Dobry den,
boli ste spokojni v tomto rezorte? Co sa tyka izieb, cistoty, jedla… zvazujeme na leto 2025.
Dakujem za kazdu informaciu.
Dakujem
Ja som nebola, ale je to dobrý hotel, známa tam ide tiež niekedy budúci rok. Recenzie som kedysi čítala a boli fajn,keby nemám finančný limit, tak by som určite tento hotel brala. Pláž Kamelye je proste top, vedľa sme mali našu pláž. Je to krásna, široká pláž, veľa miesta medzi lehátkami a vstup do mora krásne pozvoľný. Plus parádna promenáda, ak ste tam neboli, tak sa vám bude určite páčiť.
@baumka dakujem. Praveze tie recenzie su take rozpacite, rozdielne… hlavne co sa ubytovania tyka a cistoty 🙈 preto neviem co robit… plaz je krasna podla videi, ale ma porazi, ked za tolky peniaz dostaneme nejaku smradlavu, plesnivu kuticu 🤣
Boli sme tam ale v roku 2009. Už vtedy to bola topka ale odvtedy prešiel rekonštrukciou. Služby boli super ale najlepšie bolo že to bol obrovský areál kde bolo úplne všetko. Najviac spomínam na profes.vystúpenia v amfiteátri. Bolo tam výborne. Ale teda 15 r.dozadu.
Máme precestované už ozaj kadečo,toto bolo jedno z najlepších.
@sarandon dakujem 😊 asi to teda vyskusamd
Je to obrovský komplex, tak občas môže niečo zlyhať, ani v top hoteloch nie je všetko top. či personál, či občas organizácia. Ja toto beriem ako niečo na 2. mieste, pre mňa je v prvom rade dôležité more a pláž, lebo preto chodím k moru. A Selin má u Nemcov 91%, to je stále super, tiež beriem hotely nad 90%. Možno hotely v Lare majú aj nad 95%, ale tam zase je tá cena omnoho vyššia. A pláž a vstup do mora Lary nedosahuje kvality pláže v Evrenseki/ Colakli. Ak máte deti, toto je ideálna oblasť. Asi 3 minúty od hotela máte po promenáde potok, kde sú korytnačky, môžete ich tam chodiť kŕmiť.
@baumka dakujem 😊 v lare sme boli tento rok a pacilo sa nam, ale chceli by sme asi piesok
Je to obrovský rezort, dosť záleží od toho, kde vás ubytujú. Ak ste úplne vzadu, tam sú tie izby staršie a dosť ďaleko od pláže. Ak si potrpíte na ubytovanie, doporučujem doplatiť si vyšší štandard izby, či už cez cestovku alebo na recepcii.
Čo sa týka služieb rezortu, tam tomu nie je čo vytknúť - množstvo aktivít pre rodiny, veľký pekný areál aj pekná pláž.
Kde v Lare ste boli?
@oliverceky delphin Diva 😊
@familytravel Selin a ma aj ubytovanie vzadu? Lebo som myslela, ze selin je ten prvy hotel od plaze
Selin a Fulya sú vpredu, vzadu je Kamelya Aishen.
Ak budete v Seline, ten je ok, je najbližšie k pláži, Fulya je za ihriskami a najďalej je potom K Club.
@familytravel ano, do seliny chceme ist 😊
Nikto nic? 😔