Mamicky ktore ste uz cestovali so svojimi detickami lietadlom,chcem vas poprosit o radu.Citala som ze tekutiny v prirucnej batozine maju mat max.100ml ale ako to je s tekutinami pre dieta?malinky ma 3,5dcl flasku na cajik,nemozem mu ju zobrat so sebou do lietadla?musim zohnat nejaku mensiu?dakujem vam velmi pekne
my sme leteli pred rokom, mala som vodu,čaj, a tak isto termosku s horucou vodou..v pohode len som musela z každej ochutnat, ešte aj z tej vriacej 🙂 segra letela minuly tyžden a tiež toho mala pre malú dost, a jej ani ochutnavat nedali...
teraz su uz nove pravidla co sa tyka tekutin pre deti do lietadla a sa mi zda ze uz to netreba ochutnavat 😉 ja som tiez musela ochtnavat teplu vodu 😀
Kociar máš pri sebe dokedy nenastupis do lietadla..nepočíta sa do váhy batožiny.. Dole pod lietadlom ho odovzdas a oni ho naložia ku batožine.. Je potom na let. spoločnosti ci ti ho dajú hneď pri výstupe z lietadla alebo až spolu s batožinou... Zažila som uz obe možnosti.. Ked sme po polnoci pristáli a pýtali si športiak tak nám ho odmietli dat.. Hoci stal uz vylozeny pod lietadlom.. Odveci... Treba sa opytat ako je to s tvojou spoločnosťou..
@luciahaluskova 🙂 pre teba vyššie 🙂
@jarmillka boze,dakujem ti velmi pekne :-*
možeš ju zobrať, len možno budeš z nej musieť pri kontrole ochutnať že je tam naozaj čajík
http://www.bts.aero/cestujuci/bezpecnostne-pred...