Predlžený vikend na Morave - v Brne

mila23
30. júl 2024

Ahojte zienky, chceli by sme ist s detmi 10 a 12 na predlzeny vikend na Moravu, resp. do Brna. mate nejake odporucania na ubytko a kam s detmi / pubertakmi? Chceme ist - ZOO, Vida centrum, Macocha, Aqualand Moravia...mozno Lednicko-Valticky areal...este nejake typy? dakujem

kacena4
30. júl 2024

za mna toto stihnut za vikend je narocne. kazde je min. na 1/2 dna a nie cely + presuny. uplne vam to staci.buvytko by som hladala medzi brnom a aqualandom bude lacnejšie ako priamo v brne a lepšia dostupnost do okolia. neviem co ocakavate od ubytka tak tazko radit ci 4* s bazenom ci velnes, akebo staci penzion ci sukromie? drzim palceky

barka1
30. júl 2024

@mila23 zoo kludne vynechajte, nie je ziadna Topka. Mohla by sa vám viac pacit plavba po priehrade s návštěvou Veveří.
A super tip - vodojemy na Žlutém kopci. 👍

nelca84
30. júl 2024

@mila23 neviem, ci s Macochou mate v plane aj Punkevni jeskyni, ale tu urcite odporucam. Hlavne kupit listky vopred, aby ste sa dostali aj na lodky 👌

kacena4
30. júl 2024

ubytovany sme boli v hoteli stara skola. bolo super ale nesli sme do lednic. tie sme dali zvlast

barka1
30. júl 2024

@mila23 a ubytko určite len s ranajkami, v Brne su skvele restiky aj streetfood. A šla by som na okraj Brna. A mimo turistických miest, napr. Lednicko valticky areál bude zbytocne drahy.

nelca84
30. júl 2024

@mila23 my sme boli predminuly tyzden priamo v Ledniciach na tyzden, ale teda ubytko sme mali booknute od marca, takto na vrchole sezony.. no neviem, asi budete musiet zobrat co bude volne.
Ja by som lednicky zamok urcite nevynechala, nadherne zahrady aj zamocky park. Zamok ponuka viacere okruhy prehliadok, mozte sa prejst k minaretu, ktory sluzi ako vyhliadka alebo sa tam odviezt na koci tahanom konmi, alebo ist lodkou k Janohradu, v parku su ukazky dravcov, tam je malo stravit 1 den. Za mna najkrajsie miesto z trojice Lednice-Valtice-Mikulov.

ivanabat
30. júl 2024

Mne sa v Brne veľmi páčil BRuNo family park, my sme sa tam s deckami riadne vybláznili.

zorkahorka
30. júl 2024

Zamok milotice - pol hodina v historickych kostymoch je obrovsky zazitok, v brne je super observatorium, vo veseli nad moravou je zaujimave podzemne muzeum. Ak zoo, tak zlin. Ps: tu moraviu objednajte cez net, lebo na mieste je to palka.
Ubutko -byvali sme v uherskom hradisti. Ak toto mearo vyhovuje, hodim link. Okrem toho vo vinnych sklipkoch. Tie su lacne

mila23
autor
14. aug 2024

@zorkahorka posli mi prosim ta typ na ubytko...dakujem 🙂

zorkahorka
14. aug 2024

@mila23 https://penzion-na-dlouhe.hotel.cz/?gad_source=...
Maju uzzvrete parkovisko a je to par metrov od namestia

mila23
autor
14. aug 2024

@zorkahorka dakujem