Regiojet - detské kupé

angelikaangelika04
15. júl 2023

dobry den chcela by som sa spytat mi dneska vecer prvy raz budeme cestovat s detske kupe moj maly ma 15 mesiacov a preto ideme vecer aby si mohol kludne aj po spinkat mozem vam po prosit ake je to detske kupe mi mame standard kde su 6 sedadla

viestta
15. júl 2023

Je to standardne kupe, len su tam obrazky pre deti

lvulik
15. júl 2023

Nie je podľa mňa úplne štandardné. Ja, ktorým som cestovala, mal tam okrem monitora s nonstop beziacimi rozpravkami aj detskú sedadku, bolo to kupé veľké, priestranné, zmestí sa tam aj kocik, je proste veľké.

januska12323
15. júl 2023

V detskom kupé môžu byť hračky a televízor. Môžte sa tam ísť pohrať inak cestujete ako ostatní.

petko81
15. júl 2023

@angelikaangelika04 radcej by som si kúpila celé normálne kúpe pre seba tu biznis triedu boli sme tam sami mali sme kľud.😁🙂
Deckym kúpe sme išli do Prahy a otras
A chodili tam aj iní s deťmi.

viestta
15. júl 2023

V tom vagone su aj klasicke kupe pre 6 ludi aj ten velky priestor s hernou a TV. V tom velkom priestore som sla raz a uz by som nesla ani keby mi zaplatili.

hipuska
15. júl 2023

@petko81 to biznis kúpe je uzatvorene? Či ako to je? Pozerala som to a sa mi zdalo, že to je otvorený priestor

petko81
15. júl 2023

@hipuska my sme išli zkosic do Prahy
A boli sme v uzatvorenom kúpe.bolo to minuli rok.pockaj pozriem sa.
A tie kreslá sa dajú pekne roztiahnuť tak si lahnes.

kivivi
15. júl 2023

Nasi isli v detskom kupe nedavno, je to vacsie ako klasicke kupe, ma telku s rozpravkami a detsku sedacku, nejake hracky. Bola s nimi este jedna rodina s dietatom a vsetko ok. Ze na dlhu cestu lepsie ako obycajne kupe.

hipuska
15. júl 2023

@petko81 díky, tiež sme boli teraz v prahe a som myslela že je to otvorené kúpe. Škoda, že som nevedela

ziarifka
15. júl 2023

@angelikaangelika04 za mňa katastrofa. Do kupé môžu ísť aj iné deti sa pohrať, nie iba tie, čo tam majú zakúpený lístok. Malá chcela spať, vkuse tam liezli iné decká, vrieskali, hádali sa s rodičmi, lebo nechceli odísť. Dcérka sa vôbec nevyspala. Najlepšie sa cestovalo, keď sme si kúpili celé Business kupé

vierus08
15. júl 2023

Detske je podla mna otras. Mozu tam ist aj ine deti, bacily, je tam dost rušno. Nam sa najviac osvedčilo biznis, tam je aj najlepsi servis, a su tam len 4 miesta.