Rezort Olympian Village 5*

17. nov 2024

Dobry den,
boli ste niekto toto leto v tomto rezorte? Boli ste spokojni? Hlavne co sa tyka izieb, upratovania,cistoty a stravy. Neboli casto velke vlny?
To ze je na samote nam nevadi.
Dakujem 😊

laura164
17. nov 2024

My sme boli pred 2 rokmi, ale v bungalove, ten bol čistý, pekný, ale kto mal obyčajnú izbu, tak boli všetci nespokojní, všade plesne, smrad, sťažovali sa, ale nepochodili, lebo nemali žiadne izby už voľné. My sme išli cez Hydrotour, dá sa doplatiť za bungalov. Strava bola o ničom, stále cestoviny s omáčkami, ryby, každý deň to isté, jedla som tam asi 2 dni a potom už len ovocie a koláče. More bolo pekné čisté, aj pláž, vlny občas bolí väčšie, ale voda bola studena pre mňa. Je to veľký rezort, bazény sú ok. Ale za tú sumu by som tam už nikdy nešla. Využili sme aj doktora v rezorte, ten je milý, ústretový, aj lieky vybavil.

autor
17. nov 2024

@laura164 no to si ma nepotesila. Nas by to vyslo okolo 3300€ na tyzden. Co sa mi nezda vela veru. Zajtra som chcela ist zaplatit zalohu. Isli by sme v auguste, cize myslim si, ze more bude teple 🤣
Ach, no neviem teraz co mam robit 🙈

laura164
17. nov 2024

My sme boli tiež v auguste, ale bolo studené a fúkalo. Tiež sme platili 3300 cca, nechcem ťa odradiť, ale vyber si iný hotel. Určite nie je 5*, ale Max 3* a milión ľudí. Ak ho vyberiete, tak jedine s bungalovom, lebo tie izby sú naozaj príšerné

autor
17. nov 2024

@laura164 oki. Tak este popozeram. Lebo co som pozerala videa, tak sa mi zdal ok… ale este teda nieco skusim pozriet

laura164
17. nov 2024

Áno aj mne sa videá páčili, preto som tam chcela ísť, ale realita je iná. Hydrotour ten hotel ospevuje všade na sociálnych sieťach, ale asi nikdy tam neboli osobne. Minimálne si vyberte bungalov, rodinné izby za priplatok

autor
17. nov 2024

@laura164 dakujem. Popozeram este aj iny hotel a rozhodneme sa

msnesquik
17. nov 2024

Skus pozriet Kalogria beach hotel, to je tiez ba Peloponeze

autor
17. nov 2024

@msnesquik dakujem. Pozriem. Boli ste?

kvjetecko
17. nov 2024

boli sme minuly rok v olympiane. Tak ako pisu vyssie, bungalov je super, v budove su izby otras. Jedlo.... stale dookola spagety🤦🏼‍♀️ Ale za to nadherna pieskova plaz.

autor
17. nov 2024

@kvjetecko tak ale snad tam boli aj ine jedla nie? Nebolo len jedno jedlo na vyber 😃

kvjetecko
18. nov 2024

ano, boli ine cestoviny - bolo tam vela talianov. Na maso velmi slaby hotel. Ked upiekli maso, tak ho po milimetrovych platkoch ( aj kurca!) seviroval kuchar. Nie ze nakrajal a vezmi si kolko chces, ale bolo na " pridel".

autor
18. nov 2024

@kvjetecko pockaj akoze na vyber boli spegety, ine cestoviny a maso na pridel? Nic ine?

kvjetecko
18. nov 2024

Boli dusene ryby a dusene kuracie v omackach. My sme dost na maso a naozaj toho bolo malo. Ked bolo to lepsie pecene maso na "pridel" , tak dva krat sme nesli do rady na to. Niekomu to nevadi ist viackrat, ale nie sme take povahy. Samozrejme vela ludom takato strava vyhovuje. Ranajky boli uzasne, tam nemam jedneho zleho slova, a tiez salaty, studene misy, syry, ovocie, kolace - to bolo ok.

ayato
18. nov 2024

Ak myslíš tento rezort tak sme boli toto leto. Bývali sme v rodinnej izbe mimo hlavnú budovu. Pleseň v kúpeľni , 3x sme sa dohadovali na recepcií aby chodili upratovať doobeda, lebo poobede na izbe spali deti, tvrdili nám, že nie je problém, vybavia, a nevybavili nič 😃 upratovačka chodila poobede vždy v rôznych časoch a deti pobudila. Niekedy sa stalo, že ani neprišla 🙈. Mali sme All inclusive, za mňa to jedlo za veľa nestálo, dezerty stále dokola tie isté polotovary, jedine raňajky fajn, bohatý výber,tam mi nevadilo, že sa to opakovalo lebo každý deň si si mohol vybrať niečo iné , ale obedy večere stále o tom istom. Mäso na šťave, rovnaké nie veľmi dobré prílohy, cestoviny, hranolky, jeden druh ryby.... Ak bolo nejaké pečené mäso alebo veci na grile tie ti naberali priamo kuchári, no z toho čo nabrali som sa ani ja nenajedla, nie to môj muž 😃 . My sme šli cez Hydrotour, tí majú plus za mini klub, boli naši slovenskí animátori a synovi sa tam veľmi páčilo. Ale inak žiadna sláva za mňa. Bazény plné, nemal si si kde veci zložiť a stále tam boli nejaké animačné programy, pláž pekná, more fajn, ale to je aj na iných miestach...

