraz je uplne od veci, ako v zahranici, tak aj na slovensku..

deny3
22. aug 2014

za posledné dva roky nie,ale pred mnohými rokmi áno a bolo super, dokonca lepšie a krajšie ako v Bulharsku. Tiež už niekoľko rokov pozerám, prečo cestovky Rumunsko neponúkajú, nechápem, čo sa stalo s hotelmi, či tam chodia len miestny, som zvedavá, či tu niekto napíše, že tam v posledných rokoch bol.

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saranata
22. aug 2014

my sme tam boli cca 6 rokov dozadu a tiez maximalna spokojnost, plaze uplne v pohode , ludia fajn, myslim ze sa snazili a snazia aby tieto letoviska fungovali na inej urovni nez pred x rokmi ...
neboli sme cez cestovku, takze v tomto smere neporadim, ale Rumunsko a konkretne letovisko Mamaia odporučam.

allkag
25. aug 2014

Rumunsko je krásne a mám nádhernú - nedotknutú prírodu. Treba vidieť a zažiť 🙂

21072010
24. sep 2014

ano bola som na dovolenke teraz v juli v Rumunsku.Je tam nadherne..nebola som cez cestovku ale sami sme si nasli ubytovanie oblast mamaia

madaraszka
autor
24. sep 2014

Ďakujem vám všetkým, že ste sa zapojili do témy. Ja sa osobne Rumunska vôbec neobávam...ani služieb, ani ubytovania. Rumunsku môžeme v mnohom závidieť. Veľmi napreduje, počnúc cestami, nádhernými penzionmi, modernými obchoďákmi. Cez Rumunsko cestujeme do Bulharska už niekoľko rokov, prespali sme párkrát v penzióne v Sibiu. Manžel tam bol dokonca pracovne v Constance...takže toto všetko je OK. Len my nie sme jazykovo moc zdatný, to znamená, že ovládame akurát tak ruštinu.. 🙂 . manžel maďarčinu...a stým sa tam asi veľmi nedohovoríme. Takže preto som sa pýtala na cestovku. Ale vpodstate po našej tohtoročnej skúsenosti v ALbánsku, kde sme našu slovenskú delegátku takmer vôbec nevyužili sa už neobávam ani toho. Vrelá vďaka. pekný deň všetkým. AK sa nám tam podarí na budúci rok dostať..určite to sem napíšem. 😉

maartinkaa
24. sep 2014

https://www.facebook.com/juraj.pales.9

@madaraszka skus tohoto pana, myslim, ze tam ma rodinu a zabezpecuje ubytovanie 😉

madaraszka
autor
24. sep 2014

@maartinkaa Ďakujem za tip, kuknem....aj keĎ predpokladám, že sa zameriava skôr na ubytovanie na súkromí ... či? Ja uprednostňujem hotel so službami. 😉.

21072010
25. sep 2014

skus si pozriet na internete hotel delta;plaz jupiter ...pekny hotel a nie je to moc drahe;rumunsko poznam velmi dobre ;mam manźela rumuna!ak by si este niečo potrebovala tak sa ozvi

klaudika0121
12. júl 2016

Ide niekto toto leto do Mamaie?

lucaca
1. aug 2016

@klaudika0121 My sme sa predvčerom vrátili z dovolenky.Boli sme aj na Mamai,ak potrebuješ nejaké info...?

mici11
22. aug 2016

@lucaca mozem sa opytat, kde ste boli, ake bolo ubytovanie a ceny? Dakujem pekne

klaudika0121
22. aug 2016

My sme napr. boli v Navodari,taka okrajiva cast Mamaia Sat tam sme mali hotel za 45 eur/izba/noc..boli sme dvaja dospely a jedno dieta. Potom sme boli aj priamo v Constante v centre mesta,tam sme mali ubytko za 43/noc/izba...vsetko bez stravy..

mici11
22. aug 2016

Velmi pekne dakujem a pacilo sa vam?

lucaca
23. aug 2016

My sme boli na Mamai,ale v kempe-GPM...tam nás vyšla noc okolo 23 eur (stan,2 dospely,2deti,auto)na Mamai sme sa na ceny ubytovania nepýtali,ale v Eforie Sud sme sa cestou pýtali na cenu,čo ponúkala domáca -tak nám ponúkla pre 4osoby dve izby za 30 eur spolu(ale neboli sme sa na to pozrieť)..
Nám sa páčilo,decká boli spokojné...

klaudika0121
23. aug 2016

Inak riadne drahe ubytovanie tam je vsade :/

klaudika0121
23. aug 2016

Nam sa ale velmi pacilo,boli sme v Rumunsku 17 dni,boli sme tam za rodinou,tak sme toho pochodili viac,nadherna krajina to je,skoda ze ma u nas taku negativnu reklamu...

mici11
24. aug 2016

dakujem, aj my sme tam uz boli 2005 a pacilo sa nam 🙂 chystame opat nabuduci rok 🙂 vdaka za info

jaibaja
20. máj 2018

@tominko2612 Dobrý deň.Viem,že o Rumunskuste tu písala v r.2014,ale mam na Vás prosbu.Zvažujeme dovolenku v tejto krajine,preto by som Vám bola vďačná za informácie o nej.Zaujíma ma,s akou destinaciou mate skusenosti,akou dopravou ste tam cestovali...Ak by Vám to viac vyhovovalo,môžte mi odpísať aj na email mili.sincakova@gmail.com Vopred vrúcne ďakujem😊

tominko2612
20. máj 2018

@jaibaja Dobry den, ja som v Brasove. Je to krasne mesto a taktiez okolie, blizko je Bran, Sighisoara, Rasnov. Centrum Brasova je plne turistov v tomto obdobi. Ked idem domov, tak idem bud autom, alebo vlakom. Cesty su nie najlepsie, takze treba ratat s dlshou cestou, aj ked to kilometrovo nie je az tak daleko.

jaibaja
20. máj 2018

@tominko2612 ĎAKUJEM veľmi pekne za informáciu

skrovan
17. júl 2024

Všade v okolí Mamaia a Constanca
Je písané na tabuliach najprv maďarský potom nemecký a nakoniec rumunský

Na plážach prechádzala ozbrojená stráž
Lietal vrtuľník a zdarma dávali kávu a to bolo pred 20 rokmi akurát nám noci ukradli skladacie stoličky.