Prosím poraďte. Idem kupit kufor ale neviem dohladat ake max rozmery moze mat do batožinového priestoru. Na palubu ako príručku viem.
mozem mat vahu 23kg.(Smarwings)
@cacianka do batozinoveho priestoru ten najmensi kufor alebo daaky ruksak ..zalezi s akou spolocnostou letis..austrian ma do max9kg.germanwings -eurowings do 8kg.ale ku tomu kufru co zoberes so sebou hore mozes mat aj kabelku..niekedy mam kabelku tahsiu ako maly kufor😅..okrem toho mavam velky kufor co odovzdam do 23kg
@cacianka rozmer je uplne jedno ak pojde do podpalubia, ale daj si pozor na vahu, ja som kupila velky kufor, ale sam o sebe je tazky a ked ho este nabalim tak to je sodoma gomora 😀
do batožinového priestoru charter smartwings nie je limit na rozmery kufra, len na váhu.
@cacianka do batozinoveho priestoru je velkost kufra nepodstatna, nie je limitovana, je to na vahu, kazda spolocnost pripadne let (kontintentalny, interkontinentalny) moze mat rozdiely vo vahe ktoru akceptuje, skus pozriet stranku pripadne by si to mala mat v papieroch k letu co ti zaslali. Prirucnu odporucam dodrzat rozmer aj vahu, niekde su fakt neprijemní, v Toronte pravidelne merali a vazili prirucnu.
@cacianka veľký kufor nemá limitovaný rozmer, teda aspoň pokiaľ to nie je úplný extrém. Z toho čo bežne dostať môžeš mať akýkoľvek, podstatná je celková hmotnosť, takže ak si rada so sebou berieš pol domácnosti, tak hľadaj čo najľahší.