Co je u vás top, čo nemôžete zabudnúť doma? Pripadne nejaké zlepšovaky na cestu, na pláž, dobrý opaľovací krém, poraďte mi hocičo. A kto už bol tento rok autom v chorvátsku, koľko cca vychádza cesta? Viem ze to je individuálne a záleží to od auta. Ale aspoň cca. Ideme 100 km. Ďakujem
@pribinak aj na pieskovu pláž asi treba topánky aby nepálil piesok však. Ďakujem
Áno
Prosim nenoste topanky do vody na pieskovej plazi, ved to je ti najlepsie! Zalezi ake velke mate dieta, my sme boli sice v Taliansku ale tiez autom ked mala mala 5 mesiacov - a absolutne paradna dovolenka, nic nepotrebovala tam kde sme ju polozili sme ju nasli cez den spala na lehatku a potom vecer v meste pri veceri zaspala uplne spokojne dieta
Dost zalezi aj od veku, cim mensie - tym jednoduchsia dovolenka, vo vseobecnosti. Presne ako pise aj @zoe_2 , my sme boli so synom ked mal pol roka, tiez super, presne este v obdobi, ze len kocik a kam sme ho polozili, tam ostal. Keby som na tu istu dovcu mala ist, ked mal 2 roky, 2,5, asi by som sa zblaznila 😁😁😁
@zuzuliennka1 syn má o 2 mesiace 2 roky :D ale je to veeelmi pohodove dieťa, parťák, chodíme s ním hocikam úplne bez problémov. Najviac sa bojím cesty
Nam sa so lietadla osvedcil detsky fidget spinner s prisavkou na sklo, 15 minut sa s nim vyhral syn, nosime ixh teraz vsade so sebou😃 a odsavacka soplov musi byt vsade
Pre mna vychytavka hlavne na piesku nedat topanocky potom zostane pekne v tieni a nebude odbiehat lebo piesok Pali 🤭
Do Chorvátska topanky do vody. Ale aj tie kúpiš hocikde na plazi
V Chorvátsku dostaneš kúpiť všetko, sú tam rovnaké obchody ako u nás.
Takze si veľmi nerob nejaké starosti s balením