Ahojte, toto leto by sme chceli ist prvy krat k moru s nasim krpcekom. Bude mat v lete 2rocky. Vybrali sme Bulharsko nakolko sa tam lieta z Popradu a ten mame za rohom, cize sa vyhneme dlhemu cestovaniu na letisko. Mate niekto skusenosti, resp.tipy kde presnejsie je to tam vhodne s krpadlom, popripade aj dake nazvy hotelov/rezortov kde ste boli a pacilo sa vam 🙏 Dakujem vopred 👍
@ivky ahoj s desatmesacnou dcerou sme boli lietadlom na malorke, a bolo fakt fantasticky.
Jooj preco som napisala Chorvatsko??? BULHARSKO ....rozmyslali sme o BULHARSKU
My sme boli v hoteli Pinija v Petrcane s vtedy 2,5 rocnou dcerou a velmi sa nam pacilo. Teraz tam ideme zasa, uz aj s rocnym syncekom 😊.
Ahojte. Keby potrebujete poradiť s dovolenku, mozete sa na mna obratit. Robim pre nemecku cestovku www.ullmann-reisen.cz, mozem Vám vyhladat akukolvek dovolenku - letecku alebo s vlastnou dopravou. Lacnejsiu a kvalitnejsiu 🙂 zuzana
@katrinka8 my cez globtour ...
ale z Popradu lieta www.albaniatravel.sk , no nemám s nimi skúsenosti
Ja som bola s dvojročnou dcerou letecky v Primorsku. Penzion s ranajkami, pocas dna sme sa stravovali na plazi alebo v meste. Piesocne plaze, blizko do penzionu, co bola vyhoda, pretoze sme cez obed chodili spavat na izbu. Uplna pohoda.
@maruskahurnanska to znie fajn. Aj si pamatas nazov penzionu?
Penzion Mišo v Primorsku. Primorsko je dobre v tom, ze su tam 2 plaze, juzna-kludnejsia,plytsia a severna-vacsie vlny,hlbsia voda....Boli sme cez Dolv3x, ale je to uz 9 rokov. Pred 2 rokmi sme boli v Primorsku zas, uz v inom penzione a mozem potvrdit, ze je este krajsie, upravenejsie ako vtedy, pred rokmi.
Boli sme cez Solvex.
@maruskahurnanska Dik za info, so solvexom prave komunikujem ;)
Ja som bola z 18m dcerkou v Egypte, urcite odporucam. v Marci🙂
a kam presne sa lieta z PP?