Ahojte, pred mesiacom som si rezervovala pobyt na viac dní cez stránku booking. Cena bola 850eur s možnosťou bezplatného storna. Skôr som nevedela ešte, či pôjdeme naisto, tak som objednala s tou možnosťou, ale s trochu vyššou cenou. Ale včera som pozerala, že na ten istý dátum a ta izba je teraz o 170 eur lacnejšia, s tým, že je to už záväzné. Chystáme sa na pobyt na 100percent. 170 eur je už dosť značný rozdiel. Tak som sa chcela opýtať, či môžem pobyt zrušiť a hneď nato vytvoriť novú zaveznu rezerváciu na moje meno? Je to v poriadku, či to už tak nemôžem spraviť? Ma niekto s tým skúsenosť? Ďakujem za pomoc.
@sofinkak
Neplatila som nič, ani číslo karty som nedávala.
@sofinkak
Je tam možnosť bezplatného zrušenia
@janka_266
No možno áno, ale rozdiel v cene 170 eur je dosť a radšej kúpim deťom niečo, ako zbytočne ich vyhodiť, ak sa dá.
@natalka1919 ja som takto zrusila a v phode mi penaize vratili. ako dlho to trvalo, neviem. Kludne tak urob a objednaj znovu na meno manzela...
@natalka1919 jasne ze mozes,bezne to tak robim
ved to zrus a objednaj na svojho muza a pohoda.
Ono tieto pobyty bez storna su stale lacnejsie. kedze dostanu peniaze ci tam pridete ci nie.
Môžeš, moj tip je ale kontaktovať priamo hotel, ponúknu ti výhodnejšie ceny ako booking. Ja som tak tetaz objednávala ubytovanie v Tatrách v Grand hoteli, okrem toho ze je výhodnejšia cena, cez booking nevies napr. čerpať výhody gopass. A na to storno si uzatvorít krátkodobú cestovnú poistku, lebo nikdy nevieš co sa môže stať, tak aby ti peniaze neprepadli ;)
@zuvelyn
@ivkazba važne? ja mam praveže opačnu skusenosť....na bookingu ( mam už ale genius zľavu) mi takmer vždy vyjde lacnejšie ubytovanie o cca 30-50 eur ako cez hotel. Vždy si to porovnávam lebo zase každý peniažtek sa hodí, ale vždy aj tak rezervujem cez booking. naposledy som pozerala wellnes hotel v Michalovciach na 4 dni, ponuka priamo z hotela 269 Eur a z bookingu 230 eur a s platbou ihned bez možnosti zrušenia to bolo ešte menej ale vždy ak možem si davam bezplatné storno aj za cenu vyššej ceny 🙂
@sarinka2012 áno ,ale tiež sa mi stalo že som si zavolala a dostala som lepšiu cenu
Ja si bezne na bookings na rovnaky termin zarezervujem aj dve ubytovania, az potom rusim to pre mna menej vyhodne/zaujimave alebo proste to, ktore nechcem. Zatial s tym nemal nikto problem.
Prosim vas potrebujem poradit 🙃mame vyhliadnute ubytovanie v Chorvatsku,ale platba musi byt dopredu s tym ze sa to neda ani stornovat ani nic podobne 😕mate niekto skusekost?lebo vela ubytovani ma tak ze sa to da stornovat bez poplatku ale toto taku moznost nema🙄dakujem za odpoved
@lulina30 a s cim chces konkretne poradit?
@natalka1919 Áno,je to možné.Treba však počitať s tým,že peniaze za zrušené ubytovanie,ak bola platba 850€ zrealizovaná,zadržaná sa Vám môže pripísať na účet do 5-12 pracovných dní.Pozrite si ešte pre istotu,kedy Vám začína storno poplatok vo Vami už spravenej rezervácii za 850€.