autor
18. nov 2024

Dakujem dievcata, asi teda vyberieme nieco ine 😬

msnesquik
18. nov 2024

Ano, pred dvomi rokmi, my sme boli fakt spokojni 😊

danica142
18. nov 2024

Boli sme s partiou v auguste 2024, predtym aj v 2019. Izby v hlavnej budove nad recepciou sú staré, vybyvane. Nás ubytovali v druhej hlavnej budove kde boli izby celkom priestranné a komplet zrekonštruované. More super, pláž tiež. Areál je obrovský, nachodite sa veľa. Jedlo za nás super, všetkého dostatok, nič nám nechýbalo a všetko chutilo. Sme rodiny s malými deťmi.

danica142
18. nov 2024

Jedla je tam viac ako dosť. Aj mäso, aj ryby, všetko. Akože nechápem niektoré komentáre tu, asi niekto čakal ze si naloží polku kurčaťa alebo prasata naraz na tanier....

autor
18. nov 2024

Tak ja teraz neviem 🤣🫣

kvjetecko
18. nov 2024

@danica142 Ked raz napisem, ze to moze niekomu vyhovovat, tak moze. Inym nemusi.

nastasja25
18. nov 2024

Boli sme teraz v septembri,bývali sme ďalej od hlavnej budovy,všetko čisté,klud,mali sme zdielaný bazén a hneď bar..Je pravda,že jedla na výber nieje vela ale vždy sa dá vybrať,drinky boli top,areál obrovský,krásny,more tiež super

drobcek8
Dnes o 07:11

Aké veľké máte deti? Pozrite si radšej Turecko. V tom druhom, čo tu jedna pani píše Kalogria beach hotel bola švagriná a povedala, že tam bolo o ničom, čo sa všetkého týka.

autor
Dnes o 07:22

@drobcek8 turecko nechceme tento rok 😊 a tie ceny za turecko su sialene po pravde 🤣

drobcek8
Dnes o 07:28

No práveže ani nie, Grécko je oveľa drahšie. V Grécku sú za dobrú cenu iba hotely, ktoré nie sú dobré 😉 Tie lepšie sú predražené riadne.

autor
Dnes o 07:38

@drobcek8 nas minuly rok turecko vyslo na tyzden 4800€ aj s poistenim 🤷‍♀️ tento rok je to este viac bohuzial. Chcela som na rok 2025 za dovolenku menej

drobcek8
Dnes o 07:41

A aké veľké máte deti? Koľko majú rokov? Náš vyšlo minulý rok 4700€ a tento rok, keď som zajednala tiež 4700€ 😉 Ale ideme do toho istého hotela. Boli sme tam riadne spokojní 🙂

drobcek8
Dnes o 07:42

Oprava: tento rok to ešte bolo 😂 Ale na toto leto 2024 sme zajednávali v polovici Januára a na budúci rok sme zajednali už teraz.

autor
Dnes o 08:10

@drobcek8 toto leto mali 11 a 4 …my sa snazime ist vzdy do ineho 😃

drobcek8
Dnes o 08:15

Hotely sú drahšie v Auguste, ako napr. začiatkom Júla. Pozrite si cez Hydrotour hotel Baia Lara - oni majú teraz zvýhodnenú cenu na druhé dieťa. My sme tam boli riadne spokojní a aj z cestovky vravela už tento rok, že sme riadne dobrý hotel vybrali. Vy ste boli v ktorom?

matkahelka
Dnes o 08:20

Boli sme toto leto a vrelo odporucam. zrejme pojdeme aj buduce leto. Izbu sme mali vedla hlavnej budovy, novu zrekonstruovanu. Plaz a more fantasticke, teple ako polievka, bez vln, dlho plytcina, pre male deti ideal. strava a napoje vyborne. to, co tu citam, ze maso na pridel. damy ocividne boli prvykrat v zivote v hoteli vyssej kategorie, pretoze v takychto hoteloch je standardom, ze maso kraja a nabera kuchar. on vsak nikomu nedal na tanier 2 platky a nepovedal, ze ma odist. odisiel ten, komu tie 2 platky stacili, alebo ten, kto nema usta a nevie povedat, ze si prosi viac. moj muz si vzdy normalne vypytal viac a bez problemov dostal aj 20 platkov. rovnako tak aj ini ludia, kt.toho masa chceli viac.