Seriózne ma toto fakt zaujima. Vážne by ma zaujímali dôvody, aby som to dokázala pochopiť. Prečo niekto letí 3hod za morom a nakoniec sa vycapi (ideálne do tiena) k bazénu a tam leží celý deň?
@natalienka12 pridavam sa k tebe 😀
Však choď za tou osobou a spýtaj sa keď ťa to tak strašne trápi
Haha inac nad tymto som sa tiez niekedy zamyslala😆 podla mna su pri bazene hlavne rodiny s mensimi detmi, ktore este more velmi nebavi
Ja ležím vždy pri mori, ale napríklad bazén niekde v komplexe je iné ako kúpalisko. V hotelovom komplexe si aj zaplávaš, nie je tam taký ruch, na Slovensku ked ideš na kúpalisko prídeš o ušné bubienky a do bazéna sa nezmestíš ani na stojáka často nie si ešte zaplávať.
@petronellla87 práveže sú to väčšina mladých ľudí. Mladé baby a chalani a pár starších ľudí.
no ty máš teda problémy, to je hádam každého osobná vec..."pri mori" rozumej v primorskej krajine nie je jedinný benefit len more - ako také, ale určite aj tak klíma, ovzdušie, flora, nastavenie a neuveríš, su hotely aj s morskou vodou napríklad...nasilu sa orientovať od rána do večera namočená v mori je taký istý extrém ako byt v plážovom hoteli a nemočiť nohy v mori...ži a nechaj žiť každého po svojom či už v mori alebo na súši :D .... my chodíme do prímorskej krajiny, primárne...za dobrou náladou, mentalitou, mediteránskou kuchynou a vonou vo vzduchu, dokáze ma fascinovat aj flora a celkovo ta pohoda vo vzduchu kultura a všetko čo nám na SVK chýba...skus toto nastavenie a možno pochopíš a nájdes odpoved na tvoju dilemu
Tak mozno to maju blizsie od bazena do baru😆
@marsmykkok to je pravda. V detskom bazéne sú maximálne 2 deti. Chodia sa tam osviežovať starší. Alebo umývať nohy keď idú okolo.
Presne... toto aj mna zaujima. 😀
Pravdu povediac... ja more nemam rada. Ak by muz mal rad, isla by som s nim, ale lezala by som pri tom bazene v tieni, kedze ma vzdy specie krasne na ruzovo.
Pocula som jeden dôvod, lebo slaná voda ničí plavky. Ale mne je to ináč jedno, mňa sa ich preferencie netykaju
@viestta presne niečo také som čakala za odpovede. Niečo, čo dáva nejaký zmysel.
Ale aj ten bar je blízko. Možno v 20tke by mi tiež bolo presnejšie mať po ruke bar ako pláž 😄
Tiež som sa tento rok nad tým zamýšľal a to som tam videla ľudí ešte aj oblečených. Keď som okolo druhéj tretej prišla s dcérou k bazénu tak lehátka obsadene ľuďmi kt boli oblečený pod slnečníkov a my sme už odchádzali a oni tam ešte stále boli a jeden deň sme šli skorej lebo sa jej nechcelo k moru a keď sme o desiatej prišli už tam boli odchádzali sme okolo druhej a stále tam boli, pritom bola k dispozícii aj terasa s lehátka i a slnečníkmi s výhľadom na hory otočená opačným smerom ako bazén....
Ale tak vselijaky sme...
autorka plus ked sú cez deň pri bazéne neznamená že večer sa nejdú prejsť popri mori alebo ráno nebehajú popri mori. Okrem toho možno niektoré dni idú aj na výlet a spoznávajú krajinu. Alebo len chcú mať miesto v bazéne, kľud, oddych, drinky a to na Slovensku nezažiješ.
@natalienka12
@tamialexis
Áno baby. Môžte mi závidieť. Mam len také problémy 🥰 a som preto šťastná a vďačná. Celý môj život je jedna veľká gombička a nikdy som nemala väčšie problémy, ako riešiť, prečo niekto leží pri bazéne, našťastie ✌
Je to tak 🤷♀️✌😄
no tak to sa tes, ze mas len taketo problemy. Hned by som si to s tebou vymenila, ak by sa dalo. 😐
@sense presne. Najviac ma fascinuje ako sú ráno nastupení pred dverami v rade ako pred lidlom pri vypredajoch dôchodcovia. Odomknú im a nasleduje bitka o lehátka. Predbiehajú sa ako ovce .... a na pláži pre každého miesta dosť.
Pretože na dovolenku ideš si oddýchnuť. Nevariť, neupratovať, neprať, piť najlepšie od rána keď otvoria bar a proste nerobiť nič. Vzduch pri mori je výborná prevencia ochorení horných dýchacích ciest. Ale kúpanie je len maličkosť a otázka preferencie. Nechodím prioritne za kúpaním v mori, aj keď sa samozrejme každý deň okúpem. 😊
Nad týmto sme už s mužom tiež rozmýšľali a pozorovaním sme zaistili, že je to preto, lebo pri hotelovom bazéne je bar, kde v rámci all inclusive nalievajú, koľko len chceš. No a od mora je k tomu baru predsa len o pár desiatok metrov ďalej.
