Romantický výlet na Slovensku

emyly
9. júl 2013

Ahojte, s priateľom sa chystáme na pár dní oddýchnuť, pôvodne sme chceli ísť do Banskej Štiavnice, žiaľ nestihli sme si rezervovať žiadne ubytovanie, penzion kde sme boli už dva krát, je plne obsadený, a v prijateľných cenách sme viac nenašli nič čo by bolo volné. Chcem sa opýtať, kto má za sebou nejaký výlet, kde bolo ozaj krásne...niekde na Slovensku, historicke mesto akou je Štiavnica, alebo poprosím dajte tip na ubytko...Všetke podobné témy som už prešla, ale nikde ma nič neoslovilo 😅 vopred ďakujem za každý typ a radu.

acer11
9. júl 2013

Kremnica,Bojnice....

sandrika1986
9. júl 2013

Bojnice, Piešťany, Liptovský Ján - hotel Relax Avena http://www.avena.sk/home.php

mabliss
9. júl 2013

Ahoj, ja mám skor tipy pre milovníkov prírody: Napr. penzion Jánošíkova Krčma vo Valašskej Dubovej (v blízkosti Aquaparky) - spojiť s výstupom na Veľký Choč. Úžasné niečo. Alebo Rekreačný areál Predná hora na Muránskej planine (možnosť wellness) plus výlet na Muránsky hrad. Vyskúšané, boli sme spokojní. 🙂

graceful9
9. júl 2013

@emyly známa si nevie vynachváliť Kolibu u dobrého pastiera 🙂 skús kuknuť 🙂

drobcek26l
9. júl 2013

@emyly Rajecké Teplice hotel Afrodita alebo Diplomat

drobcek26l
9. júl 2013

@emyly Ešte ma napadlo nechceš skúsiť Čechy, napríklad Buchlovice alebo Lednica, aj Rožňov pod Radhoštem, sú to krásne mestá a niesú ďaleko

dayra
9. júl 2013

Skus Siravu alebo Vinianske jazero... je tam krasne a hotelov mas tam dost zoberu ta aj ked nemas rezervaciu na Vinianskom jazere odporucam hotel jazero

emyly
autor
9. júl 2013

ste zlaté, typov ste napísali dosť, idem preskúmať 🙂 ešte raz ďakujem

jaaty
10. júl 2013

hotel Kaskády na Sliači