Prosím poraďte nejakú dobrú cestovnú agentúru s ktorou ste boli spokojní ?

valer88
18. sep 2018

( mám záujem o zájazd do Egypta, ak by niekto mal skúsenosti aj s konkrétnym hotelom)

pininka
18. sep 2018

Moji rodicia chodia roky do hotela Siva v hurghade, su dost narocni, ale tam su spokojni.

gabinka93
18. sep 2018

@valer88 jednoznačne Hydrotur 👌

acer11
18. sep 2018

Za mňa určite nie Hydrotour-zo 7 dňového zájazdu odlet pred obedom a odchod o 4.00 ráno (!) zájazd samozrejme 7 dní zaplatených

gabinka93
18. sep 2018

@acer11 treba si vybrať let a využiť 9 alebo 12 dni naplno 😉

tenerifka
18. sep 2018

Neckermann, FTI, TUI.....

ciusinka
18. sep 2018

@acer11 Toto nie je chyba cestovky, casy odletov urcuje letecka spolocnost, cestovky si ich nemozu vyberat a okrem toho v tom lietadle su ludia z roznych cestoviek, takze ine cestovky mohli mat tie odletove casy rovnake..Okrem toho v zmluve sa vzdy uvadza, ze prvy a posledny den je na prepravu a nepovazuje sa za plnohodnotny den dovolenky..

ciusinka
18. sep 2018

@gabinka93 Ked ides cez cestovku, tak si let predsa nevyberas ty, jedine ak ides na last minute a uz tie odletove casy mozes vidiet, tak vtedy sa rozhodnes, ci ti to vyhovuje a pojdes alebo ci nie..Ale ked si dovolenku objednavas v predstihu, napr. v decembri/januari, tak vtedy netusis, ake tie odletove casy budu a dozvies sa ich mozno 10 dni alebo tyzden pred odletom a menit a vyberat si ich nemozes..

gabinka93
18. sep 2018

@ciusinka lietame cely rok a vždy sme si čas letu vybrali my. Asi treba troška v tom vedieť chodiť a potom informovať druhých

acer11
18. sep 2018

@gabinka93 vyberať si môžeš ak máš informácie a napr.zahraničné cestovky uvádzajú jasne dĺžku pobytu a celkový čas...ale na Slovensku je to tak...nevyplakávam,len upozorňujem,pokiaľ budú na to zákazníci tlačiť,možno sa niečo zmení

tinka144
18. sep 2018

Satur....cestujeme roky .....dovolenky pri mori.poznavacky. skvelý delegáti.....všetko super....

acer11
18. sep 2018

@ciusinka toto JE chyba cestovky,presne vedia časy a info nepodajú...ako hovorím,boli sme napr.s nemeckou cestovkou a tam si také veci nedovolia ku klientom

ciusinka
18. sep 2018

@gabinka93 Keby to bolo take jednoduche, tak by to tak asi robili vsetci, ved logicky kazdy by chcel letiet v prvy den hned rano a v posledny den sa vratit az vecer, aby mal kazdy den dovolenky plnohodnotny, ale aj tie cestovky maju nejake kapacity, kolko miest v lietadle mozu zaplnit a ak uz v urcitom lete miesta nemaju, tak sa mozes aj na hlavu postavit a nevyberies si, ze ale ty chces letiet tym a tym letom a hotovo..

ciusinka
18. sep 2018

@gabinka93 Vsak ale nam teda prezrad, ktora cestovka je taka zakaznik-friendly, ze si u nej mozes vyberat co len chces, zakladatelka temy chcela poradit nejaku konkretnu 😉

zuzinapipina
18. sep 2018

@valer88 moj krsny ma cestovku a su v egypte asi 3 krat do roka 🙂 urcite by ti poradili kde to je najlepšie 🙂
https://m.facebook.com/profile.php?id=157372814...

kali23
18. sep 2018

@acer11 stane sa to aj u nemeckej cestovky, väčšinou tých menších, vlastná skúsenosť, (ale aj cena bola adekvátna, neporovnateľne nižšia než u SVK cestovky) 😂 odvtedy vždy vyberám len podľa letu.
Ale u slov/českých to býva pravidlom, mávajú lety v neskorých hodinách a skorých rannych, a áno využívajú to, zájazdy sú predrazene... A vymysleli si klauzulu že 1. A posledný deň slúžia na prepravu 😂😂😂 a samozrejme mávajú kúpené najlacnejšie izby v hoteloch "setriace" a samozrejme nacenia ich ako štandard.... A napr Firo má bachorku pre Rhodos, že "podľa miestnych nariadeni" nemôžete mať dieťa v 2lozkovej s pristelkou kvôli metrazi izby 😂😂😂😂 a natlačia Vám rodinnú izbu, samozrejme cena sa navýši aj o tisíc a viac eur 😂😂😂(tiež vlastná skúsenosť) od nemeckej sme mali 2l izbu a keďže sme mali 3r dieťa, automaticky sme mali v izbe pristelku a aj postieľku detskú na výber... Po návrate domov sme sa chceli vratit do tohto hotela, skúsili sme Firo... Haha no pobavili má... Hlavne tou cenou... Z Viedne to vyšlo 1500e, cez Firo 2700 a samozrejme -2 dní, lebo prvý deň nočný let a posledný skoro ráno...
Odporúčam, ak máte blízko Viedeň, Budapešť, kupovať zájazdy cez Airstop alebo dovolenkasme si

