Ahojte dievčatá, prvýkrát chceme ísť s deťmi k moru,keďže máme jednu dcéru chorú a doteraz to bol risk, ísť niekam takto. Chodili sme po Slovensku,ak by sa jej niečo stalo,no už je zoperovana...Peňazí extra nie je, sme ochotní investovať max 2000€ ,aby to bolo letecky a All inclusive.Je to ozaj nemožné?Keď vidím tie ceny,pretáčaju sa mi oči.To radšej vymením niečo v byte ako to minút za týždeň. Deti majú 7 a 8 rokov. Našla som Bulharsko, Tunisko. Grécko bolo drahšie. Ale recenzie boli zle. Tie,ktoré ste zbehle,viete mi poradiť?Prípadne ak máte skusenost. Nechceme ísť autom a nechcem variť,aspoň raz v živote. A hlavne,chcem ,aby sli deti lietadlom. Ďakujem.
a keď 5x nepôjdete k moru tak máte novú Fabiu 🙄 nemôžeš takto rozmýšľať... ste štyria, all inc a letecky do 2000 nedáš, pridaj a na to čo by si doma vymenila sa vykašli, do hrobu si to nezoberies, spomienky áno
určite Turecko minulý rok sme šli so známymi dve deti do 10r. úplne zadarmo iba letenku im platili, boli sme v polovici augusta, ich to vyšlo pre 4 osoby, ultra all inclusive 1 650€, hotel mal neskutočne super možnosti aj pre deti, slovenský animátori veľká spokojnosť
https://www.satur.sk/produkt/hotel-seven-seas-p...
https://www.satur.sk/produkt/annabella-diamond
oba hotely môžem len odporučiť a keď si vyberieš správny dátum tak ťa to vyjde do 2000€ aj s letenkami
V tom prvom máš dokonca slovenských animátorov aj
kľudne ak by si chcela vedieť Viac o Turecku rada ti zodpoviem, môžeš mi kľudne napísať
Prva vaša dovolenka…určite nie Turecko. Tam nemáš pekné more.
@tanapeta asi ako kde mi sme ako deti chodili s našimi do Chorvátska, Talianska, Bulharska a teda to more bolo otras, ale v Turecku čisté priehľadné more, vždy pozvoľný vstup do mora, úžasné služby, nikdy by som nemenila, zobrala som tam na našu prvú spoločnú dovolenku pred 3 rokmi môjho priateľa, ktorý nevie plávať, bojí sa hlbokej vody, vždy bol iba v Grécku na dovolenke a bol prekvapený tým aké krásne tyrkysové more, čisté bolo v Turecku
@tanapeta tak asi sa v tomto nezhodneme rodičia nás od 16 rokov brali do Turecka a to more vždy krásne čisté, priehľadné nikdy žiadna špina, my sme boli vždy veľmi spokojný aj rodičia chodia už 15 rokov len do Turecka a nemenili by a to je teda oco náročný na čistotu a služby a more si vždy chválili ja osobne som už bola asi 10 krát v Turecku zakaždým inde a vždy nádherné more, je to len o výbere, a to sme chodili od 6 rokov Chorvátsko, neskôr Taliansko, potom Bulharsko až naši okúsili krásy Turecka a začali nás tam brať a teda to more vždy nádherné čisté
@bubbiik ako píšem vyššie, precestovali sme dosť. More som videla aj na iných kontinentoch. A čo sa týka iba Európy tiež dosť a najškaredšie more za nás je v Turecku. Tam chodíme už keď nevieme kam ísť. Pekný deň.
Autorka fakt odporúčam ísť googlom na mape a tak si aj pozrieť samotné pláže a sama zistíš, že to more je tam fakt nič moc. Krásne sme mali vramci EU v Rodose napr., aj Kréta. Cenovo dostupná Mahdia má krásne tyrkysové more. Egypt tiež. Tam môžu deti aj šnorchlovať a uvidia krásny podmorský život.
Nereálne v tej sume, normálny hotel s dobrými recenziami, keďže máte malé deti len tak hocičo s 3 hviezdičkami by som nebrala, okolo 3000 treba rátať ináč nieje možné, Egypt, Grécko, Turecko je pre deti top, investovať do bytu je super, ale človek žije len raz, celý rok maka zaslúži si každý dovolenku akú chce
Autorka, bohužiaľ, riešiš to dosť neskoro, lebo najlepšie akcie ( napríklad 2 deti zadarmo) a výber hotelov boli do konca januára. Viem,že si to zrejme nevedela, keď ste ešte nikdy neboli v zahraničí, takže teraz odporúčam zájsť do najbližšej pobočky Invie alebo inej cestovnej agentúry, povedať pracovníčke vaše požiadavky a sumu, ktorú ste ochotní zaplatiť a oni pre vás určite niečo vhodné nájdu.
