Prosím poraďte mi dovolenku na Slovensku

chimenka
24. apr 2019

Ahojte prosím vás poradte mi nie akú dovolenku na Slovensku s manželom chceme využiť poukazy obaja co sa oplatí takže cca 1000€ by sme minuli aby nám zhruba polovicu vrátili. No neviem ci som náročná moja predstava je niečo moderné hlavne aby si užila aj moja 10 ročná dcérka. Kde s bazény vonku aj vnutry dobrý welnes plná penzia. Super personál kde poradia. Lebo som čítala recenzie tak som sa aj zhrozila.

korunka1
24. apr 2019

@chimenka no fakt nie si náročná 😉
Máš preštudované podmienky nároku na rekreačné poukazy? Ak chcete využiť obaja na jednom pobyte, musia Vám dať dve faktúry..budú ochotný?
Vonkajší bazén nemá veľa hotelov....to skôr aquaparky ako Tatralandia, Poprad a pod, čistá masovka alebo potom kúpele, tam máš v ponuke aj plnú penziu. V hoteloch býva polpenzia a za doplatok samozrejme aj obedy dajú. Oblasť aká..vysoké tatry, nízke..či je jedno? Kde boli také hrozné recenzie?

katka2224
24. apr 2019

@chimenka nam sa velmi pacili v Turcianskych Tepliciach, ale blizsie k tvojim kuponom neviem poradit.
Hotel nadherny, strava mnamkova, a spa&aquacity top, casto tam chodime aj bez ubytka

chimenka
autor
24. apr 2019

Najprv vám chcem poďakovať za info. Aši by mi bolo jedno kde. Obaja pracujeme v tej istej firme. Každý deň hľadám na nete kde by sme išli napr aj taka tatralandia a Bešeňová mala negatívne recenzie co ma prekvapilo keďže je to ospevovane. Ja som chcela, že najlepšie by bolo keby sme boli ubytovaní bol by bazén von aj vnútri a plná penzia aby mi mohli vystaviť faktúru so všetkým. Lebo napr. by sme boli ubytovaní v hoteli 1km na kúpalisko a strava niekde v restike potom koľko faktúr za všetko zvlášť? Tak ja už fakt neviem co ako. Ďakujem 🙂

chimenka
autor
24. apr 2019

@katka2224 tak si to pozriem na nete ďakujem 🙂 vám krásne. Bol milý aj personál poradil a tak keď ste niečo potrebovali?

katka2224
24. apr 2019

@chimenka urcite ano, nemozem sa na nic stazovat, ale blizsie neviem poradit, pobyt sme dostali do daru, mali sme aj procedury ako masaze, sauny, zabaly a tak, ale boli sme asi 3x a vdy spokojnost.
Hotel ma rozne izby, 4* aj nizsie, my sme boli vo 4*, parada, dali sa objednat aj ranajky na izbu, ale radsej sme chodili do jedalne, obsluha uzasna, jedla od vymyslu sveta, na prizemi 2 bary, kde sme mali v ramci all inclusive zdarma aj napoje a zakusky 😉

katka2224
24. apr 2019

@chimenka zadaj si do googla Zlate Kupele Turcianske Teplice, (tusim stranka therme.sk), mas tam aj rozne pobytove balicky aj ubytko, my chodime do Velkej Fatry 4*

nancy666
25. apr 2019

Trinity hotely a na leto Sitno. Ja ich pobyty milujem a myslím že tam si prídeš na svoje ;)

chimenka
autor
25. apr 2019

Ďakujem za nápad. Určite niečo vyberieme

chimenka
autor
25. apr 2019

@katka2224 ďakujem

vikusjk
1. máj 2019

@chimenka mrkni hotel Permon, Podbanské, TOP welness v SR, zas ak chces tobogany, tak urcite Besenovu, nam sa tam pacilo najviac, ale nemame skusenosti s ubytovanim priamo v rezorte.