Náhodou ja som sa tento rok nad tým zamýšľala tiež 😃 mne bolo pri mori v piesku na lehátku najlepšie, ten slaný vzduch/vánok a potom pred večerou sme na hodku si išli zaplávať do bazéna, a presne tí istí ľudia od rana do večera len pri bazéne 🤌 tak som pri tej voľnej mysli na dovolenke prišla na tieto možnosti 😁 nemajú radi piesok všade, slanu vodu, boja sa živočíchov v mori ale idú na dovolenku k moru/bazénu lebo istota pekného počasia, servis, bar, jedlo, obsluha …… je to tiež štýl oddychu ktorí doma na záhrade nedosiahnu 😁 tot moja úvaha
Ja som napríklad v takom ubytovaní ešte nebola, ale velmi by som to ocenila. Jednak nemám rada veľa ľudí v bazene. Ďalšia vec je, že do mora sa bojim ísť do hlbokej vody a niekedy aj do plytkej. Mam strach a neorijemny pocit, že co tam pláva. Dalsia vec je blízkosť baru alebo tienu. Ja sa na dovolenke napr. nikdy nechcem opáliť. Mna to proste svrbi, stipe a ani sa mi to na mne nepáči. Tiež možno ide o atmosféru, že si v prímorskej oblasti. Ja som k moru chodila hlavne večer alebo rano sa prejsť. Cez den to bol pre mňa boj. Horúco, do vody nejdem, žiaden tieň a ešte aj džúsy horúce...
To ani ja nechapem 🙈😂 ale nevadi mi to, aspon je pri mori viac miesta. Aj nasa mala je naucena, ze chodime k moru, tak sa kupeme tam ani sa pri bazene neskladame, len tam odbehneme ak su tam nejake detske atrakcie.
Mame vyse 3.5rocnu tento rok bola druhy x pri mori.
More nemusi tak bazeny. Pri mori sme boli asi 3x
Ale ani ja more nemusim ,staci ten pocit ze som tam trochu sa poclapat v nom a staci🙈🤣
Ale ked bude dcera väcsia a akcnejsia tak sa to aj umna isto zmeni.
Tiež som sa nad tým zamýšľala,Boli sme raz 12 dní v Egypte,dva mladé páriky ani raz neboli pri mori,od rána do večera pri bazénoch.A plážový bar bol aj pri mori,celkovo bolo more desať krokov od hotela aj tak.Letieť k červenému moru a kúpať sa v bazéne,no je to zvláštne.Samozrejme,že aj ja som si zaplávala ráno v bazéne,ale celý deň pri mori
ja idem k moru preto, lebo ho miluje môj partner a on ide so mnou zase na dovolenku, ktorá vyhovuje mne. Samú by ma nikdy nenapadlo tam ísť. Mám to tak od detstva, nemala som žiadny negatívny zážitok, ani sa nebojím hlbky, plávam veľmi rada, ale nie vo voľnej prírode, takže ani rieka, jazero, či priehrada nie. A vylihovanie pri hotelovom bazéne tiež nehrozí, radšej sa poflákať po krajine, možno to je diagnóza, neviem. V bazéne si zaplávam veľmi rada, ale zaplávam a odchádzam. Takže mne je more úplne ukradnuté a to som bola pri ňom veľa krát, nie je výnimkou že z desiatich dní som v ňom bola šesť krát, vždy chvíľu, posledné dni vôbec a to na plavárni odplávam km a km.
@terez246 pre niekoho je oddych denne 50km na bicykli, alebo vylezenie na Mont Blanc, lebo počas pracovného ruchu je to nemožné. Nie každý túži na dovolenke vylihovať s drinkom v ruke na lehátku, mňa by šľahlo, ešte deň vydržím, druhý už ťažko.
@jabadabadu tak pred týmto utekám ako o život, aj to je dôvodom, prečo na dovolenku k moru do hotela nejdem nikdy, na Slovensku bez problémov, ale nie do hotelov, kde sa mi niekto snaží organizovať voľný čas. Ale chápem, že rodiny s malými deťmi to vyhľadávajú
hlasim sa k tymto ludom 🙂 idem k moru a do mora nejako extra nechodim ale to ani do bazena, moj manzel je vodny zivel, more a bazen miluje, tak ideme k moru, mne ku stastiu staci morsky vanok, pohodlne lehatko, dobry drink, jedlo, servis (pri bazene ma napr. obsluhuju) a citacka knih a najnovsie aj svokrovci, aby sme si prestriedali dieta, takze ano rada chodim k moru a nerada chodim do mora a nevidim na tom nic cudne, moje potreby su naplnene ocakavania od dovolenky tiez a manzel je tiez spokojny, rovnako ako s nim chodim na wellness a po jednej saune si citam knihu v odpocivarni, kym on sa tam tri hodiny vytesuje - opat obaja sme spokojni
Toto je take konikovske... na zaciatku sa hned zbenhu komentovat ludia stylom ze naco preboha niekto zaklada takuto temu... Ale oni su tam prvy kto pridava komentar do temy😀
Mat tak tvoje problemy a prezidentov plat 😂😂😂