Prosim vas o mesiac odlietame na dovolenku do hotela Primasol el Mehdi oblasť Mahdia ultra all inclusive .odlet z Ba v noci, o 0:30 mame prílet do Tunisu 🫣 Zaujímajú ma vsetky skusenosti od transferu ,pobyt, bakšiš , programy , pláže a co musime vidiet popripade čoho sa mame vyvarovať . Ideme s 3 detmi (12,7,3) za kazde info Dakujem .
Dakujem za odpoved 🤗 cez aku cestovku ste mali dovolenku ? A plážové atrakcie ste tam mali ake ? Otravovali vas miestny na plazi ?? Je nejake občerstvenie hotela aj na plati ci len v resorte? Ako je to z lehatkami ? V resorte aj na plazi ? Treba si privstať a obsadiť ? Ponúkla vam delegátka aj nejake výlety ? Alebo plavbu loďou ? Delegatka vam hovorila akým jazykom ?
A na letisku ste mali v kufre v poriadku ? Tak ste ma potešili ze do hod ste boli od letiska ubytovaný . Ja mam stresy skrz toho drobca ako to nočné cestovanie zvládne.
Nahodou neviete ci budeme mat nejake jedlo kedze budeme ubytovaný az okolo 2 v noci ? Asi by sme si mali kupit nieco na letisku. ?
@cocacola3 išli sme cez Kartágo, na pláži bol tusim padák oni to obmieňali ( neboli sme nikto somnou nechcel ísť )🤣.miestny na pláž nemôžu je tam plavčík ktori dáva pozor. Môžu maximálne prejsť ale otravovať neprídu. Lehátku úplne pohode keď si aj rano nestihnete obsadiť lehátku sú pred vstupom na pláž že ich tam vždy veľa a ja som si chodila zobrat odtial prinajhoršom 🤣 ( neviem či to niekto robil)🤣. Občerstvenie je tak že rano ranajky v hlavnej budove tusim sú aj detské ranajky že skôr, potom snack bar to je hneď pri pláži ( pošlem foto do správy) tam sme chodili vlastne aj na neskoré ranajky keď sme chceli spat potom je obed ten snáď bar zas otvoria pri pláži a potom skoršia večera pre deti potom normálna večer a potom neskoršia večera tusim že do 2 rana 🤣 ale to už je malicke tam už je len polievka a koláče. Ako som spomínala chodí po rezorte chlap ktorí ponuka výlety 🙂. Delegatka bola češka. Ano všetko v poriadku. Inak keď sme leteli domov celkom sranda ale proste dnu na letisku za kontrolou keď sme čakali normálne sa fajčili dnu 🤣 žiadne odsávanie. Pripravte sa na bordel, špinu a na miestnych ktorí sú fakt ti araby prasce aj na tých raňajkách obedoch. Inak areál je čistý pekný. Viete myslím si že hej my sme prišli po obede a hneď nám dali že nak sa ideme najesť kým nás ubytujú ešte sme vyplnali dáke papieie že načo sme prišli a tak v lietadle a aj tam našťastie bola s nami sesternica s bratom ktorí vedia po anglicky 🤣.
Zdravim, dnes letime aj my (bez deti). V pripade akychkolvek otazok rad poradim, pomozem. Do Mahdie idem uz 5 krat 🙂 Vidime sa v hoteli 🙂
@posta10 transfer je cca hod . Delegatka nam na letisku v stánku z názvom cestovky dala do ruky obálku a nasmerovala nas na nas autobus . V hoteli na nas cakali skore ranajky . Pri ubytovaní sme vypisovali take úzke modro biele tlacivo vypíšte si ho uz v autobuse nech vas to neudržiava staci meno priezvisko rok narodenia a cislo pasu . Izby su postaršie ale ziadna katastrofa kúpeľne tiez nečakajte luxus ale take ako u babky 😂 ale ziadna tragédia . Na izbe fén . Klimatizácia . Hotel je čistý . Upratovačka upratovala nehali sme vzdy 2€ raz sme nedali tak neupratala . Trezor 35€ osusky 10€ za kus pri výmene 1€ . Vratný depozit . 10€ aj ovládač od tv ale my sme ho mali na izbe . Mala som aj usb kde si v tv kukali deti rozprávky ked mali oddych . Jedlo zo všetkého cestoviny, pizza, maso hov , ryza, zelenina dusená, baklažány cuketa, ryby, kuskus bulgur a take tie ich špeciality boli aj krevety aj kalamáre , omelety, parky, zákusky torty jogurty cereálie ovocie čerstvé aj zelenina kava čaje mlieko teple studené no dalo sa vybrat ?kopec toho som ani nemenovala … vsimla som si ze CK maju odfotenú izbu ale je to ta apartmánova asi najlepšia izba v hoteli je nad recepciou s veľkým balkónom takou tzv terazkou.
