Prestup na vlak do Hradca Králove

tamara53
3. apr 2018

Ahojte 🙂, mám 6 ročného syna s ktorým by som rada išla na pár dní k jeho krstnej v ČR. Nakoľko som veľmi dlhý čas necestovala vlakom chcela by som sa spýtať na pár vecí. Krstná býva v Hradci Králove a (my bývame v Košiciach) cesta nie je možná bez prestupu čo ma trošku stresuje pretože vlakom som nikdy nešla sama (čo Vám príde asi čudné) a mám obavy že nastúpim na nesprávny vlak alebo niečo také, preto by som sa rada spýtala ako vlastne prebieha ten prestup, koľko je nato času poprípade ako zistím na ktorý vlak mám vlastne prestúpiť (prestupné miesto je v Pardubiciach a netuším ani ako to tam vyzerá). Viem, že sú to všetko hlúpe otázky ale nechcem zbytočne stresovať môjho Tomáška kvôli mojej neschopnosti, Ďalej by som ešte rada vedela či mu môžem dať Kinedril poprípade niečo iné, lebo keď napríklad cestujeme autobusom tak mu býva dosť zle.
Vopred ďakujem za pomoc.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tamara53
autor
3. apr 2018

ďakujem za odpoveď, regiojet ide z Košíc do Pardubíc, potom ide uz nejaký iný vlak, a kto mi vlastne pomôže, sprievodca? 🙂

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tamara53
autor
3. apr 2018

velmi pekne ti dakujem 🙂

shallimar
3. apr 2018

Nemám pre Vás priamo radu k cestovaniu vlakom, chcela by som upozorniť skôr na to, že v ČR potrebuje synček vlastný pas. Píšem to len preto, že ani ja by som si neuvedomila, že uz aj ČR je zahranicie, kebyže má iná mamička neupozorní. Ak to už viete, tak sa ospravedlňujem za zbytočnu informáciu.

bonbon06
3. apr 2018

V Pardubiciach je malá stanica to sa neboj, sú tam vyvesené tabule, kde svieti, že aký vlak z ktorej koľaje pôjde (inak do Hradca to chodí každých 30 min).

tamara53
autor
3. apr 2018

ďakujem všetkým 🙂

victoriab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ressankajanka
3. apr 2018

@tamara53 Len som chcela podporiť a povzbudiť, držím palce! A vôbec nie si neschopná ani čudná...cestovala som prvýkrát sama vlakom do ČR v 30 rokoch 😀 A ostala som tu žiť ❤ Určite to s Tomáškom zvládnete ❤

deti95060810
3. apr 2018

dosť neobvyklé, lebo niečo podobné zvládla moja neter vo veku 12 rokov....samozrejme aj s prestupom....
ale ja chcem k tomu Kinedrilu, daj len predpísané množstvo, kolegyňa dala na ceste do Grécka vnukovi takú väčšiu dávku z ktorej chlapec 2 dni spal...len pozerali či ešte dýcha...
ale áno, mne ako dieťatu bývalo zle aj vo vlaku....takže bude treba niečo dať.

3009
3. apr 2018

@tamara53 vo vlaku ti kinedryl netreba, ale namiesto kynedrilu dajte ak treba Cocculline - homeopatikum potom vôbec nie je človek ospalý a má rovnaký účinok.

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz