ahojte, chceme ist na dovolenku do Dominikánskej a nevieme sa rozhodnúť pre lokalitu. punta cana - ocean,vlny a vietor a možno riasy. bayahibe- vraj vyletné lode tam vykladaju dovolenkarov a su plné pláže ale zase karibské more. aké máte prosím skúsenosti? 🙂 pripadne kludne doporučte hotel s 5 ročným dietaťom ďakujem
@ninkamamka ano, Bayahibe je riziko, ze tam budu travit dni dovolenkari z velkych lodi. Mne sa viac ako v Bayahibe pacilo v Las Galeras-Samana, tie plaze su neskutocne. Leteli sme do Santo Domingo a odtial s taxi asi 3 hodiny, je tam cez stred ostrova dialnica, stalo to za to
@ninkamamka a teda este k moru-bola som v Bayahibe v marci a more bolo studene, aj vecer mi bola zima, v Punta cana to musi byt este horsie, a v juni/juli v Las Galeras a to mi maximalne vyhovovalo, teplucke more aj vzduch
@ninkamamka boli sme v punta cana nádherné miesto,len let neviem ako malý zvládne je veľmi dlhý 10 hodín v kuse nedá sa menej mali sme čo robiť aby sme to zvládli radšej malé divy je to nádhera tiež a let je kratší sú tam prestupy takže sme boli v lietadle maximálne 5 až 6 hodín a potom prestup na letisku ale je to na vás