Potrebovala by som synovi zmeniť dátum letu. Má letenku kúpenú na koniec augusta, ale zo zdravotných dôvodov by som mu potrebovala kúpiť skorší let. Má letenku kúpenú cez raynair. Ja s tým vôbec nemám skúsenosť vie mi s týmto niekto pomôcť??? Vopred srdečne ďakujem za pomoc ❤️
@abbey1 a kde prosím ta mám pozrieť cenu letenky? Ja keď pozriem aplikáciu tak vidím len toto..keď bude lacnejšia....mi vrátia peniaze, alebo si to nechajú ten rozdiel...
Ak bude lacnejšia, jasné, že si to nechajú.
Cenu starej letenky máš určite niekde v maili, ktory si dostala po kúpe letenky a cenu novej letenky ti musí ukazovať, ked si dáš vyhľadať letenky na požadovaný termín.
@abbey1 ôk tak skúsim to v mailoch pohľadať dúfam, že to budem vedieť zmeniť v tej aplikácií 🙉🙈 ďakujem za radu
Určite to zmeniť pôjde, ale fakt si porovnaj ceny, či sa ti oplati zmena.
ziadna zmena letenky v ryanair nie je zadarmo. teraz to tusim je 60 eur. takze pozri sa ci nova letenka nie je lacnejsia
Zmena letu je mozna,ak nebol este urobeny online check in. Je tam flight change fee plus rozdiel v cene letenky.
vsetko sa da ak je volne mieston v skorsom lete ale budes platit poplatok za zmenu letu plus rozdiel ceny v letenke .. If you make changes online the fee will be €/£45 per passenger, per one way flight. If you contact our reservation centre to make a change or ask for the change at our ticket desk at the airport, the fee will be €/£60 per passenger, per one way flight.
Ja som to tak menila v aplikacii ryanair, ale bolo sa tam treba nejak preťukať. Menila som akoby kazdy let samostatne, za kazdu zmenu som musela zaplatit. Menila som, lebo som sa poplietla s letiskom, kupila som presne opacne let ako som chcela letiet 🙂
V pripade, ze mas kupenu najlacnejsiu letenku s Ryanair, tak Ta vyjde nova velakrat lacnejsie ako zmena + doplatok rozdielu v cene.
Hlavne si pozri, či ťa nová letenka nebude stáť menej, než prebookovanie. Platíš rozdiel v cene plus poplatok za zmenu.