Prvý let

16. aug 2024

Ahojte so synom ideme lietadlom prvý krát lietadlom. Teda ja som už raz letela ale hrozne dávno.
Ako je to s batožinou. Teda do podpalubia môžu ísť aj veľké krémy šampóny dezodoranty?
A do príručnej to nesmie a ak áno tak v tých prehľadných fľaštičkach?
Ešte ma zaujíma syn má 2r a ma svoju obľúbenú fľašu s tým nebude problém ak bude prázdna kým prejdeme. Alebo?
A ešte nejaké tipy na čo nezabudnúť pri balení co mat určite v príručnej batožine pri sebe.
Ďakujem

deti95060810
16. aug 2024

daj sa do skupiny CESTUJEME LIETADLOM

anjelicek26
16. aug 2024

My sme leteli teraz pred dvoma tyzdnami naposledy... vsetko normalne do podpalubia, jedine, co neberiem je lak na vlasy, nepamatam si presne preco, ale viem , ze tam nieco bolo, preco nebrat 😂 Inak jasne sprchace, opalovacie mlieka, vsetko normalne v podpalubnej batozine... v prirucnej sme mali aj pitie, ale to vypili pred kontrolou.. a v lietadle sme kupili normalne vodu-dzus, co bolo treba proste...

V taske pre maleho som mala - plienky, vlhcene utierky, flasky, odsavacku, cumle, podlozku na prebalovanie, vankus pod hlavicku, deku, tenku ciapku (keby vypeckovali klimu), dezinfekcny gel mini, snacky, power bank, kabel k mobilu a k tabletu, samozrejme doklady, penazenku, sluchadla... myslim, ze nam nic nechybalo..a jasne nosic... keby sa ti unavi, je to na nezaplatenie... ten nemusis odovzdat ako kocik...

olimuc
16. aug 2024

Co das do podpalubia v podstate nikoho nezaujma, ak tam nemas zbrane, deogy Atd este nie su povolenw alkohol nad 70%, nejake riedidla apod … obycajny la k na vlasy z drogerky, alebo nejaky sprej su v poriadku.my si vzdy berieme prazdnu flasu + nejake sumi e tabletky alebo sumienku a doplnim vodu z tych pitnych kohutikov. Malemu v podstate zober vsetko co potrebujes normalne v taske na kociku … ak mas nosic, zober aj ten. Neviem kolko letite ale do 3-4 hodin nejake sa cky a zabavky, transatlànticke power Bank mobil kable a pod … max lizatka alebo zuvacky na zalahnute usi - jedlo a pitie nie, stale beha letuska s niecim a vzdy sa da vypytat naviac (hlavne s detmi, tym donesu aj co netreba)

nikdenikto
16. aug 2024

Mozes pre maleho fľašu vlastnú a kľudne aj nejaký snack zobrať, jedlo a pitie pre deti je dovolené.

cacianka
17. aug 2024

Tie veľké balenia hygieny nemusíš prevláčať hore dole kúpili sme na mieste za pár €