Príručná batožina

katus87
29. máj 2013

Ahojte,
hľadala som tému ale nenašla som.
Ono všade sa píše, čo sa nesmie zobrať na palubu, to už viem.
chcem sa Vás opýtať čo všetko a hlavne ako sa balíte ak idete len s príručnou batožinou....ja keď tak na tu svoju pozerám, mám už teraz obavy že som prekročila 10 kg a kufor mam na chlp presný rozmerom spoločnosti.

Ďakujem za každý názor.

gijar
29. máj 2013

ahoj,my ideme presne takto-len s prirucnou,ideme bez dietata,cize len dvaja=2 kufriky.
berieme len par triciek a kratas ci suknu, plavky,pradlo, plazovu osusku,v pripade,ze nebude na hotely, z kozmetiky len malicke cestovne balenia, ak bude nieco chybat, prikupime tam (takze 1 mini balenie vysokeho faktoru, 1x nizsi, telove mlieko 100ml, plet.voda 100ml a sminky).
Telefon,fotak, maly netbook,knihu.
Slapky, nakolko do lietadla logicky obliekame to co je tazsie,cize tenisky,dlhsie nohavice a mikinu.
to je vsetko,co viac potrebujes na letnej dovolenke? 😵

nivi
29. máj 2013

no podla toho kam.
v lete k moru je to lahke. pas, kreditka. Do prirucky sme sa balili minuly rok a to sme boli na cestach 3 tzydne. Beriem len jednu osusku, lebo uteraky su povatsinou na hoteloch. par tielok, 2 sortky, 2 sukne, 2 saty, ponozky, plaviek vela :D spodne pradlo par kusov vsak neni problem preprat. zabky + sandalky.
no a na seba vsetko to velke, cize tenisky, dlhe gate, tricko, sveter.
kozmetiku iba na tvar (krem, sminky, do malych flasiek odlicovace, pletovu vodu).
sprchac, aj opalovaci krem, odlakovac, vlhcene obrusky a pod veci kupis tam. co neminiem nechavam tam.

asi nejak tak.

katus87
autor
29. máj 2013

Tak tiež mám podobný zoznam vecí 🙂 Len dúfam, že tých 10 kg mi neprekročí :D

kuwait
29. máj 2013

Ja pre istotu kufrik vazim lebo sa mi uz stalo viac krat ze mi ho chceli vziat ked pri vazeni na letisku zistili ze je tazsi

silvia07
29. máj 2013

@katus87 dobre sa pozri aku vahu moze mat prirucna batozina vo vasej leteckej splocnosti....co ja letim, tak moze mat max 8 kg a rozmer spolu 118 cm

chcem sa opytat ako mam tu prirucnu zmerat....rataju sa k tomu aj kolieska?....lebo ked kufrik meriam bez nich, tak sa do rozmerov zmestim...ale ked aj s kolieskami, tak to prekrocim

kuwait
30. máj 2013

rataju sa aj kolieska na letisku niektore spolocnosti maju taky kosik ak sa donho kufrik vmesti tak je to v poriadku ak nie tak ti ho vezmu no oni viac pozeraju na vahu ak je viac ako kilo navyse tak ti ho vezmu