Pokiaľ sa Slováci uspokoja s nízkou kvalitou za vysokú cenu, nič sa u nás nezmení...

acer11
18. sep 2018

@kali23 niet čo dodať...👍

tenerifka
18. sep 2018

@ciusinka zakazik-friendly cestovky su vsetky tie, ktore si vazia svojich klientov a nevodia ich za nos. Vacsinou su to vsetky od BA smerom na zapad

tinka144
18. sep 2018

@kali23 so saturom cestujeme roky a vždy sme mali všetko tak ako sľubovala cestovka. nemali sme pocit že nemci alebo iný klienti to majú lepšie ako my. vždy boli izby krásne ....vždy všetko tip top.....ono kto chce pindat bude pindat a závidieť na dovolenke aj krajšiu obliecku na perine vsak????

kali23
18. sep 2018

@tinka144 neviem ako ty, ja chodím na dovolenku oddychovať a spoznávať... 😉

barbara_lux
18. sep 2018

@ciusinka my si takto vyberame priamo.let ako nam vyhovuje VZDY a chodime cez rakusky TUI/Gulet takze ano existuju take cestovky uplne realne. Tento rok sme napr.boli skupina kamosov na Mallorce a jedna rodina isla cez slov.cestovku a platili.o 1600 eur!! Viac ako my ostatni v tom istom hoteli a dostali obycajnu izbu s pristelkou pre deti ( mali zaplatenu rodinnu izbu) a my stresny rodinny apartman s 30m2 terasou.. takze tu mas real priklad s "uzasnou" slov.cestovkou

kikina84
18. sep 2018

@valer88 my chceme ist cez satur,boli sme s nimi na viacerych miestach a boli sme velmi spokojni,aj s animacnym programom..a cakam momentalne na katalog na dalsiu sezonu,v novembri by mal byt aktualny a ak budu mat ten hotel co chceme v ponuke tak ideme s nimi Egypt a ak nie skusime asi hydrotour..

tinka144
19. sep 2018

@kali23 ja tiež.....a nepotrebujem k tomu luxus....

kali23
19. sep 2018

@tinka144 ...veď práve... presne o tom píšem... za tie isté peniaze od svk cestovky by si mala v nemeckej/rakuskej luxus (aj ked ho nepotrebujes)... a to je to smutné...

luciana157
19. sep 2018

Satur jednoznačne a potom nemecké cestovky.

sandrittka
1. okt 2018

ak mozem poradit tak verne- byvala ruefa, cez hydrotour by som nikdy uz nesla ani cez kartago, ako som sa neskor dozvedela tieto cestovky nemaju zmluvu s hotelmi a moze sa stat ze prides a ubytuju ta uplne inde lebo vo vybranom hoteli nebude volne miesto.... (chap tak ze ine cestovky si na zaciatku sezony kupia urcity pocet izieb a vedia ze ten pocet izieb je ich a ze ho maju predat tak nepredaju viacej, kdezto hydrotour konkretne na krete sme boli, nemal zmluvu predaval izby a prislo sa na hotela izby obsaadene) cca pred 10 rokmi sme boli v Egypte v sunrise holiday resort je to od 18 hore, a bolo tam fajn klud, umela laguna....

zuzu1ka
14. nov 2018

@gabinka93 hydrotour nerobí Egypt

zuzu1ka
14. nov 2018

@sandrittka to čo píšeš že tie cestovky nemajú zmluvy s hotelmi nie je pravda. Áno sú cestovky ktoré majú niektoré hotely na vyžiadanie ale o tom musí byt vždy klient dopredu informovaný a uvádza sa to aj na zmluvu ktorú podpisuje. Zväčša do 24 hod od zaplatenie sa vyžiadanie buď potvrdí alebo sa vracajú peniaze. Mám cestovnú agentúru už 11 rokov, takze ak niekto bude chcieť, rada pomôžem. A Egypt je moja srdcovka ❤️

sandrittka
15. nov 2018

@zuzu1ka to mi povedali v kartagu

zuzu1ka
15. nov 2018

@sandrittka 😊 takéto info od CK na druhu CK treba brat ako konkurenčný boj 😉

sandrittka
15. nov 2018

@zuzu1ka to mi sami na seba povedali 😉