Poznávací zájazd do Ríma

lily111
6. jan 2018

Co odporucujete, poznavaci zajazd do Rima na vlastnu past, cez cestovku alebo zlavovy portal?..dakujem aj za konkretne tipy

jvlo
6. jan 2018

Do Ríma určite nie cez zľavový portál,ak sa vieš aspoň trošku orientovať podľa turistických sprievodcov,tak určite na vlastnú päsť so sprievodcom v rukách

evitka80
6. jan 2018

Za mna jednoznacne na vlastnu past, si sama sebe panom co sa tyka casu aj co sa tyka toho co chces v Rime vidiet, zazit. V Rime sme takto boli pred 7 rokmi, v oktobri na cca 7 dni.... nesli sme len po pamiatkach, chceli sme zazit mesto so vsetkym co k tomu patri a vychutnat si taliansky zivot - jedlo, vino, zmrzlina, nakupy 🙂

orieska325
6. jan 2018

Ahoj my sme boli v Taliansku cez ck mali sme tak nadupenu sprievodkynu ze azzz bol to zazitok..Rim Pompeje Capri Murano Burano Neapol a sopka Vezuv..Martina Dolinska je meno sprievodkyne skus cez fb..v ck s kt sme boli uz nerobi..za mna naj.dovolenka ked si hladna po vedomostiach😉😉😉

pallacinka29
6. jan 2018

My sme si pred 2 rokmi kúpili letenky a hotel v jednom balíku cez Pelikán na 4 noci, prvý deň sme išli po trase "Roberta Langdona", druhý deň sme boli v ZOO, tretí vo Vatikáne.

derdia
7. jan 2018

Ja odporucam jeden perfektny zajazd...Capri, Rim,Benatky,Pompeje a sopka Vezuv. IDE SA AUTOBUSOM...ale pre mna nezabudnutelny zazitok....https://www.paxtravel.sk/zajazd/capri-rim-benatky pre mna dokonaly vylet...my sme boli v auguste ale druhy krat by som sla v semptembri ked nie je tak haruco...ale pre mna peeeeerfektny vylet.

dai
7. jan 2018

Zalezi od tvojej jazykovej vybavenosti, ci ste zvyknuti chodit sami... myslim ze ak ano tak vlastna past je ta spravna volba, zaroven ale mam pocit ze asi nie , lebo to by si sa potom na mk ani nepytala☹ moji rodicia boli so zajazdom kvoli reci a neskusenosti, ja by som na poznavacky inak ako na vlastnu past neisla - zasadne si cesty poznavacie planujeme sami, bookujeme hotely ktore nam vyhovuju - mnohokrat super hotely za este lepsie ceny, lacne letenky - mozno nemame tolko hacikov co sa mnozstva pamiatok tyka ale vidime to co chceme a hlavne do hlbky akej chceme... viem ze jed boli so zajazdom rodicia napr. V parizi tak na louvre im dali 4 hodiny, my sme tam boli den a estd sme sa vratili lebo sa nam pacilo, na eifelovku sme isli v noci lebo sme chceli vidiet sko ju rozsvietia oni museli ked nariadili a pod. ... to by mna dost obmedzovalo

jankalukasova
7. jan 2018

No tak podla toho co chces... ak si chces byt sama.sebe panom, dorozumies sa, tak chod sama.. ak chces mat vsetko vybavene a o nic sa nestarat, tak cez cestovku.

viera27
7. jan 2018

My sme kúpili cez Pelikan balíček letenky +hotel a šli sme sami. Pred tým sú vieš načítať na nete a naplánovať pamiatky, je tam veľa tipov na Rím. Nainštalovala som si aplikáciu TripAdvisor Rome a už sa išlo.
Co ti viem dat tip, tak tuším prvú sobotu v mesiaci sú rímske (nie vatikanske) pamiatky zdarma. Už si presne nepamätám, vsak na nete nájdeš. Čiže nezaplatís trebárs za koloseum.

alecrama
26. jan 2018

@lily111 prečítajte si stránku nájdete tam tipy ako cestovať na vlastnú pest https://atasteoftravel.webnode.sk/l/do-rima-v-j...

floren
27. jan 2018

Urcite na vlastnu past. Boli sme so sprievodcom a katastrofa.

mata391
28. mar 2018

@derdia ahoj, prosím ťa my plánujeme práve tento zájazd o ktorom hovoríš, tak to teda stálo za to? oplatilo sa? bol aj čas na nejaký oddych a kúpanie? 🙂 🙂

derdia
28. mar 2018

@mata391 podla mna najlepsi vylet, perfektmy...kopec srandy,ale tak zalezi aj od ludi...ale naaadherne miesta...kazde jedno..Sorento je stare a fascinujuce..., benatky a, vezuv parada ostrov capri uzasny...Tam sme sa kupali...ale len raz..inde sa uz nedalo...ale urcite to stalo za to...len nabuduce pojdeme v septembri...nie v july😊bolo tam straaasne horuco na poznavanie...

derdia
28. mar 2018

A zabudla som Pompeje...skvele a treba ist kym to zase nebuchne😂😂😂