@roka84 vzhľadom na to ze tento rok bolo to leto akési posunuté a ludia co boli v júni sa sťažovali na neobviklo studene more a riasy tak jul sa podaril teple more . Teplo bolo znesiteľné ked sa kúpete mori a bazéne ., dva dni boli fakt take horuce v noci a vlhko ze pocitovo to bolo dost,. kedze vecer sme sa pripravovali na veceru a večerný program a pod., som mala pocit ze sme v Turecku.Ale potom to bolo opat prijateľné. Ta vlhkosť ked je,tak teplo mate pocitovo ze je viac. Cez najväčšie teplo sme sli na obed a odychovat s detmi Cize 12-15 sme sa vyhýbali pobytu na slnku . Izby su klimatizované.
@anhtony pobytova taxa cca 7€ osoba, deti do 10 r neplatia tuto taxu . Je to akasi dan . Ale plati sa len na prvých 7 dni . Cize 8,9,10 a viac dni proste tuto taxu uz neplatíte . Max 7 dni respektive noci . Budete platit . Potom klasika vratný depozit za uterak, tv ovládač, trezor .
Na izbách je aj mini chladnička . Flase vody si pýtate vy na recepcii . Big water 1,5 l a small water 0,5l . Vzdy ked sme sli okolo tak sme si popýtali a nedaj Boze ked kukal čašník ze vela berieme tak som ukázala na nas a povedala mu big family ( bolo nas 6 ) 🤗
Davali ste aj bakšiš do pasu ? Pomohlo? Niesme veľmi nároční ale zase nechceme ani bojové podmienky na izbe
Ahojte, my ideme 4.7. - 11.7.2024 🙂
@lilien1914 super 👌 teste sa a potom uzivajte 🤗
@roka84 máme deti v podobnom veku 🙂
@lilien1914 ahoj, takže mi nakoniec nejdeme do tohoto hotela, mala som zdravotné problémy, kde som skončila v nemocnici, manžel bol na všetko sam a "náš" termín sa medzitým vypredal. Vôbec nebol čas to riešiť a keď sa dalo, bolo už neskoro. Ale nevadí, mám tip o ďalší rok, hlavne nech zdravie slúži. Nakoniec sme vybrali na dva týždne Djerbu. Snáď budeme spokojní 🍀👍🙏
Pristáli sme na letisku, čakal nás delegát išli sme do busu kde nám odniesli kufre dali sme bakšiš ( to je jedno koľko im dáš, davali sme eurá). Prišli sme do hotela cca busom hodina. Potom nás ubytovali tam sme do pasov davali 10€ za izbu. Izby pekne čiste. Areál veľmi pekný,more nádherne teplúčke. Animačky super program počas celého dňa chodili aj za nami nás volať animátori boli super.
Varovanie : ked pôjdete do mesta ( nechojte večer ale cez deň len ) tak dávajte si pozor na miestnych oni poznajú náramky hotelov a potom sa predstavia ako kuchár chyžná a lákajú ťa za nimi do obchodu alebo nevstupoval dnu na trhu do obchodu môžu ta zamknúť kým si niečo nekúpiš 🤣. Ale to vám povie delegátka
Čo sa týka jedla výborne varili, aj pitie blízko od mora hneď aj snack bar aj bar na vodu.
Potom sa nezľaknúť 1 deň v týždni sa chodia kúpať do bazéna aj miestny.
SIM karty sme kupovali priamo v hoteli je tam jeden obchodík
Chodí tam taký alibaba a ponuka výlety v areáli my sme boli na ťavách bolo super vyslo to okolo 25€ na osobu sa mi zdá
Nádherná dovolenka 😇
Kľudne sa pýtaj ak ta niečo napadne ja som bola aj vybrata večer na podium takže to bola celkom smieska 🥲😆