Ahojte dovolenkári,
som rada ze mam tu cest zalozit tuto konkretnu temu..pred par dnami sme sa vratili z Mallorca a som plna pozitivnej energie,som velmi spokojna so sluzbami a celou dovolenkou zaroven,preto sa o tieto zazitky rada podelim aj s Vami ..Pridavam sem moju recenziu na konkretny zajazd a vela info hlavne pre rodiny s detmi,ktory maju podobne pozidavky pre dobru dovolenku a mali by pripadne zaujem sem ist,taktiez pridavam fotky z dovolenky,pre inspiraciu a prehlad..Ja osobne si dovolenku s detmi predstavujem tak,ze sa tam skratka da co robit,je tam krasne more,dobre jedlo,super sluzby a hlavne pozitivna energia,samozrejme vsetko cenovo dostupne.Urcite tuto destinaciu aj konkretnu oblast odporucam vsetkymi desiatmi a budem rada ak sa na cokolvek spytate,rada odpoviem..Snad Vam aj toto ulahci vyber dovolenky..
v tomto linku je recenza pre inviu.sk,ktoru som pridala ku konkretnemu zajadu: moja recenzia je vyznacena datumom pridania 23.6.2013, s menom anonym,pocet bodov v hodnoteni 9,2..Je tam kompletne rozpisane co sa kde nachadza a ake su tam sluzby,ak by samozrejme nIekto chcel vediet aj nieco ine co tam popisane nieje,rada odpoviem,pokial budem vediet..ale mylim ze som vystihla vsetko..tu je link : http://hotel.invia.sk/spanielsko/mallorca/morit...
V tomo linku pridavam fotky z dovolenky 2013 : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kikina84/alb...
prajem vsetko dobre ..Kika 🙂 😎
@kikina84 ste mali teda šťastie,známi čakali osem hodin čo sa vracali z Mallorky a tunak to tiež meškalo,čo išli tam ,prišli pred pár dnami a nemali šťastie na more ,bolo ešte studené,predsa len je ešte pred sezonou a aj zima bola dlhšia,počasie škaredé ,tak tá voda nie je ako býva po iné roky a na Mallorke ,v Spanielsku celkovo strava veľmi dobrá ,aj výlety su krásne s deťmi,či bez ,pekná krajina no niektoré hotely maju fakt vymakanu stravu ,schovaju do vrecka aj Turecko 😉 pretože v Spanielsku sa človek naje aj v trojhviezdičkovom ,bez problémov ,cenovo sa dá od lacnejších ,apartmánovych ,až po skutočne krásne ubytovanie ,kam by sa človek rád vrátil 😀 ja som Mallorku zažila v každej svojej podobe ,no su miesta ,kam by som išla iba počas hlavnej sezony,práve preto počasie 😀
ano ento rok sa leto zacalo omnoho neskor, ako po ine roky, ja si pamatam aj marcove 30tky.
@barcelona94901 nastastie sme to dobre vymakli,,boli 30tky a voda na kraji super..mi sme mali tiez plaz velku siroku a krasne plytke more ..takze sa nahrialo..tiez som sa obavala pocasia,,sme zvyknuty v tejto krajine na vyssie teploty v mesiaci jun..ale ako hovorim,,stastie nam prialo,,zaco som velmi vdacna 😉
@mishellka87 jj ,naši teraz len nohy omočili a všetci v bazénoch ,ale to všade tak počko bláznilo
@kikina84 noo tak to hej, pozerala som fotky mali ste krasne 🙂 my ideme presne o tyzden, tak dufam, ze bude pekne aby sme si to co najviac uzili, lebo bez deti nechodime kazdy rok 🙂
@mishellka87 jasne..drzim palce nech je pekne a aby vam to vyslo 😉 a do akej oblasti idete ak sa smiem spytat? vdaka
@mishellka87 aha uz som si vsimla..cala marsa plaz...super
@mishellka87 dajte potom vedit ako bolo,,som zvedava..vdakaa..a krasnu dovolenku 😉
@kikina84
@mishellka87 baby nemate skusenost s castou Calas de Mallorca ideme tam az koncom septembra do 5 okt. vraj je vtedy este fajn pocasie a more teple. Tak dufam, ze to tak bude 🙂 Mozete mi ajprezradit co vas stala dovca na Malorke, ak to nieje tajomstvo 🙂 dik
@zuzkakach ahoj..tuto oblast nepoznam,ale je tu diskusia ktoru som zakladala este pretdym ako sme na Mallorcu isli,tiez som sa informovala..skus to tam popozerat,baby tam pisali zda sa mi aj o tejto oblasti,kam sa chystate vy..no ja som nakoniec volila dostupnu cenu s dobrymi recenziami..a bola som maximalne spokojna..to trojmesacne hladanie na nete sa mi vyplatilo nakoniec 😀
@zuzkakach vacsinou dost velke vlny byvaju v tej oblasti...ale zase je tam kopec malych plazi kam sa da ist. ja osobne by som koncom septembra nesla, neriskovala by som to. a co sa tyka mora, neda sa povedat ake bude, vsetko zavisi od pocasia ak bude tri dni predtym prsat 27 necakaj.. ale buem drzat palce 🙂
@mishellka87 no uvidime dam vam vediet, ked sa vratime 🙂 v cestovke mi tvrdili ze oktober je na malorke najkrajsi 🙂 september vraj byva uprsany 🙂 a ze coho sa urcite nemam obavat, zeby bolo studene more 🙂 Lebo mi sme chceli ist v juni a hovorili nam, ze to nieje moc dobre pre deti, lebo more este nieje zohriate tak ideme zaciatkom oktobra 🙂 som fakt zvedava
Ahoj aj ja sa chystám s manželom a malým 3 ročným synom presne ten istý hotel, miesto.Recenzia super, fotky som bohužiaľ nenašla.Ak sa smiem opýtať malému do mora treba obuv do vody?Aké bolo more, lebo nás odrádzajú, že more je na Mallorce veľmi chladné (čo sa mi nezdá)?Dal sa niekde urobiť čajík, prípadne ohriať jedlo pre malého?Aké boli časy raňajok, večere, obeda?Pomedzi tam bolo niečo vhodné pre deti na prehryznutie?Cena za ležadlá so slnečníkom sa pohybuje okolo 12€/deň, využívali ste to?
