Dobry den, myslite ze je aktualne bezpecne cestovat do Lotyšska, hlavne mesto Riga? Bol tam niekto teraz? Ďakuje
@queen_mary no vzhladom na to ze he priamo vedla Ruska a vzhladom na nedavny utok
Bola som, stoji za to vidiet. Je tam bezpecne, ludia su mili.
@lianka123 bola ste niekedy teraz?
do Lotyšska v pohode. Sú v Nato, na nich Rusi nezaútočia. My sme boli v Litve a máme tam aj známych a žijú úplne normálne.
@btus super, ďakujem za nazor, ano tiež som hneď pozerala, či su v NATO. Tak snad to bude fajn.
Určite v pohode choďte. Mám tam svokrovcov. Na víkendy chodia oddychovať pár km od ruských hraníc, nič sa tam nedeje.
Ano, nedavno. Je tam pekne ale buduju, je to taka rozvojova krajina. Bezpecne tam je. Mili ludia.
@lianka123 super, tak to som rada 🙂
@rischina super, tak sa tesim poton 🙂
@lianka123 super, tak to som rada teda 🙂
Rozvojová ako sa to vezme, životná úroveň, čo sa ekonomických ukazovateľov týka, je výrazne vyššia od nás.
Ahojte, mame tam ist koncom maja, stale nyslite ze bezpecne? Mam z toho trosku stres, dnes mi znamy povedal, ze on by tam nešiel. Tak ma zneistil.
Svet nie je bezpečný z hľadiska toho, že prepnúť nejakému magorovi môže kdekoľvek. Kto sa bojí nech nechodí do lesa 🤷
My sme minulý rok v lete precestovali 3 týždne s deťmi Litvu a Lotyšsko, neviem čo iného chceš počuť alebo čítať, baby ti už vyššie všetko podstatné povedali. Použi umelú inteligenciu ak potrebuješ väčší výklad, alebo si to vygoogli na cestovateľských fórach alebo ak sa tak veľmi bojíš tak nikam nechoď.
Žijem v Lotyšsku a je tu bezpečne,neboj 😊😊😊
@ivanasi joj dakujem, presne toto chcem, nazor niekoho kto tam zije alebo je tak scestovany ze sa vyzna, co je a co neni bezpecne
Strach tu samozrejmä trochu je,no nič sa nepripravuje,všetci žijú tak ako predtým 😊😊🙏🙏
@ivanasi tak dúfam no, že koncom toho mája to bude okej tam ísť
Ale jasne,že bude 😊😊😊naozaj sa nemáš čoho obávať 🙏
Preco by lotyssko nebolo bezpecne?