Ahojte so synom ideme lietadlom prvý krát lietadlom. Teda ja som už raz letela ale hrozne dávno.
Ako je to s batožinou. Teda do podpalubia môžu ísť aj veľké krémy šampóny dezodoranty?
A do príručnej to nesmie a ak áno tak v tých prehľadných fľaštičkach?
Ešte ma zaujíma syn má 2r a ma svoju obľúbenú fľašu s tým nebude problém ak bude prázdna kým prejdeme. Alebo?
A ešte nejaké tipy na čo nezabudnúť pri balení co mat určite v príručnej batožine pri sebe.
Ďakujem
My sme leteli teraz pred dvoma tyzdnami naposledy... vsetko normalne do podpalubia, jedine, co neberiem je lak na vlasy, nepamatam si presne preco, ale viem , ze tam nieco bolo, preco nebrat 😂 Inak jasne sprchace, opalovacie mlieka, vsetko normalne v podpalubnej batozine... v prirucnej sme mali aj pitie, ale to vypili pred kontrolou.. a v lietadle sme kupili normalne vodu-dzus, co bolo treba proste...
V taske pre maleho som mala - plienky, vlhcene utierky, flasky, odsavacku, cumle, podlozku na prebalovanie, vankus pod hlavicku, deku, tenku ciapku (keby vypeckovali klimu), dezinfekcny gel mini, snacky, power bank, kabel k mobilu a k tabletu, samozrejme doklady, penazenku, sluchadla... myslim, ze nam nic nechybalo..a jasne nosic... keby sa ti unavi, je to na nezaplatenie... ten nemusis odovzdat ako kocik...
Co das do podpalubia v podstate nikoho nezaujma, ak tam nemas zbrane, deogy Atd este nie su povolenw alkohol nad 70%, nejake riedidla apod … obycajny la k na vlasy z drogerky, alebo nejaky sprej su v poriadku.my si vzdy berieme prazdnu flasu + nejake sumi e tabletky alebo sumienku a doplnim vodu z tych pitnych kohutikov. Malemu v podstate zober vsetko co potrebujes normalne v taske na kociku … ak mas nosic, zober aj ten. Neviem kolko letite ale do 3-4 hodin nejake sa cky a zabavky, transatlànticke power Bank mobil kable a pod … max lizatka alebo zuvacky na zalahnute usi - jedlo a pitie nie, stale beha letuska s niecim a vzdy sa da vypytat naviac (hlavne s detmi, tym donesu aj co netreba)
Mozes pre maleho fľašu vlastnú a kľudne aj nejaký snack zobrať, jedlo a pitie pre deti je dovolené.
Tie veľké balenia hygieny nemusíš prevláčať hore dole kúpili sme na mieste za pár €
daj sa do skupiny CESTUJEME LIETADLOM