Ahojte, ako to vyzerá na Donovaloch čo sa prejazdu týka?
Sú tam veľké cakacky? Ideme s malým dieťaťom ktoré veľmi zle znáša cestu tak sa chcem psychicky pripraviť na ten horor
Prerabaju tam cestu od BB, ale cakali sme asi 10 min pred troma tyždňami. Inak sme šli bez prestavky. Ale zavisi aj aky deň a čas idete.
@nyphadora stella centrum uvádza čakačku 15 min, ale neviem či tomu dôverovať
Začínajú robiť už aj BB stranu, takže to čakanie sa predĺži. 15-16.8. je úplná uzávera.
Najlepsie si dať waze a tam by ti malo ukazat cca čas.
bez waze tadial ani nechod...... my uz na sever chodime len cez certovicu alebo zilinu
Išli sme minuli sobotu a zdržanie cca 20 minút. Cez týždeň sme išli naspäť na Čertovicu, lebo na Donovaloch mi to ukazovalo cca o 40 minút dlhsie
@lucik194 a vieš mi pozrieť ako to vyzerá na vaze? Ďakujem
my sme isli cez Donovaly vcera, minimalne na 5 miestach opravuju cestu, cakali sme vzdy od 5-10min, takze celkovo zdrzanie cca 1 hod... isli sme poobede okolo 14.hod, ale kedze dnes je piatok, urcite to bude horsie...skuste radsej cez Zilinu, podla toho - z akeho smeru cestujete..
včera som sa vracala tadiaľ zo služ.cesty ale vo viacerých úsekoch boli semafory, zdržanie bolo cca 50 minút - ak môžeš vyhni sa tomuto úseku
@peendyi ďakujem
@alenka58 ďakujem
momentalne neviem je mi luto,
ale posledne 3 tyzdne (vikendy) sme to tahali BA - Tatry a teda striedali sme smer BA - ZA resp Certovica, ale nikdy sme nesli v sobotu kedy sa menia turnusy v hoteloch
vcera certovica uplne v pohode prejazdna, nikde sa nestalo, plynulo sa islo aj ked pomaly lebo bolo 12 st a poprchalo
minuly tyzden na certovici v jarabej bol semafor, stali sme asi 2 minuty
cez donovaly teraz nikdy nechodime
My sme išli v nedeľu, zdržanie na cca 5 miestach, dokopy odhadom + 1 hodina cesty navyše, Čertovica je aktuálne určite lepšia voľba.
Isli sme nakoniec cez Čertovica
My sme šli dnes z BB smer Donovaly, stali sme raz asi 15 minút, inak plynulo. A naspäť poobede o štvrtej sme raz stali asi 5 minút.
Tak to som zvedavá aj ja