Voda tam je vhodná na pitie, alebo treba radšej kúpiť balenú?Ďakujem za skoré info, som rada, že si založila túto tému 🙂 😉
@zuzkakach Ahoj aj ja idem na mallorku v oktobri ale 12 mame odltet a aj mne kazdy hovori ze je tam super aj pocasie aj more tak uvidime 🙂 Potom daj vediet ked pridete domov ako bolo 🙂 Ze vraj na mallorce sa v oktobri ukoncuje letna sezona ze je tam super tak prajem prijemnu dovolenku 🙂
Áno boli pred týždňom sme sa vrátili.
@mishellka87
@zuzkakach
@jaruska6
@cicka22312 ahojte zienky, potesili by ste nas likom?..netreba sa registrovat..dakujeme krasne vopred 😉
@jaruska6
aha som nedala link? pardon 🙂
http://www.fifo.sk/fotosutaz/spanielsko/mallorc...
dakujem pekne 🙂
@kikina84 Sorry opravujem....
.Neviem prečo, ale tento link https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kikina84/alb... mi nefunguje. ☹
Veľmi rád by som si pozrel fotky z CM. Chystáme sa tam 16.07..2014.
Prípadne by sa našla neaká možnost aby sme si ich mohli pozrieť?
Ďakujem pekne! 🙂
@ede35 dajte mi prosim ino,ked fotky pozriete..dakujem
https://www.modrykonik.sk/blog/kikina84/album/m...
my sme v tomto hoteli tiez boli v roku 2010 s rocnym dietatom, nemozem nic negativne napisat, plaz krasna, more super, hotel splnil ucel aj ocakavania, strava sa dala vzdy nejaka povyberat, supermarket uplne blizko, jedine nam nevyslo vobec pocasie. Boli sme koncom jula a z 11tich dni sme sa kupali asi 4dni, aj to som sa raz zobudila na lehatku, ze kks zacalo na mna prsat. Zaujimave bolo, ze znama isla rovnaky termin len do strediska El Arenal a prisla vysmazena na uhol, ze krasne slnecno cely pobyt a neverila mi, ze nam prsalo. Zial na Vychode ostrova je tych hor asi viac a spadli tam vsetky zrazky, co sa do Arenalu nedostali. Cize ja uz by som zvolila pre istotu pocasia radsej nejaku inu cast Mallorcy
@tehula
@ede35 my sme tiez boli ,ale koncom juna a mali sme 30 stupnov,bolo super počko a len 40 km od nas co boli iny dovolenkari,tak mali burky a dazde ten isty termin,ono nas to tam nejak obchadzalo celu dovolenku,takze mi si stredisko cala millor nevieme vynachvalit 🙂 nastastie nam to vyslo s tym počkom minuly rok 😎
novy link na moju recenziu ..moja recenzia je vyznacena datumom pridania 23.6.2013, s menom anonym,pocet bodov v hodnoteni 9,2
http://hotel.invia.sk/spanielsko/mallorca/morit...
Mallorca je skutocne nadherna. Uzasny ludia, jedlo a neskutocne plaze. Mala som moznost zit tam sice len 2 roky, ale za ten cas som si ju zamilovala. Tento rok ideme uz po piaty krat. S detmi chodime vacsinou do Alcudie, kedze je tam plytke more a veeelmi dlha plaz, na ktorej sa nikdo nikdy ,netlaci,. Nechodime do hotelov, kedze manzel vie po spanielsky, prenajimame si apartman, je to lacnejsie a vacsie sukromie a klud. Tento rok ideme len s manzelom bez deti do Portocolom pri nadhernu plaz Cala Marsal. Uz sa neviem dockat. 🙂