Caute, letime tento rok prvykrat, 1 dospely 2 deti (14,17) do Grecka, myslite, ze by s nicim nemal byt problem? Ideme cez Solvex, letime z Kosic
Ja som totizto strasny strachoput a lietat sa bojim a kedze som v zivote nebola ani na letisku tak co sa ako riesi prosim vas??
Prosim ziadne nenavistne komentare len sa proste pytam naco nezabudnut atd...
Hlavne občiansky preukaz (prípadne pas), voucher a v príručnej batožine tekutiny v balení max 100 ml (ostatné do podpalubnej). Všetko ostatné si môžeš kúpiť aj na letisku alebo v Grécku.
@emqfashion neboj sa zvládneš to môj muž letel tiež prvýkrát do grecka sú to len 2 hodinky a vermi zvládol to super hoci nastupoval do lietadla bledý ako stena aké zvládol všetko dokonca sa aj najedol a často pomôže aspoň jeden frtan
prinajhoršom si daj predpísať niečo na ukľudnenie - Neurol a v prípade potreby užiješ...ak nie - budeš mať ako poistku v prípade núdze...
@emqfashion ideš s cestovkou, takže na letisku bude delegát, košické letisko je malé, tam sa nestratíte, v Grécku pôjdeš tam, kam ostatní z lietadla, v pri letovej hale si vás prevezme delegátka, takže cesty sa nemusíš obávať. Ak máš celkovo obavy z letu, twk ako písali vyššie, niečo na ukludnenie si vezmi. Grécko je super, užijete si. Kam idete?
@emqfashion so solvrxom som kedysi dávno letela aj ja, nebol žiaden problém. Je to cestovka na trhu už veľmi dlho
@ariesi Kreta konkretne Hersonissos 😉
Solvex je fajn, boli sme s nimi niekoľkokrát, s letom nič spoločné nemajú 🙂 pred letom si treba vypiť, alebo dat niečo na ukludnenie, radšej ako sa trápiť a hystercit, uži si dovolenku 🙂
alkohol a jeho nadmerne pozitie je dovodom na vylucenie z prepravy, tak s tym opatrne… niektore spolocnosti maju nulovu toleranciu
nebude žiadny problém, ak, pravda, nepoblázniš aj deti svojím strachom a nevznikne vám taká "minidavová" psychóza
@emqfashion je tu skupina cestujeme lietadlom, je tam vsetko pekne vysvetlene plus priedtor na otazly ;) kopa uzitocnych otazok uz zodpovedanych, nakukni tam ;)