Ahojte, chystáme sa na prvú dovolenku s ročným synom. Čo sú vaše must have na dovolenke, na čo nesmiem zabudnúť?
Ďakujem za pomoc
@matovicova ano ostatne kupis na mieste- otras predrazene- dufam, ze nick Matovicova je len podobnosť s istou pani manzelkou🙂
Nemyslim to zle, ale skoda peňazi ked tie veci môze lacnejsie kupit v obchodoch ako v predrazenych primorskych, ci horskych strediskach.
@hellwant to si zle pochopil, nehovorím že má mamička tie veci kúpiť na mieste. Áno samozrejme, že je tam všetko predražené, ale keď sa niečo zabudne dá sa kúpiť aj tam 🙂 nick si nevšímaj 🤪
@matovicova jaj tak , ak zabudne, tak jasnačka, dokupiť. Dufam, že mi nezabudneme, i keď moja ženuška si aj tak kupi niečo na pamiatku, väčšinou šaty, či topanky, jej zvyk😅 a mne stači pekny pol decačik na pamiatku😀 som z lacneho kraja..som rad, ze si pochopila, že som iba srandoval s tou Matovicovou😄
@sejbipi nenapísala si koľko a ako cestujete. Ale na cestu sa mi vždy osvedčila nová neokukana hračka, veľa jedla a pitia. Takže dôležité prežiť cestu, ostatné všetko kúpiš aj na mieste, plavky opalovak klobuk koleso rukavniky 🍀
Ak je dieťa väčšie, nedáme dopustiť na cestovný nočník 😉