Viete mi poradit nejake odskusane vikendove pobyty pre babatka s rodicmi? ( cela SR ) nieco, kde sa da aj zaplavat a taaaak :o)
dakujem.
No, na SK neviem, ale skus tuto: www.semi.at, je to nejakych cca 80 km od Bratislavy a fakt super, prisposobené aj celkom maličkým deťom (boli sme minulý rok, krpatá mala nejakých 9 mesiacov a pohoda) Aha, napadlo mi, pozri aj na www.alva.sk, robievali pobyty s rybičkami, kedysi aj len víkendové, možno nájdeš aj niečo na SK.....
Ahojte baby, chceli by sme ist na vikendovy pobyt s nasou malickou, ma 7 mesiacov. Docitala som sa, ze odporucate hotel Sorea odborar, alebo ma este zaujal hotel Eland v Spisskej...viete mi o nich nieco napisat, aby som sa mohla lahsie rozhodnut? Vie nam niekto malinku postrazit v hoteli, kym by som si sla zaplavat? Dakujem za akukolvek odpoved piste do IP
juuj ja presne toto iste zhanam, nejaky pobyt s babatkom. Viete o niecom ?
Vikendovy pobyt vo Viedni..
.tri hodiny maju rodicia v sobotu len pre seba a deti maju program.
nasla som link. aby som nerobila reklamu, tak preposlemD
Ahojte mamicky, ak by ste radi isli s rodinkou na vikend niekam do krasneho prostredia s fajn ludmi, programom pre deticky i pre vas, skuste si pozriet toto http://www.bublinka.org/materske-centrum/vikend.... Urcite neolutujete🙂
hotel certov, lazy pod makytou
Hotel Park Piešťany, začali sa orientovať na rodiny s deťmi. Majú úplne nový bazén, kt spĺňa kritériá aj nakúpanie s babatkami. Voda 30-31℃.
My sme tam boli s 3 mesačnou dcérkou. Celé dni sme brázdili park, kúpeľný ostrov... Malá spokojná...
Majú aj akcie na pobyty,nás 5 dní s polpenziou vyšlo úplne smiešnu sumu.
To by aj mna zaujimalo,ale skor oblast Tatry a okolie.
My sme boli v čechach v Rožnov pod radhoštem bolo tam nadherne,ale chybal tam detsky kutik.teraz pojdeme do Ostravy na vikend ale nemam potuchy kde sa ubytovat.