Prístelka verzus matrac

22. jún 2024

Ahojte ideme na tri noci do hotela s deťmi postieľka je zadarmo len majú iba klasické a syn má 3,5 roka ale rozmýšľala som dať a pri najhoršom vybrať matrac ale možno tam aj bude v nej len druhý syn má 5 rokov a zarazila má cena 50 eur prístelka na noc...akože viem je to celkovo drahší hotel ale aj tak mi to príde premrštené. A ja rozmýšľam či teda zaplatiť priateľku alebo kúpiť taký skladací matrac penový len čo by ste urobili vy? Medzi nami keby spí sa nevyspime nikto 🤣 a dosť možné že tam bude chcieť byť menší

pink_lady
22. jún 2024

ono aj ten matrac oni budu brat ako pristelka, lebo ak je raz izba pre 2+2 vratane dietata do napr 3r zadarmo /ta postielka/,tak pritomnost toho 2. dietata si budete musiet zaplatit ci uz pristelkou alebo aj ked bude spat na matraci...

momoqui
22. jún 2024

Idete 4 osoby. Nosit si to “lepsieho” hotela matrac? To ako fakt? Ked na nieco nemam, tak idem do “menej lepsieho” aby som mohla plnohodnotne travit dovolenku. Nerozumeim tymto napadom - to ako ked niekto nechce platit za dieta ranajky lebo sa dieta nic nezje … tskto to vo svete dospelych funguje, aj za deti sa plati

beata_k
22. jún 2024

Ak ty ides do lepsieho hotela, tak tvoje vlastne dieta si tiez zasluzi ten lepsi hotel. Ci tvoje dieta je menej nez ty? Zaplat mu postel ako mas ty. Ste 4-clenna rodina. Zvykaj si na vyssie vydavky.

tahomi
22. jún 2024

Ale za deti budete platit tak ci tak, ste 2+2 bez ohladu na to ako budete spat.
A ist do drahsieho hotela a nechat dieta spat na zemi na penovom matraci je na hlboke zamyslenie…

autor
22. jún 2024

Preboha akoze ja fakt zas nechápem vás...písané je dieťa bez nároku na lôžko zadarmo. A áno dala som za to 600 eur pretože je tam kopec aktivít pre deti a úprimne si myslím že by mu bolo jedno kde spí prípadne by na zem šiel muž...naposledy prístelka vyzerala oveľa nepohodlnejsie ako ten matrac boli to staré rozkladacie kreslo a to sme boli tiež v poriadne drahom hoteli viac ako tento...ale vidím že som si dovolila veľa sa opýtať 🤣 my sme poukaz kupovali cez Zľavomat kde nebola iná možnosť izby len toto navolili sme si pre dve deti dvaja dospelí a až neskôr sme všimli že to je bez prístelky

autor
22. jún 2024

@pink_lady na poukaze je písané že dve deti zadarmo pri päťročnom je v zátvorke zadarmo bez nároku na lozko

autor
22. jún 2024

@tahomi no nebudeme keďže je písané dve deti bez nároku na lôžko zadarmo postieľka je zdarma to som sa informovala a pokiaľ by starší spal s nami na posteli neplatí sa za neho

pink_lady
22. jún 2024

tak mala si hned povedat ake podmienky su, lebo toto bezne nie je...
tak kup matrac ale aj ten skladaci nieco stoji, vcera som kupovala zrovna skladaci v jysku, 50eur...

momoqui
22. jún 2024

Moje deti spia so mnou na dovolenke to maju 8a6 a bežne im platim plne lozko …. Bez naroku na lozko je dieta ktore je v postielke.
Skus spat na tom madraci ma zemi ty a dieta nechaj na posteli.

bubuzu
22. jún 2024

Mimo tému, ale názov tejto témy som prečítala ako "priateľka alebo matrac".🤣