Prvá dovolenka pri mori

katarina0123
15. jún 2023

Ahojte, prosím dajte tipy kde by ste išli k moru na dovolenku. Kde ste boli spokojní a vrátili by ste sa znovu, že to ozaj stálo zato. . Minulý rok sme boli v Chorvátsku ale neužili sme si to lebo, sme si nevybrali dobrú lokalitu (bolo to na rýchlo) a boli sme len 5 dní a mali sme lacné ubytko , ktoré i tak vyzeralo, proste co sme zohnali narýchlo.
Teraz by sme chceli ísť na 2 týždne, autom. Preferujeme pokojnejšie miesto, budget do 1800 .

Ďakujem za konkrétne tipy.

vanilkovazmrzka
15. jún 2023

Lepsie naplanovane Chorvatsko ;) (rab, maly losinj, krk, pula) a ked chcete ist na 2t tak nejaky vacsi ostrov, ktory sa ta pochodit krizom krazom, to je idealne

marci77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucik194
16. jún 2023

ked chorvatsko na 2 tyzdne tak idem urcite 2-3 miesta, urcite netrcte na jednom mieste.....

mirka414
16. jún 2023

S dcérkou a jej kamoskou pri mori v Bulharsku zlate piesky bolo to pecka ,baby si to super užili ..odvtedy sme boli Turecko ,grecko ,Egypt ..nápis ak chceš poradiť

katarina0123
autor
17. jún 2023

@vanilkovazmrzka no hádam niečo zoženieme

zuzickazah
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarina0123
autor
29. jún 2023

ahojte tak ozývam sa po dlhšej dobe, vybrali sme si chorvátsko Punat, Stará Baška avšak termín máme prvý septembrový týždeň. Dúfam, že tam nebude chladno. náhodu ste tam niekto neboli, žeby ste mi povedali viac?

fairyy
29. jún 2023

@katarina0123 Grecko, Cierna Hora, Bulharsko..mne sa zda Chorvatsko akosi posledne roky drahe vzhladom na ponukane sluzby, avsak je to velmi subjektivny nazor, urcite ako radia baby aj Chorvatsko vie byt uplne super, nenechajte sa odradit jednou zlou skusenostou... Grecko isli kamarati aj s detmi isli cez Srbsko za 14 hodin boli tam...Cierna Hora je tiez cca 14 hodin autom cez Srbsko, ale zas velmi lacne ubytovanie pozri booking abo airbnb... Bulharsko tiez rovnako dlha cesta cez Rumunsko ...konkretne miesta ked budes vyberat hladaj dedinky tie povacsine zabezpecia pokojnejsie miesto a hladala by som ubytovania co maju vela hodnoteni a nad 8-9 hviezd negarantuje to dokonale ubytovanie, avsak zatial mi to tak nejak vychadza s ubytkom na 90%, ze najdem skvele

fairyy
29. jún 2023

@katarina0123 a este co sa tyka septembroveho tyzdna bude teplo kazdy rok tak chodime nesklamalo nas pocasie zatial

katarina0123
autor
29. jún 2023

@fairyy cenu za ubytovanie máme 45 eur noc 2ja. Pretože je to známej ubytovanie, inak by sme mali vyššie. A čo som pozerala booking našla som drahšie iba. Tak si myslím, že cena je ok. či?

fairyy
29. jún 2023

@katarina0123 urcite ano na Chorvatsko je to viac ako super cena, ale napriklad Cierna Hora na troch nas vyde noc 33 eur rovno na plazi ubytko, podstatne je uzite si to 😊 uz kaslite na ceny, objavovat viete ine krajiny aj dalsie roky, teraz si dajte Chorvatsko urcite bude super a aj pocasie Vam vyde