V katalogu vyzera dobre ale na nete ma zle kritiky. Poznate ho? Aky je? Dakujem za odpovede
Ak myslis na Slnecnom pobrezi, je to hotel tak cca 300 m od mora. Pozri si na google mapy a vidis realne foto hotela ako aj okolie 😉
ak ti mozem poradit, chod na cestovatelsku stranku www.orbion.cz a tam si pozri podstranku Bulharsko - mne celkom pomohla. Inak, ja osm bola už 2 x v Primorsku a mali sme vsetko co sme potrebovali - raz sme boli v hoteli North Beach a raz v hoteli Primorsko a maximalna spokojnost - na bulharsko velmi dobre
minule leto tam bol moj synátor s babkou, hotel je trosku dalej od mora a v zátoke, takže more bolo plne rias, kupať sa chodievali na vzdialenejsie plaze... pre deti je to inac idealne kvoli vlastnému akvaparku, mlady keby mohol, tak ani do mora nechodi, kedze sa stale v bazene chcel blaznit... s ubytovanim boli velmi spokojní, boli tam dve babky s vnukmi a dostali velku priestrannu rodinnu izbu, ale zajazd bol kupovany ako first minute, tak neviem, ci to bolo tym... strava - no dalo sa najest, niekedy to bolo lepsie, niekedy horsie... ale vo vseobecnosti velka spokojnost s dovolenkou bola aj napriem tymto nedostatkom 🙂
tak ja ho mozem len odporucat, krasny hotel, super bazeny, ranajky co ja viem (dost sa opakovali ale vyber velky), od mora na skok ak by som mala moznost vratim sa tam, a izby aspon tieco som videla boli super, nasa krasna, znamych trosku jednoduchsia, ale nelutujeme 🙂 @kajka2211 ja mozem odporucat
My sme tam boli minulý rok, boli sme spokojní, izby aj strava v pohode, a aquapark na 100%
nečítala som kritiky na tento hotel ani som v nom nebola ubytovana ale aspon napíšem svoj názor...boli sme ubytovaní od KOTVY kusok,kazdodenne sme okolo neho chodili a obdivovali ho,mal velký akváč aj šmykačky ak si dobre pamatam aj nejaky bar vo vode,aj sme sa pri nom museli pofotit :DDD vsetky hoteli naokolo oproti nemu posobili biedne...prave tento rok ho zvažujem nie je daleko od mora,akurat vyjde cenovo drahšie .Nepatrím medzi náročných ludí na ubytovanie takze vnutro neviem ohodnotit akurat čo som si všimla tak celkovo v bulharsku maju to tam biednejsej vybavy tie izby (napr len postele a skrina a nic ine ) .ubytko bude na urovni tak max 3 hviezdičiek ale ak mate v plane s detičkami tak ten akváč (bazén pred hotelom ) bude superný kedze nie vždy sa dá kúpať v mori .možno sa tam v auguste vidíme 😉