Prívlaka - Petrčane

audiova
2. aug 2013

ahojte. chcela by som vás poprosiť či by ste mi nemohli napísať vaše postrehy buď s Privlaky alebo Petrčane.kam všade sa tam dá ísť ,nejaké športoviská( tenis,minigolf,ping pong atď.) proste ako sa vám tam páčilo. pozerali sme v petrčane apartmán Villa Palma a v Prívlake apartmán Lorena.nebol tam náhodou niekto ? 🙂

bubbles
2. aug 2013

v privlake som bola asi pred 10 rokmi, takze hadam sa to tam zmenilo.. vecer sa nedalo kam ist, ani celkovo atrakcie neboli, ale bola som vtedy prvykrat pri mori a stacila mi ta voda a slnko :D mali sme skalnatu plaz, po niekolkych dnoch sme radsej chodili autom kazdy den do Nin na pieskovu, plytsiu.. ludia zlati, obchody na potraviny take normalne tiez boli..

audiova
autor
2. aug 2013

@bubbles no.... a ja potrebujem aby sa dalo kam ísť 🙂 ,lebo mám 2 deti 16a 10ročné.tak dúfam že sa niečo zmenilo 🙂

bubbles
2. aug 2013

hadam Ti este niekto napise..

iwesska
2. aug 2013

@audiova Ja som bola pred 8 rokmi v Petrcane...Je to taka ticha dedinka, plaze su tam malicke, ale my sme boli v septembri, takze tam bol pokoj. Ale neda sa tam velmi kde chodit a co obdivovat, dost nuda by som povedala, zvlast pre deti v takom veku. Rok na to sme boli na Makarskej a to bol teda iny rozdiel - vecer nocny zivot na promenade, ziva hudba, pri hoteloch robili animatori program, poulicni umelci malovali roznymi netradicnymi technikami,dalo sa tam kade prechadzat aj pocas dna, hned nad nami boli krasne hory Biokovo, aj tam sa dalo ist. Ak hladate cosi akcnejsie, tak v Petrcane to asi nenajdete 🙂 Mohlo sa tam nieco zmenit za tie roky, ale v takej malej dedinke o tom dost pochybujem.

audiova
autor
3. aug 2013

@iwesska dakujem.no ved este uvidime 😉

jahodka87
3. aug 2013

Ja som bola tiez v Petrcane a zdielam nazor co pridala iwesska

jjanulienka
3. aug 2013

My sme boli tento rok v Privlake.. . Boli tam animatory a tí nám robili program.. Je tam ihrisko so sieťou aj futbalové ihrisko..

audiova
autor
10. aug 2013

@jjanulienka dakujem.a aka je tam plaz.boli ste cez cestovku,alebo v sukromnom apartmane?

jjanulienka
10. aug 2013

Cez ceatovku.. Fifo... Je tam taka jak keby vyschnuté blato alebo jak to mám povedať 😀 ale aj pieskova je tam ale dosť ďaleko.. Ale sestra chodila autom kúsok odtial q tám je čisto piesok...

evabb35
10. aug 2013

@audiova Dobrý hotel máva aj dobrých animátorov a tí sa vedia postarať o program pre deti všetkých vekových skupín. Takže skôr by som sa sústredila na výber dobrého hotela. Apartmány nie sú zlé, ale kvôli tým animátorom sa oplatí ísť skôr do hotela. Dobré hotely majú aj slovenských animátorov.

evabb35
10. aug 2013

@audiova A ešte ak hľadáš športoviská - tenis, minigolf ... tak to sa vám oplatí ísť do dobrého hotela.