Najlacnejšie je Bulharsko, Albánsko, Tunisko, Egypt. Tunisko a Egypt by som vám ale na prvý krát neodporúčala,aj keď je tam krásne more, lebo je to úplne iná mentalita ľudí,takže by ste z toho mohli byť nepríjemne v šoku...
@jaja20 tak veľa CK ponúka 2 deti zadarmo do určitého veku stále, aj v danej sume sa stále dá nájsť dobrá kvalitná dovolenka pri mori za mňa Turecko zoženie človek keď hľadá aj teraz v takejto cene, Satur, Hydrotur majú stále akcie aj iné CK, ale inviu by som neodporúčala ani nepriateľovi
Tak taku dovolenku za 2000€ s all inclusive bt som chcela vidiet 🙈 my sa s dietatom pod 6 rokov motame okolo 3000€...vela hotelov nema dobre recenzie, my chodime len cez hydrotour..ale najlepsie ceny su do konca januara, teraz uz je to dost prebrane, my sme ledva ledva vybrali..Cyprus sa skoro 3000€
@bubbiik Nechápem tvoju averziu voči Invii,ale odhliadnuc od toho som to autorke poradila kôli tomu, že sama sa zrejme nebude vedieť z toľkých ponúk "vysomárit". Ja cestujem vyše 30 rokov a najlepšie sa mi dovolenka hľadá cez ich vyhľadávač. Nemusím prácne lustrovať ponuky všetkých cestoviek po jednom. Je vyše polovica marca, najlepšie hotely a rodinné izby sú už od novembra/decembra/januára zajednane,ani tie akcie už nie sú také výhodné.
Autorka, určite choď do invie alebo do solvexu, niečo ti určite nájdu.
Kamaráti idú s dvoma deťmi letecky Bulharsko All inclusive už aj s poistením za 2300 eur
@bubbiik ziadne dve deti zadarmo neexistuju 🙂 teda ano do 2 rokov, kym nemaju narok na vlastne miesto v lietadle, ideme tento rok napr. s 3-rocnym a letenka a letiskove poplatky su skoro 500€ a to musis zaplatit vzdy, hotel zadarmo byt moze ale tymto povinnym poplatkom sa nevyhnnes
podla mna dovolenka do 2 tis. letecky, s dvomi detmi all inclusive je nemozna, v porovnani s minulym rokom napr. take Turecko cena sialene stupla a navyse to riesis dost neskoro, mame jedno dieta, riesime to vzdy v januari a mali sme co robit, aby sme sa zmestili do 3500€ (okej 10-11 noci sme pozerali)
mimochodom Invia predava ten isty Satur a Hydrotour, my ich sluzby nevyuzivame ale maju presne tie iste ponuky ako Satur samotny
Autorka, skus pozriet aj airstop.sk - rakuske a nemecke cestovky - odlety z Viedne.
Ta suma, fu. Tie deti uz moc nie su deti, cize tam asi zlavy moc nebudu, ale podla mna Turecko, Tunis a Egypt mozete ist aj v juny, aj v septembri. Tak podla mna hy motyka mohla vystrelit ze sa zmestite, a aj do dobreho hotela..
@jaja20 tak ja s inviou mám zlé skúsenosti aj kamaráti, kamaráti šli s nimi do Egypta a skoro sa domov nedostali lebo invia nezabezpečila dostatočnú kapacitu lietadla a podobné veci a odhliadnuc od toho, že nemajú na letisku svojich ľudí ako iné slovenské CK, chodím s hydrutorom alebo saturom a vždy je na letisku ich človek, či už na Slovensku alebo v zahraničí a vždy pomôže s čím treba a pokiaľ idú prvýkrát letecky tak toto určite ocenia
@bubbiik tak to si napisala dobru blbost. Invia je iba sprostredkovatel zajazdov inych cestovnych kancelarii. Jento len agentura - a teda neka absolutne nic spolocne s kapacitou lietadla.
@bubbiik Ale veď Invia je len agentúra, ktorá predáva zájazdy cestovných kancelárií,ako je Hydrotour, Koala, Čedok... atď. a oni majú vždy svojich ľudí a delegátov na letisku aj v hoteloch. My sme pred rokmi kupovali v Invii zájazd do Egypta, organizovala to ck ETI a normálne sme využívali ich služby.
Takisto ak sa niečo nebodaj stane,tak lietadlo neposiela Invia, ale originál cestovka,ako napríklad minulý rok pri požiaroch na Rhodose Satur a ostatné.
Mas uz vacsie deti s ktorymi by sa dalo dohovorit, aby dodrziavali nejaku hygienu a kludne chod do Tuniska, pomer cena vykon je velmi kvalitna, len si riadne precitaj hodnotenia na trip advisore od ludi
@kitycat tripadvisor je davno mrtvy, radsej nech cita google recenzie
Chod mimo sezónu. Napriklad koniec juna alebo začiatkom septembra, to uz su ine ceny. Pozri Turecko.