Ahojte,
hľadala som tému ale nenašla som.
Ono všade sa píše, čo sa nesmie zobrať na palubu, to už viem.
chcem sa Vás opýtať čo všetko a hlavne ako sa balíte ak idete len s príručnou batožinou....ja keď tak na tu svoju pozerám, mám už teraz obavy že som prekročila 10 kg a kufor mam na chlp presný rozmerom spoločnosti.
Ďakujem za každý názor.
no podla toho kam.
v lete k moru je to lahke. pas, kreditka. Do prirucky sme sa balili minuly rok a to sme boli na cestach 3 tzydne. Beriem len jednu osusku, lebo uteraky su povatsinou na hoteloch. par tielok, 2 sortky, 2 sukne, 2 saty, ponozky, plaviek vela :D spodne pradlo par kusov vsak neni problem preprat. zabky + sandalky.
no a na seba vsetko to velke, cize tenisky, dlhe gate, tricko, sveter.
kozmetiku iba na tvar (krem, sminky, do malych flasiek odlicovace, pletovu vodu).
sprchac, aj opalovaci krem, odlakovac, vlhcene obrusky a pod veci kupis tam. co neminiem nechavam tam.
asi nejak tak.
Tak tiež mám podobný zoznam vecí 🙂 Len dúfam, že tých 10 kg mi neprekročí :D
Ja pre istotu kufrik vazim lebo sa mi uz stalo viac krat ze mi ho chceli vziat ked pri vazeni na letisku zistili ze je tazsi
@katus87 dobre sa pozri aku vahu moze mat prirucna batozina vo vasej leteckej splocnosti....co ja letim, tak moze mat max 8 kg a rozmer spolu 118 cm
chcem sa opytat ako mam tu prirucnu zmerat....rataju sa k tomu aj kolieska?....lebo ked kufrik meriam bez nich, tak sa do rozmerov zmestim...ale ked aj s kolieskami, tak to prekrocim
rataju sa aj kolieska na letisku niektore spolocnosti maju taky kosik ak sa donho kufrik vmesti tak je to v poriadku ak nie tak ti ho vezmu no oni viac pozeraju na vahu ak je viac ako kilo navyse tak ti ho vezmu
ahoj,my ideme presne takto-len s prirucnou,ideme bez dietata,cize len dvaja=2 kufriky.
berieme len par triciek a kratas ci suknu, plavky,pradlo, plazovu osusku,v pripade,ze nebude na hotely, z kozmetiky len malicke cestovne balenia, ak bude nieco chybat, prikupime tam (takze 1 mini balenie vysokeho faktoru, 1x nizsi, telove mlieko 100ml, plet.voda 100ml a sminky).
Telefon,fotak, maly netbook,knihu.
Slapky, nakolko do lietadla logicky obliekame to co je tazsie,cize tenisky,dlhsie nohavice a mikinu.
to je vsetko,co viac potrebujes na letnej dovolenke? 😵