Ahojte prosím vás poradte mi nie akú dovolenku na Slovensku s manželom chceme využiť poukazy obaja co sa oplatí takže cca 1000€ by sme minuli aby nám zhruba polovicu vrátili. No neviem ci som náročná moja predstava je niečo moderné hlavne aby si užila aj moja 10 ročná dcérka. Kde s bazény vonku aj vnutry dobrý welnes plná penzia. Super personál kde poradia. Lebo som čítala recenzie tak som sa aj zhrozila.
Najprv vám chcem poďakovať za info. Aši by mi bolo jedno kde. Obaja pracujeme v tej istej firme. Každý deň hľadám na nete kde by sme išli napr aj taka tatralandia a Bešeňová mala negatívne recenzie co ma prekvapilo keďže je to ospevovane. Ja som chcela, že najlepšie by bolo keby sme boli ubytovaní bol by bazén von aj vnútri a plná penzia aby mi mohli vystaviť faktúru so všetkým. Lebo napr. by sme boli ubytovaní v hoteli 1km na kúpalisko a strava niekde v restike potom koľko faktúr za všetko zvlášť? Tak ja už fakt neviem co ako. Ďakujem 🙂
@chimenka urcite ano, nemozem sa na nic stazovat, ale blizsie neviem poradit, pobyt sme dostali do daru, mali sme aj procedury ako masaze, sauny, zabaly a tak, ale boli sme asi 3x a vdy spokojnost.
Hotel ma rozne izby, 4* aj nizsie, my sme boli vo 4*, parada, dali sa objednat aj ranajky na izbu, ale radsej sme chodili do jedalne, obsluha uzasna, jedla od vymyslu sveta, na prizemi 2 bary, kde sme mali v ramci all inclusive zdarma aj napoje a zakusky 😉
Trinity hotely a na leto Sitno. Ja ich pobyty milujem a myslím že tam si prídeš na svoje ;)
Ďakujem za nápad. Určite niečo vyberieme
@chimenka no fakt nie si náročná 😉
Máš preštudované podmienky nároku na rekreačné poukazy? Ak chcete využiť obaja na jednom pobyte, musia Vám dať dve faktúry..budú ochotný?
Vonkajší bazén nemá veľa hotelov....to skôr aquaparky ako Tatralandia, Poprad a pod, čistá masovka alebo potom kúpele, tam máš v ponuke aj plnú penziu. V hoteloch býva polpenzia a za doplatok samozrejme aj obedy dajú. Oblasť aká..vysoké tatry, nízke..či je jedno? Kde boli také hrozné recenzie?