Prosím radu poraďte topánočky sandálky pre 15m synčeka na dovolenku k moru

petikmir
24. aug 2018

Ahojte mamičky. Chcela by som poradiť. Ideme začiatkom septembra na dovolenku do bulharska a ja neviem aké topánky pre malého. Nechcem kupovať 4lary.ide o to co je lepšie či kúpiť topánky do vody a bude s nimi sa hrať aj na pláži alebo skôr sandalky s otvorenou špičkou aby mu piesok vychádzal aj von z topanocky alebo aké vlastne. Budem rada ak mi poradíte

ikke
24. aug 2018

na bulharsku plaz asi najlepsie naboso, ci nie?

petikmir
autor
24. aug 2018

@ikke len či nebude horúci piesok

pininka
24. aug 2018

@petikmir mame presne tie prve ruzove, sme teraz v chorvatsku a mala.ich vyuzila najviac, aj do vody, aj po kamienkoch, vsade. Takze jednoznacne tieto a este jedny botasky pre pripad a hotovo. Ja som brala este gumene sandale a vobec ich nenosi.

babi81
24. aug 2018

@petikmir s uzavretou spicou urcite som ja davala

yanni
24. aug 2018

@petikmir V Bulharsku a este k tomu v septembri horuci piesok nebude. Toho sa neboj. Po piesku a vlastne celkovo 15 mesacne ma co najviac chodit pose po roznych povrchoch. Nejake "gumaky" mu budu len na ostaru.

petikmir
autor
24. aug 2018

@yanni no pred 3 rokmi ked sme boli bol piesok tak horuci a neprijemny ze ja som len poskakovala po nom a utekala vzdy popod slnecniky...viem, ze najlepsie je naboso ale nechcem aby ho palili chodidielka...:/ doma casto chodi po travniku naboso

katrinka8
27. aug 2018

Behať v akýchkoľvek sandáloch po piesku je úplne o ničom (je to nepohodlné), navyše ak je piesok horúci, po krajoch aj tak nájde do sandálky a páli. Takže ja by som neriešila vôbec - po horúcom piesku by som ho proste preniesla (do mora alebo teda pod slnečník, kde ten piesok horúci nie je). Naši sú už o hodne väčší, a v sandáloch po rozpálenom piesku išli, a piesok im tam aj tak našiel, lebo noha sa pri chôdzi prirodzene trochu do toho piesku zaborí.