Prvá dovolenka s malým dieťaťom

15. júl 2022

Co je u vás top, čo nemôžete zabudnúť doma? Pripadne nejaké zlepšovaky na cestu, na pláž, dobrý opaľovací krém, poraďte mi hocičo. A kto už bol tento rok autom v chorvátsku, koľko cca vychádza cesta? Viem ze to je individuálne a záleží to od auta. Ale aspoň cca. Ideme 100 km. Ďakujem

pribinak
15. júl 2022

Do Chorvátska topanky do vody. Ale aj tie kúpiš hocikde na plazi
V Chorvátsku dostaneš kúpiť všetko, sú tam rovnaké obchody ako u nás.
Takze si veľmi nerob nejaké starosti s balením

autor
15. júl 2022

@pribinak aj na pieskovu pláž asi treba topánky aby nepálil piesok však. Ďakujem

pribinak
15. júl 2022

Áno

zoe_2
15. júl 2022

Prosim nenoste topanky do vody na pieskovej plazi, ved to je ti najlepsie! Zalezi ake velke mate dieta, my sme boli sice v Taliansku ale tiez autom ked mala mala 5 mesiacov - a absolutne paradna dovolenka, nic nepotrebovala tam kde sme ju polozili sme ju nasli cez den spala na lehatku a potom vecer v meste pri veceri zaspala uplne spokojne dieta

zuzuliennka1
15. júl 2022

Dost zalezi aj od veku, cim mensie - tym jednoduchsia dovolenka, vo vseobecnosti. Presne ako pise aj @zoe_2 , my sme boli so synom ked mal pol roka, tiez super, presne este v obdobi, ze len kocik a kam sme ho polozili, tam ostal. Keby som na tu istu dovcu mala ist, ked mal 2 roky, 2,5, asi by som sa zblaznila 😁😁😁

autor
15. júl 2022

@zuzuliennka1 syn má o 2 mesiace 2 roky :D ale je to veeelmi pohodove dieťa, parťák, chodíme s ním hocikam úplne bez problémov. Najviac sa bojím cesty

majlo1234
15. júl 2022

Nam sa so lietadla osvedcil detsky fidget spinner s prisavkou na sklo, 15 minut sa s nim vyhral syn, nosime ixh teraz vsade so sebou😃 a odsavacka soplov musi byt vsade

minutka
15. júl 2022

@zoe_2 mna piesok extremne pali. A to som stara koza.

pribinak
15. júl 2022

@zoe_2 piesok môže dieťaťu popáliť nožičky.

heidy222
15. júl 2022

Pre mna vychytavka hlavne na piesku nedat topanocky potom zostane pekne v tieni a nebude odbiehat lebo piesok Pali 🤭