Prosím poraďte kam na leteckú dovolenku s 2 ročným drobcom?

matejko18
28. jún 2019

Poraďte mi prosím nejakú destinaciu,ktorá je super pre drobca. Rozmýšľam nad Spanielskom malorkou alebo aj Bulharskom...ďakujem 😊

martinka13
28. jún 2019

My a deťmi chodíme na grécke ostrovy. Najradšej Rhodos.

megyi1711
28. jún 2019

@matejko18 jednoznacne turecko❤️Za skvelu cenu super sluzby a decka sa vyblaznia az az..prijemne teple more..neolutujete

matejko18
autor
29. jún 2019

@megyi1711 rozmýšľala som ale ja jediná nemám pás. Ale zase to nieje problém a vy ste boli kde presne?

megyi1711
29. jún 2019

@matejko18 my sme boli konkretne v Alanyi je to tam krasne,kleopatrina plaz,ale vela peknych miest je aj Side je krasne,strasne vela krasnych obrovskych hotelovych komplexov je,ale su aj mensie a su super staci si len vybrat...a tie atrakcie pre deti 🤩

90909
29. jún 2019

My sme akurat na Mallorce s dvojrocnym krpcom v Cala Millor. Mallorcu zboznujeme, tak ani nebolo o com pri rozhodovani. Takto male dieta sa aj tak najviac vyblazni s pieskom - aktualne je aj velmi pokojne more - cize mala nafukovacka. Ked mame dost slnka daju sa pozicat rodinne bicykle je tu krasna promenada. Plus nejale ihriska, ale tak to mam aj doma pred bytovkou. A je to Europa, takze sa ani velmi neobavam crevnych problemov. Vyberali sme hotel hlavne podla jedla a skutocne sa tu da dobre najest. Inak je tu aj moznost vyletov, ale vzhladom.na denny spanok, to az tak neriesime. Turecko je urcite cenovo atraktívne a aj tie vodne atrakcie su vraj super. Ale my osobne neznasame bazenove atrakcie a takto male dieta musis mat stale na ociach. Takze sme isli tam kde to mame radi a hovorim, krpec si to uziva a hlavne dvojrocny ma radost z kazdej blbiny, nepotrebuje az take mnozstvo atrakcii. Aspon moj nazor. A inak odporucam Mallorcu v septembri. Aspon nam hovoria, ze je more lepsie.