Ahojte zienky, chceli by sme ist s detmi 10 a 12 na predlzeny vikend na Moravu, resp. do Brna. mate nejake odporucania na ubytko a kam s detmi / pubertakmi? Chceme ist - ZOO, Vida centrum, Macocha, Aqualand Moravia...mozno Lednicko-Valticky areal...este nejake typy? dakujem
ubytovany sme boli v hoteli stara skola. bolo super ale nesli sme do lednic. tie sme dali zvlast
@mila23 my sme boli predminuly tyzden priamo v Ledniciach na tyzden, ale teda ubytko sme mali booknute od marca, takto na vrchole sezony.. no neviem, asi budete musiet zobrat co bude volne.
Ja by som lednicky zamok urcite nevynechala, nadherne zahrady aj zamocky park. Zamok ponuka viacere okruhy prehliadok, mozte sa prejst k minaretu, ktory sluzi ako vyhliadka alebo sa tam odviezt na koci tahanom konmi, alebo ist lodkou k Janohradu, v parku su ukazky dravcov, tam je malo stravit 1 den. Za mna najkrajsie miesto z trojice Lednice-Valtice-Mikulov.
Mne sa v Brne veľmi páčil BRuNo family park, my sme sa tam s deckami riadne vybláznili.
Zamok milotice - pol hodina v historickych kostymoch je obrovsky zazitok, v brne je super observatorium, vo veseli nad moravou je zaujimave podzemne muzeum. Ak zoo, tak zlin. Ps: tu moraviu objednajte cez net, lebo na mieste je to palka.
Ubutko -byvali sme v uherskom hradisti. Ak toto mearo vyhovuje, hodim link. Okrem toho vo vinnych sklipkoch. Tie su lacne
@zorkahorka posli mi prosim ta typ na ubytko...dakujem 🙂
@mila23 https://penzion-na-dlouhe.hotel.cz/?gad_source=...
Maju uzzvrete parkovisko a je to par metrov od namestia
@zorkahorka dakujem
za mna toto stihnut za vikend je narocne. kazde je min. na 1/2 dna a nie cely + presuny. uplne vam to staci.buvytko by som hladala medzi brnom a aqualandom bude lacnejšie ako priamo v brne a lepšia dostupnost do okolia. neviem co ocakavate od ubytka tak tazko radit ci 4* s bazenom ci velnes, akebo staci penzion ci sukromie? drzim palceky